הפרק היומי

NOA N1

New member
הפרק היומי

אה איזה פרק גדול . סטפני המלכה הייתה היום ענקית!!!! אהבתי את הסצנה שהייתה עם תורן שמתם לב לנשיקה שסטפני דפקה לו???.השאירה לו עוד סימן על הלחי אמבר ותומס חמודים כרגיל וקייטלין המטומטמת מי היא שתתערב ותלך לסטפני לספר לה על תומס ואמבר. מפגרת אחת לכי תתאבדי. הסצינה בין אמבר ותומס הייתה ממש גדולה אשכרה התאהבתי בהם. והכי קורע הסוף שסטפני גילתה שתומס ואמבר היו ביחד איזה כאפה היא הכניסה לאמבר. אך, אין ספק שסטפני הייתה היות גדולה!!!!! שתמשיך ככה!! בזמן האחרון הם הולכים ומשתפרים שימשיכו ככה

S c a r l e t t

New member
ולך???

כנראה שלא אחרת לא היית פה...

silvester2

New member
חחחחחחחח

לפחות את מודה שמי שנמצא פה אין לו חיים אני הגעתי בטעות ומקווה לא לחזור

S c a r l e t t

New member
../images/Emo47.gifפרק מעולה!

סטפני פשוט מלכה
אין לי מילים אחרות גם עם תורן, גם הסטירה המצלצלת לאמבר, מוכיחה לכולנו, שוב מי היתה, עדיין ותמיד תהיה האמא של כולם
המשך הסצינה עם תורן מאתמול לא נפלה ברמתה, הם עדיין ריגשו, הפגינו משחק מעולה, סטפף נראתה משכנעת מתמיד כשעמדה ליד דרלה ובכתה. אמבר לגמרי יצאה מדעתה או מה? היא עד כדי כך נואשת עכשיו שהיא קופצת על תומס כל פעם שהיא רואה אותו? אגב, ממתי היא עובדת באינסומניה? ממתי היא צריכה כסף? סיום היה חזק, הפרצוף המופתע של אמבר אחרי שחטפה סטירה ע-נ-ק! קייטלין ממש פוסטמה, מה היא מתערבת? חוץ מזה היא לא למדה מזה שתומס הלשין לאבא שלה, זה תמיד נגמר רע, אז פשוט תסתמי

לינה18

New member
באמת פרק מעולה

כמו כל הקודמים לו(שלא היה לי זמן להגיב אליהם, ואתמול כמעט והגבתי, אבל כל ההודעה הארוכה והמושקעת שלי נימחקה לי
, אז לא רציתי להתחיל אותה מהתחלה). הסצנה בין סטפני לת'ורן היתה גדולה, ועוד יותר מזה אהבתי את הסצנה בין אמבר לסטפני. איזו סטירה סטפני נתנה לה! גם אמבר וגם סטפני היו ממש גדולות היום. ואני ממש התחלתי לאהוב את אמבר ותומס ביחד. אה, ומאוד אהבתי את סצנת הפרידה בין ברוק וריג'.

Guy K

New member
אדריאן פרנץ סיפרה על הסצינה..

שכשסוזן פלנרי נותנת סטירה - זו סטירה אמיתית! שום תעלולי מצלמה וכו'. אז הם עשו את הסצינה וסוזן החטיפה לה וואחד בומבה, ואדריאן כמעט התעלפה. "הדמעות של אמבר היו אמיתיות לגמרי"
כמה סימבולי שהשנה האזרחית מסתיימת בסטירה מצלצלת (ואולי כדאי שסוזן תחטיף גם אחת קטנה לבראדלי על הדרך. למה? ככה!) שנה אזרחית טובה לכולכם!

לינה18

New member
לסיגל-בקשר למה ששאלת

אני לא בטוחה שאמבר צריכה כסף, אבל היא הלכה לעבוד באינסמיה כדי להיפגש עם תומס ובכל זאת לא להיעצר בגלל הצו הרחקה. הרי אף אחד לא יוכל להאשים אותה שהיא פוגשת אותו שם במהלך העבודה.

Shiri from the block

Active member
פרק יפהההה../images/Emo9.gif ואין לי ממש מה להוסיף.. אני כמוכם נהנתי מהסצינה בין ת'ורן לסטפני, וסטפני ואמבר../images/Emo9.gif אבל מסכנה אמבר..../images/Emo3.gif איזה סתירה חטפה!!!../images/Emo12.gif ות'ורן היה כזה יפיופון../images/Emo99.gif וגם ברוקי שלי הייתה כזאת יפייפיה../images/Emo99.gif

rachelMcfadden

New member
אסקיוז מי??

אמבר? סטירהה?
עוד לא ראיתי את הפרק *הקלטתי* למה היא הביאה לה סטירה? איזה חוצפניתתתת!!

לינה18

New member
היא הביאה לה סטירה בגלל

שהיא תפסה אותה מיתלבשת אחרי שהיא שכבה עם תומס.ונכון-באמת חוצפנית.

תתש

New member
סטפני ואמבר

נראה לי שהסטירה של סטפני מסמלת משהו יותר מורכב כמו התפרקות החברות של שניהם והתקדמות בהפיכתה של אמבר לברוק 2 כי כבר שנים בראדלי בונה את אמבר בתור רעה עם תקופות טובות.

לינה18

New member
אמבר לא הפכה לברוק 2, היא תמיד

היתה ברוק 2. פשוט די יצא לנו לשכוח את זה בכל התקופה הארוכה שבה לא הראו אותה.

למעלה