תודה לאל על סטפני
אילולא היא הייתי מתה משעמום היום. זאת היתה החתונה המשעממת ביותר שראיתי, השמלה ממש לא עושה חסד עם הגוף של ברוק ואפילו אני רציתי להעיף לג'קי סטירה בכל פעם שהיא נאנחה לרווחה. אז מה היה לנו היום?
סוזן פלנרי שוב מוכיחה שהיא בליגה אחרת מכל השחקנים בסדרה. איזה מרמור, איזה משחק! שורה אהובה: "Brooke Logan Forrester Forrester Forrester is gone gone gone!" (נראה לי שהיא שכחה עוד כמה שמות משפחה
). סטפני המשיכה למנות את כל הצרות שברוק עשתה לה ולמשפחתה, רק חבל שהזכרון שלה בוגד בה בכל הנוגע לטיילור וג'יימס (בבקשה לא להתחיל ויכוח על זה חברים). קריסטן הפתיעה לטובה בתור קול ההגיון, במיוחד כשהיא גם האשימה את רידג' בשיתוף פעולה עם הפלירטוטים של ברוק. אחלה סצינה בין שתיהן, לגמרי עשתה לי את הפרק.
הפלאשבקים היו מצוינים, במיוחד הפלאשבק של ברוק "גונבת" לאריק את החברה. ברוק היתה
מופלאה בפרקים האלה ונראתה מצוין. היה כיף להיזכר ולראות את הסבל על פניה של סטפני
.
רידג' ומיה שוב היו כ"כ גרועים והיום זה אפילו לא הצחיק אותי. אני לא מבינה למה רידג' לחוץ שברוק תתחתן, כאילו אי אפשר לבטל את הנישואין תוך 5 דקות או להתגרש - לא פלא שעורכי הדין ב LA חיים טוב
רחמנות על קייטי, שגם בחתונה של אחותה צריכה לעשות בייביסיטינג ולהיעלם למטבח מיד כשמצווים עליה. היא אפשר לתת לה יום אחד מנוחה? ונראה שדיקן מעדיף את האקשן בסלון מאשר להיות עם הבת המהממת שלו.
מאסימו שיחק טוב, אבל הוא היה צריך להעיף לרידג' סטירה. ואיזה מפגר השומר בשער! רק אומרים לו "אל תתעסק איתי היום" והוא רץ לפתוח את השער. מזל שהוא לא ישראלי, אחרת היו לנו פיגוע בכל מקום שהוא היה שומר...כזה חסר עמוד שדרה - אולי הוא הבן של אריק?
שיתחיל כבר האקשן!