הפרק היומי

הפרק היומי

משעמם מאד רידג' גועלי ואגואיסט דיקן וג'קי כמו ילדים קטנים אני מאמינה שמחר הולך להיות פרק מותח

faery18

New member
אהבתי את הקטע של-yes ridge../images/Emo6.gif

כשברוק אמרה לרידג':"מה אתה רוצה אישה כמו דרלה שתמיד תסכים עם כל מה שאתה עושה?" מה זה התעצבנתי כי זה לא נכון!! לפני כמה פרקים תורן שאל את דרלה מה היא הייתה עושה אם הוא (תורן) היה מחליט להיות המנכ"ל ולהעיף את אריק? אז דרלה אמרה לו שהיא הייתה מצביעה נגדו כי זה עלול להרוס את המישפחה. ועכשיו ברוק אומרת שהיא לא כמו דרלה שמסכימה עם כל מה שבעלה עושה!
זה ממש ממש לא נכון!
מאסימו שוב הרג אותי מצחוק ושיחק מצויין!!

לינה18

New member
יו-איך הקדמת אותי מרוב שכתבתי!

אבל בעיקרון אי אפשר לדעת אם דרלה באמת היתה מצביעה נגד ת'ורן במיקרה המסויים הזה. זאת לא חוכמה להגיד "אלו..." ולאמר "אז הייתי מיתנהגת באופן מסויים", כי כשמגיעים למצב המסויים הזה, האדם עלול להפתיע את עצמו ולעשות את ההתפך הגמור ממה שהיה מצפה מעצמו. קחי לדוגמא את ברוק שבמשך כל-כך הרבה פרקים היתה בטוחה שתצביע בעד ריג' ורק ברגע האחרון ממש החליטה שלא. ובגלל זה אני אומרת שאולי דרלה היתכוונה לדבריה, שבמיקרה דומה היא היתה מצביעה נגד ת'ורן, אבל במציאות כל עוד זה לא קרה, אין לנו שום הוכחה שהיא גם היתה מיתנהגת באותו האופן. אבל בעיקרון אני הסכמתי עם ברוק לחלוטין במשפט שלה-כי מאז שדרלה היתחתנה עם ת'ורן כל מה שהיא עושה זה רק מנפחת לו את האגו, מחמיאה לו על כל מה שהוא עושה וכן-גם מסכימה עם כל מה שהוא אומר. ואם אמרת קודם(או מי שלא אמר את זה) שברוק רובוטית ועושה כל מה שריג' רוצה-אז עובדה שהיא לא.

faery18

New member
אחרי שסטפני שפכה את דמה כדי

לשכנע את ברוק רק אז ברוק השתכנעה להצביע נגד רידג', היא לא הצביעה נגדו כל-כך מהר. כולם היו צריכים להיתחנן אלייה עד שהיא סוף סוף הועילה בטובה להציל את המישפחה. לדעתי, היא באמת תמיד תסכים עם כל מה שרידג' יעשה חוץ ממיקרים מסויימים כמו זה. אז במקום ליצחוק על דרלה ולומר עלייה דברים שיקריים שתתחיל להישתנות וללמוד מהמיקרה הזה,ולהמשיך בדרך הזאת. דרלה מסכימה עם כל מה שתורן עושה כי בזכותה הוא עושה את מה שהוא עושה. אני במקומה גם הייתי מסכימה עם מה שתורן עושה כי הוא בניגוד לרידג' פועל נכון. ואני באמת מאמינה במה שדרלה אמרה לתורן-שהיא לא הייתה פוגעת במישפחה בשום אופן אפילו אם היא הייתה צריכה להיתנגד לבעלה.

לינה18

New member
פרק משעמם

אבל לא יכולתי שלא להגיב על הקטע של ריג' וברוק, שלמרות שהיה קצת טיפשי, היה ממש טוב! למרות שאני קוראת ספוילרים, אני לא קוראת על מה שבדיוק יהיה בפרק, אלא רק על מה שיהיה באופן כללי. אז ידעתי שריג' יסלח לה, אבל לא זכרתי כמה פרקים זה יקח לו. איך שהוא הפתיע אותי בסוף! המשפט האחרון שלו לברוק(שעליו היא היתה אמורה להגיד כן) היה כזה מצחיק! "למה שלא תסלחי לי על איזה אידיוט הייתי?"
-כן, למה שלא באמת? כל-הכבוד לריג' שהוא הודה בטעות שלו! ואיזה מזל שניק היה שם בזמן כדי להראות לו מה הוא עומד להפסיד אם הוא יעזוב אותה! אבל הכי אהבתי כשברוק ממש אמרה לו את האמת בפרצוף:"האם אתה רוצה אישה כמו דרלה"
(זה היה גדול-איזו ירידה על דרלה!) "כן ריג', מה שתגיד ריג'"-איך שברוק אמרה לו את זה, זה היה ענק! איך אהבתי שהיא אמרה סוף-סוף את כל מה שהיא חושבת מבלי לפחד. גו ברוק! אבל כשריג' אמר:"כן, זה מה שאני רוצה" הוא ממש הדהים אותי-חשבתי לעצמי: מה? הוא השתגע לגמרי או מה? איך הוא אומר לה דבר כזה?(למרות שבעיקרון אין לי שום ספק שהוא אמר את האמת, אבל לא אומרים לאישתך דבר כזה ומי יותר טוב ממנו מבין בענייני נשים). טוב, כשהבנתי לבסוף למה הובילה ההצהרה המשונה הזאת שלו, אז הוא הפתיע אותי עוד יותר! וכל הכבוד למי שחשב על הרעיון האדיר הזה של:"ברוק, למה שלא תגידי כן לארבעת המשפטים הבאים שאני אגיד ולא משנה מה הם יהיו? זה לא יהרוג אותך, למה שלא תנסי?"-יו, זאת באמת היתה דרך מקורית להתפייס ולבקש סליחה! איך אהבתי! גו ריג'!(וזהו-אני כבר לא שונאת אותו) אבל מה-לי אישית זה ברור שברוק כן הצביעה נגדו בגלל סטפני וריג' כן סלח לה כל-כך מהר בגלל ניק. למישהו יש ספק?
והיום לשם שינוי כן אהבתי את הסצנה עם ג'קי ודיקן. אין לי מושג למה. וממש לא סבלתי איך מסימו הזה ניראה ונשמע-זהו, נמאס לי, שיחזור כבר לקדמותו! והאקדח שהוא לקח כבר לא הפתיע אותי בכלל בגלל הספוילר שקראתי.

faery18

New member
אל תעשי מרידג' קדוש מסדום../images/Emo8.gif

הוא בסך-הכל השלים עם ברוק אבל אני לא מאמינה שהאופי שלו הישתנה. לרידג' יש אופי אגואיסטי ושתלטני. הוא חושב שהוא מלך העולם. יש לו בעיות עם כל האחים שלו פלישה תורן ניק. שירגיע קצת!! תן כבוד גם לסובבים אותך ולא רק לעצמך!!

לינה18

New member
אני לא עושה מריג' קדוש-כל דמות

בסידרה הזאת רחוקה מכך ועם העלילה האחרונה, ריג' אפילו רחוק מהם, אבל מה זה אכפת לי שיש לו בעיות עם כל האחים שלו? העיקר שהוא ביקש סליחה מברוק!גו ריג'! איך אני מתה עליו כשהוא טוב אליה!(ושונאת אותו כשהוא רע אליה). ולא-זה ברור שהאופי שלו לא הישתנה ושהוא נשאר אגואיסט ושתלטן-אבל זה מה שמעניין בדמות שלו!(למרות שאם הוא יחזור להיות כמו שהוא היה לפני שהיתגלה שהוא הבן של מסימו יהיה עוד יותר טוב).

girlontop

New member
ברוק היתה גדולה היום!

אהבתי איך שהיא דיברה לרידג' כמו לילד עם פיגור קשה. בשלב מסוים היה נראה שממש נשבר לה ממנו ובא לה להעיף לו סטירה, אבל מסתבר שבכל מה שקשור לרידג' יש לה עצבים מברזל. אהבתי מאוד את הירידה על דרלה. ריספקט. חוץ מהקטע הספציפי והקצרצר הזה, היה פרק משעמם מאוד. מאסימו ומלמולי ה"home" הבלתי פוסקים שלו הזכירו לי את מלמולי ה"רוזבאד" מהאזרח קיין. רק חבל שמאסימו לא מתפגר בסוף הפרק

לינה18

New member
ברוק באמת היתה גדולה היום!../images/Emo99.gif

איך הייתי גאה בה על איך שהיא דיברה אל ריג'! ומיסתבר שהוא גם קלט את המסר!(אם היה איקון אחד שיכל להביע אושר עילאי הייתי שמה אותו כאן).

יניב1

New member
הרצתי כמעט את כל הפרק קדימה

כי נמאס היה לי מהפוצי מוצי של רידג'. רבים משלימים רבים משלימים, כמה אפשר לטחון את זה וכמה אפשר לבכות כאן בפורום שזה נמאס? די - יופרדו השניים לעד או שתוחזר טיילור מיד (בעצם אפשר לשלב בין השניים, לא?) אמממ ובעניין מאסימו, ג'וזף משחק אותו מעולה. הוא חזר לי מהר מדי מיסטר מארונה אבל טוב נו, שיהיה. ואגב, שמתם לב למוסיקה שהיתה בסוף הפרק? זאת בדיוק אותה מוסיקה שמסיימת פרקים מטורפים עם שילה. האם זה אומר משהו? מי שהחמיץ יכול ללחוץ על תמונת מאסימו באתר ולצפות בטירוף.

S c a r l e t t

New member
אני ממש משועממת בזמן האחרון....

זאת אמנם התקופה שהפסקתי קצת לקרוא ספולרים, אבל עדיין משעמם לי
מאסימו היה נראה זוועה, והמלמולים הבלתי פוסקים שלו ממש לא עזרו לחזות רק היה חסר שיתחיל לרייר בדרך והוא ממש יראה כמו רוטווילר
זה היה לגמרי לא אמין, יומיים לפני כן הוא בקושי הצליח לקום מהמיטה ולצעוד שתי פסיעות ועכשיו הוא צועד ברחובות בל אייר וסורק את חדרי האחוזה, יהה רייט מצטערת לאכזב ולא להסכים כאן עם כולם, אבל גם היום אין לי עדיין מילים טובות ומחמאות לברוק (אחרי שאמא שלי, מעריצת ברוק מושבעת, חשבה שאני אשבר היום) סורי אבל היא פשוט לא זה, אוקיי אז הפעם היא עשתה את הדבר הנכון ועזרה לאריק אבל אני עדיין לא קונה את כל התדמית החדשה שהיא מנסה לשדר. לא יעזור כלום... הפרקים האחרונים ממש זוועתיים, מישהו יכול להבטיח שיפור (או משהו בכיוון)...

למעלה