ובקשר לחיבוק זה מה מאז מצחיק אותי שבתוכנית הבוקר הוא כזה קשוח עם בנות (במיוחד בנות על בנים) ובבטלויזיה אם לא הייתי יודעת אחרת הייתי חושבת שהוא התאהב בכולן נ.ב פעמיים קיסוס בבוקר הדרדרו לגמרי היום נורית בירו הנחת איתו כיאלו אם חסר להם אנשים שיקראו לי אני כבר באה
טוב מה שהיה אתמול זה ככה בחורה בשם חן בת 23 מרמת פולג חיפשה שידוך אז אביעד בא אליה הביתה וחברות שלה יהיו שם קצת שיחקו אמת וחובה קצת אביעד היה המום מחוסר סדר שלה אז הוא שלח אותה לארגן ארון בגדים(לא זוכרת בדיוק איפה זה) והוא הלך לחפש לה בחורים במועדון כרגיל שלף משם 3 בחורים והטיל עליהם משימה להעיר את חן בבוקר כל אחד בדרכו אחד העיר אותה בליקוק של כלב (כלב אמיתי לא הוא הכלב) השני העיר אותה במבזק חדשות אופטימי והשלישי העיר אותה במסיבת בלונים ויין היא העיפה את השלישי ואביעד בחר את הראשון הם יצאו לדייט שבמהלכו הבחור לא הפסיק לדבר ולא נתן לה להשחיל מילה עד שאביעד העיר לו על זה(את גרסה של הבחור לעניין הדיבורים אתה יכול לקרוא כאן) ואז גם היא דיברה קצת ואחרי זה אביעד שאל כל אחד בנפרד מה דעתו ושניהם לא היו מרוצים אחד משני ואז בחור אמרה לה שהיא בחורה חמודה והכל אבל לא נראה לו שיהיה קשר (או משהו בסגנון) ואז הוא הלך ואביעד בא לנחם אותה וזה הסוף