מעניין למה.. *מגלגלת עיניים..*
N NarihS New member 22/9/04 #28 נו.. אני השומרת ראש שלך.. זה תפקידי לעזור לך.. אבל השאלה היא למה היית צריכה מלכתחילה להיכנס לאברבאנל
G Guy K New member 22/9/04 #20 זה ישתפר, אני מבטיח נשבע לכם שבפרק שבו הדברים מסתבכים עוד יותר אשכרה ישבתי בסוף הפרק המום והרצתי את הסצינה אחורה. השחקנים עשו עבודה מצוינת ולדעתי זו אחת הפעמים היחידות שבהם דמויות היפים והאמיצים היו כולם בהיסטריה. חכו, יהיה משגע!
זה ישתפר, אני מבטיח נשבע לכם שבפרק שבו הדברים מסתבכים עוד יותר אשכרה ישבתי בסוף הפרק המום והרצתי את הסצינה אחורה. השחקנים עשו עבודה מצוינת ולדעתי זו אחת הפעמים היחידות שבהם דמויות היפים והאמיצים היו כולם בהיסטריה. חכו, יהיה משגע!
R rachelMcfadden New member 22/9/04 #21 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifאיתך בכללל מילההה!! חחחחח הרגת אותי מצחוק עם ההערות שלךךך! גדולללל
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifאיתך בכללל מילההה!! חחחחח הרגת אותי מצחוק עם ההערות שלךךך! גדולללל
ל לינה18 New member 22/9/04 #32 בקשר לסטפני גם אני ממש אהבתי את המישפט המסויים הזה! ובקשר לשימלה-היא באמת לא משהו לדעתי. ובמקום להיות לבנה היא משום מה אפורה(או כסופה).
בקשר לסטפני גם אני ממש אהבתי את המישפט המסויים הזה! ובקשר לשימלה-היא באמת לא משהו לדעתי. ובמקום להיות לבנה היא משום מה אפורה(או כסופה).