הפרק היומי...

Digi Lista

New member
הפרק היומי...

אחד הפרקים היותר אהובים עליי. החבר'ה חוזרים לעולם האמיתי בעקבות מיוטיסמון ובמטרה להקדים אותו ואת עוזריו במציאת הדיג'יגורל השמיני,בדרך הם נזכרים בדברים מאוד מעניינים שמשתלבים עם הסרט הראשון(לפחות בערך,מהסיבה שצצות כמה שאלות...) בכול מקרה עכשיו מתחילים הפרקים היותר איכותיים,זה הזמן להגיב(האמת שצריך כאן יותר פעילות...)
ואופיר-איזה תמונות את רוצה ליום הולדת?באתי להכניס את היום הולדת שלך ללוח אירועים ואז ראיתי שאין בקשה לתמונות...

niena

New member
פרק טוב

אבל פיספסתי את ההתחלה.. כמו תמיד -_- אהבתי את הזכרונות שלהם. גאטומון חמודה ^_^ מיוטיסמון גם. דמידווימון שולט! (ככה קוראים לו?)

Apikachu L

New member
........

באמת פרק שולט.אהבתי את התאוריות שהיו שם בכמויות. מיוטיסמון כזה בישי.........(שוקלת עם להזיל ריר) עכשיו מובן למה טאי שכח. יש לי רק שאלה: אם טאי ציין שקארי הייתה איתו למה הם לא קלטו מיד שהיא השמינית? זה פשוט כמו נעל בית.

lori4

New member
טוב זה די ברור....

זה כדי להאריך את השהות בעולם האמיתי, ואז מיוטיסמון ימות ויחזור לחיים, ואז אגומון וגבומון יגדלו לצורת המגה שלהם. ועד כמה שאני אוהבת את טאי, חשיבה זה לא הצד החזק שלו וכל האחרים בטח לא התייחסו כי הם היו באמצע החשיבה על הגילוי הגדול שלהם, שהם ראו דיג'ימונים לפני 4 שנים.

Digi Lista

New member
אופיר כנסי להודעה הראשונה....

זה חשוב... אני בקצב מטורף אבל אני לא רוצה שנשכח אותך

OFIRB9

New member
אה? מה אני רוצה?

אני רוצה תמונות...מצחיקות! אבל תראו, העובדה שלא היה שרשור ארוך כבר המון זמן די מעציב אותי, אז כל עוד יהיה שירשור ארוך של לא משנה מה אני אהיה שמחה ^^ כי הפורום חוזר לעצמו (נכון זה נשמע קצת מגעיל מנקודה כלשהי? 0.0;;;;)

למעלה