הפרק היומי

star_female

New member
כן, זה מה שנראה לי מוזר...

איך הגבת לה בלי לראות את ההודעה שלה. בטח באג של תפוז.

star_female

New member
העולם הדיגיטלי לא שטוח...

בעונה הראשונה איזי מסביר דברים על איך העולם הדיגיטלי והעולם האמיתי מחוברים דרך רשתות המחשבים (או שזה היה חשמל...), והוא השתמש באממ, לא זוכרת בדיוק, אבל אני זוכרת שהיה דגם כזה של כדור הארץ ודגם של העולם הדיגיטלי ושניהם היו עגולים בצורת כדור. גם בעונות השלישית והרביעית רואים את העולם הדיגיטלי מרחוק (בשלישית זה בשיר סיום השני אז אל תתפלאו אם אתם לא זוכרים, זה היה רק ביפנית). חוץ מזה שהיתה איזו פעם שהם היו בים (בעונה הראשונה...) וראו את וויימון מגיע מרחוק, כמו ספינות (החלק העליון שלו בלט), ודבר כזה לא אפשרי אם העולם הדיגיטלי היה שטוח (היו רואים את כולו ישר ולא רק את החלק העליון שלו. בהנחה שאני זוכרת נכון ולא אמרתי עכשיו שטויות. :X)

תמיד כשהראו את העולם הדיגיטלי

מלמעלה הוא היה שטוח. ותחשבו על זה, העולם הדיגיטלי הוא מימד אחר. כלומר כדור הארץ הוא כוכב לכת, ובגלל זה הוא בצורת כדור, אבל העולם הדיגיטלי הוא לא "כוכב", הוא עולם שונה במימד אחר.

ראית פעם "גולשים בזמן"?

גם הם עברו בין מימדים, אבל בכל המימדים האלה כדור-הארץ תמיד היה עגול. זה לא משנה אם זה מימד שונה, העולם הדיגיטלי הוא עגול מכיוון שהוא המקביל של כדור-הארץ במימד אחר.

WoLfN

New member
...

גולששים בזמן ודיג'ימון אלה תיאוריות שונות של מעבר בין-מימדי, כמו שיש סוגים שונים של קסם בספרים שונים [ה"פ, שרה"ט, רוה"ד...]... בסליידרס הם גולשים לאותו עולם, רק מימד אחר. בדיג'ימון הם עוברים לכוכב אחר לגמרי, עם אנטומיה אחרת לגמרי, והכל שונה לגמרי! אני בכלל לא בטוח שזה מעבר בין-מימדי, מכיוון שהם לא ממש פותחים שער בין-מימדי... [לא, זה שהם צועקים כל פרק "שער דיגיטלי היפתח" עשרים פעם לא הופך את זה למעבר בין-מימדי...

star_female

New member
אני מסכימה, חוץ מהקטע של השער

השער הדיגיטלי הוא בהחלט שער בין מימדי, כי העולם הדיגיטלי נמצא במימד אחר. אבל אין קשר בין סליידרס לדיג'ימון.

יש קשר כלשהו.

העולם הדיגיטלי קשור לכדור-הארץ, ואמרו את זה. ובסליידרס, כל כדור-הארץ גם קשור לכדור-ארץ אחר. אלה כוכבים מקבילים במימדים שונים ולכן החוקים הבסיסיים שלהם זהים (כוח הכבידה, כוכב עגול, שמיים כחולים...). רק שבסליידרס כל כדור-ארץ דומה יותר לכדור-ארצים האחרים מהמימדים האחרים ובדיג'ימון העולם הדיגיטלי אמנם דומה לכוכב עצמו, אבל צורות החיים שהתפתחו שם שונות. בכל-אופן, העולם הדיגיטלי עגול, יש בו צפון ודרום וזהו.

קורורו

New member
יש קשר, כן.

אבל בסליידרס, לא משנה מה - זה עדיין כדור הארץ. בדיג'ימון זה עולם שונה.

star_female

New member
את זוכרת משהו מהעונה הרביעית?

מוכר לך פרק שהם היו בירח? וראו את העולם הדיגיטלי מרחוק? עגול? וגם בעונה הראשונה... אני זוכרת שזה קרה >.> וגם העניין שקארי אמרה שהעולם הדיגיטלי מקביל לעולם שלנו, אבל זה פחות קשור. וגם הקטע הזה
מהשיר סיום השני של טיימרס (אני חושבת שזה היה גם בשיר פתיחה בעברית).

תראו אנשים מכל הבחינות אתם צודקים

אבל לי זה עדיין נראה מוזר... (אין טעם להמשיך להווכח בויכוח הזה כבר ניצחתם
)

Digi Lista

New member
....

"מה הוא חושב שהוא,משה רבנו?" המשפט הזה הופיע גם בגרסה המקורית?

למעלה