הפרק היומי

לינה18

New member
הפרק היומי

איפה הראש של ברוק כשהיא שוב פעם נופלת במלכודת של סטפני? "אני ואת אותה משפחה ברוק", "רק את יכולה להציל אותנו", "ריג' אוהב אותך, הוא כבר לא מקשיב לי." סליחה
זה לא ברור שסטפני תגיד לה כרגע הכול, תתחנף אליה עד בלי גבול, ובלבד שתעשה כרצונה? אני נורא כועסת גם על סטפני וגם על ברוק בפרק הזה. סטפני רק נותנת לברוק קצת להרגיש חשובה, וברוק כבר נופלת במלכודת שלה. האם היא כבר שכחה את כל מה שסטפני עשתה לה בפעם האחרונה כדי להפריד בינה לבין ריג'? איך היא היתחזתה לחברה שלה? זה ניראה לי כאילו שלברוק אין לא שכל ולא זיכרון כשזה נוגע לסטפני. וחוץ מזה זה גם מעצבן אותי שאין לה דעה משלה. אם היא היתה באמת בצד של ריג', האם היא היתה נותנת לסטפני לשכנע את עצמה כל-כך בקלות? האם היא לא יודעת כמה תריע סטפני אם ריג' יעזוב אותה בגלל ההצבעה הזאת? זה ניראה כאילו היא עושה כל מה שסטפני אומרת לה(חוץ מאשר להיפרד מריג' כמובן
)וזה ממש מעצבן אותי. היא בפרוש לא יודעת לעמוד על שלה. אה, ואם צריך למצוא מישהו שירמה אתכם בדרך הטובה ביותר "למען טובת המישפחה",ותוך כדי השגת מטרתו האישית, תיפנו לסטפני, כי אין טובה ממנה.
 
הפרק היומי../images/Emo41.gif

נשארנו בשיגרה של השעמום.. אני לא אוהבת שסטפני מתנהגת לברוק יפה.. שהיא מתחנפת אליה. למרות שזה סתם בשביל לשכנע אותה לשנות את דעתה
אהבתי את הקטע עם ניק ומאסימו (רק חבל שרידג' היה שם! פתאום הוא נזכר שיש לו אבא?! שיחנק!
) והכי לא הבנתי מה אריק וסמי רצו.. שימצאו חיים.. או שאולי הם יצאו יחד
יום מקסים
 

יניב1

New member
אותה גברת אותה אדרת

רק ככה אפשר לסכם את הפרק הזה. בקושי ראיתי אותו, בעיקר את הסצינות של ברוק וסטפני וקצת מרידג' עם ניק ומאסימו. רק שבניגוד לשתיכן אני לא חושב שסטפני מנצלת את ברוק או משהו כזה. הפעם היא פונה אליה באמת בצורה כנה, אמיתית, כי היא באמת רוצה להציל את המשפחה שלה ודואגת שהמשפחה תיקרע. וזה גם באמת נכון. הרי אם רידג' ישתלט על החברה ויעיף את אריק אריק לא יסלח לו, זה רק יפורר את המשפחה יותר וזה גם צריך להיות האינטרס של ברוק, להישאר במשפחה המאוחדת שהיא כל כך רצתה להיכנס אליה. אולי היא צריכה טיפה להיות יותר עניינית בגישה שלה ולא להיות מריונטה כפי שהיא לאחרונה, אבל סך הכל תגובה בסדר. כל השאר סתם שיעמם, כמו רוב הפרקים לאחרונה. בכל מקרה סצינת הסיום של הפרק נמצאת באתר - להורדה.
 

faery18

New member
אני לא יודעת אם סטפני התחנפה לברוק

כדי להשיג את מבוקשה:הצלת המשפחה מפני רידג', אבל אפילו אם היא כן, אני לא מאשימה אותה..
כי סטפני עשתה זאת מתוך דאגה לאריק ולמשפחה. אותי במקום ברוק לא היה אפילו צריך לשכנע כי ברור שלא הייתי נותנת את הקול שלי לרידג',מה זאת החוצפה הזאת!! אריק הקים את החברה הזאת יחד עם סטפני, והוא מנהל אותה ועומד בראשה כבר שנים ואף אחד לא יכול לקחת ממנו זאת ובטח שלא בנו רידג'(נכון הוא אפילו לא הבן שלו..חח)
 
למעלה