הפרק היומי

הפרק היומי

רבקה מצליחה להפתיע אותי כל יום מחדש... איך היא יכולה להיות כזאת קרירה
אני מתכוונת כמובן לקטע שבו היא אמרה לאליסטר : "הכל באשמת ג'וליאן, הוא שכנע את אית'ן לשכב עם תרזה, לא שיש לי בעיה עם זה, אבל הוא יכל לחכות אחרי החתונה". מדובר פה בבת שלה, לעזאזל. ומיגל הזה, כל כך סתום, כן בטח היא תנשק אותך בגלל שהיא מאוהבת בריס, זה נשמע כל כך הגיוני

נעמהdj21

New member
כ"כ צודקת בקטע של מיגל....

מזה צריך להיות??? הוא עוד מכניס לה מילים לפה ולא נותן לה לדבר??? והיא לא יותר טובה , לא אורמת כלום פשוט שותקת ואומרת לעצמה בלב... ממש אידיוטי. תסלחו לי אבל המריחות בסידרה הזו שוברות שיאים... מסיבה במשך יותר משש פרקים??? אני קצת מאוכזבת מהמריחות.

../images/Emo45.gif חחח נכון תודקת ו.....

מישו יודעת מה היו הדקות של הסוף? נרדמתי לעזאזאל!
ושואיס לא היו היום אולי גם בגלל זה נרדמתי

חח......./images/Emo6.gif

מה זה המשחק הזה של צ'ריטי, נקרעתי מצחוק, לא יכלו לביים למשהו יותר נורמלי?! וגם מיגל הזה איך הוא עף ברוח! חחח.... איך ג'וליאן הסתכל החזה של רבקה, בקיצור פרק קצת שטותי אבל מצחיק!

crazystav

New member
הפרק!

אל תגידו שאית'ן לא היה חמוד! כאילו ראיתם אותו איך הוא התנגד לכולם?! ורבקה הזאתי בעעע! מה היא אומרת מקסימום אית'ן היה שוכב עם משהי אחרי החתונה.... יופי?! מה זה תוכנית לפי בקשתך? בכל מקרה אייבי הכי אמורה להבין את תרזה ואית'ן כי גם לה היה מקרה כזה! אז היא רוצה לחזור על מה שעשו לה?? מיגל יא טיפש!! היא מנשקת אותך ואתה חטשב שהיא אוהבת את ריס???

I n n u e n d o

New member
מיגל ממש ממש

ממש ממש ממש ממש ממש ממש אטום כאילו השחקן לא מתלונן שהביאו לו את הסצינה הכי מפגרת שהייתה בתולדות תשוקות
זה יותר דפוק מגוון חושבת שאית'ן נישק את תרזה בגלל שהוא רצה להציל אותה כאילו דיייייייייייייייייייייייייייייייי

I n n u e n d o

New member
חחחחחחחח כן

זה ציטוט שיבוא בקרוב אז עוד מעט זה לא יהיה ממש ספוילר

crazystav

New member
חחחח אני נקרעתי מזה! ../images/Emo58.gif

את רואה את הפרקים עוד לפני שהם היו אצלנו? איך זה יכול להיות? לא ידעתי את מיל לשאול אז קיצר נראה לי שאת תדעי......
*למה צריטי נפרדה ממגיל? *. למה תרזה נפרדה מפוקס וצכה להגיד לו את האמת בקשר למה? חחח אם את יודעת שלחי לי הודעה

למעלה