הפרק היומי

14candy

New member
א. זה התמונות שהצלחתי להשיג

ב. מה ששמתי שלו זה מה שיש לי

kyle chandler

New member
א) לא מאשים אותך, רק מציין../images/Emo168.gif

ב) למישהו בפורום יש תמונה של לעיניכם בלבד?

ברודי

New member
למה הכוונה?!

זה לוגן.. כל הפורום מלא בתמונות שלו..
כאילו מה איז אונלי רק התמונה הזאת של העיניים?!? יש לי שומר מסך של זה... some where

kyle chandler

New member
נו כן, המסך ש../images/Emo168.gif

הצופי טלוויזיה רואים, מה זאת אומרת שומר מסך? את יכולה לשלוח לי?

ברודי

New member
אם אני רק אזכר מאיפה הורדתי../images/Emo5.gif

בדקתי ב.. פורום ישן שלי של דארק
והשומר מסך נלקח מהאתר הרישמי של הסידרה שלא קיים יותר, אני מקווה שהשומר מסך נמצא עדיין אצלי על המחשב שככה צור קשר במסרים או משו ואני אראה אם אפשר לשלוח את זה... (אגב, אני לא בטוחה שלא מחקתי, פשוט אני על מחשב אחר ואי אפשר לבדוק כאן) ובקשר לתמונה של איז אונלי. אני בטוחה שיש.. פשוט לא מוצאת כרגע.

14candy

New member
ציטוטים

Max kicks him in the stomach.)1. X5-494: What the hell was that?! MAX: The only kind of physical contact you and I are gonna have 2.X5-494: Successful copulation between myself and X5-452, ma’am. Twice. 3.MAX: You should have a name too. X5-494: I told you, my designation’s 494. MAX: Doesn’t suit you. I’m gonna call you Alec. X5-494: Alec? MAX: As in smart aleck. X5-494: I can live with that. MAX: Good. ‘Cause my second choice was Dick.

ברודי

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

יפה, אמרת ועשית ח"ח לך.!. אגב, יש לך את האוקי שלי לפתוח שרשור חדש. זה עדיף פי אלף ככה מאשר בתוך השרשור היומי כי אז יצא לנו שרשור-פלצת ובאמת יותר טוב שזה בנפרד.! סחטיין גם שהוספת ציטוטים, יקל עלי מאוד במאמר של הציטוטים.!! שיחקת אותה..

למעלה