הפרק היומי
איפה הראש של ברוק כשהיא שוב פעם נופלת במלכודת של סטפני? "אני ואת אותה משפחה ברוק", "רק את יכולה להציל אותנו", "ריג' אוהב אותך, הוא כבר לא מקשיב לי." סליחה
זה לא ברור שסטפני תגיד לה כרגע הכול, תתחנף אליה עד בלי גבול, ובלבד שתעשה כרצונה? אני נורא כועסת גם על סטפני וגם על ברוק בפרק הזה. סטפני רק נותנת לברוק קצת להרגיש חשובה, וברוק כבר נופלת במלכודת שלה. האם היא כבר שכחה את כל מה שסטפני עשתה לה בפעם האחרונה כדי להפריד בינה לבין ריג'? איך היא היתחזתה לחברה שלה? זה ניראה לי כאילו שלברוק אין לא שכל ולא זיכרון כשזה נוגע לסטפני. וחוץ מזה זה גם מעצבן אותי שאין לה דעה משלה. אם היא היתה באמת בצד של ריג', האם היא היתה נותנת לסטפני לשכנע את עצמה כל-כך בקלות? האם היא לא יודעת כמה תריע סטפני אם ריג' יעזוב אותה בגלל ההצבעה הזאת? זה ניראה כאילו היא עושה כל מה שסטפני אומרת לה(חוץ מאשר להיפרד מריג' כמובן
)וזה ממש מעצבן אותי. היא בפרוש לא יודעת לעמוד על שלה. אה, ואם צריך למצוא מישהו שירמה אתכם בדרך הטובה ביותר "למען טובת המישפחה",ותוך כדי השגת מטרתו האישית, תיפנו לסטפני, כי אין טובה ממנה.
איפה הראש של ברוק כשהיא שוב פעם נופלת במלכודת של סטפני? "אני ואת אותה משפחה ברוק", "רק את יכולה להציל אותנו", "ריג' אוהב אותך, הוא כבר לא מקשיב לי." סליחה