אהבתי היום את הטינז- מצחיק עם קלואי למרות שהיא נהיית קצת קקית היום היא הייתה מצחיקה הקטע עם הדםם... ואהבתי את הריב שלה עם ג'ן!.. סמי וברנדון גם יפה אניהטיזינג הזה של ברנדון מצחיקק אותי... בל ומרלנה גם היה יפה... ושמימי לעזעזאל תדע להתאים בין החולצה שלה למכנס!!!!
בטח היא שמה קטשופ מהשולחן שמה כדי עוד יותר לרדת על קלואי...חחח אהבתי את קטעי סמי וברנדון... מרלנה+בל= בורייינג. לאדעת למה אבל לא אהבתי... כנל אוסטין וגרטה... די כבר לחפור בביצים..כל פרק אותו חרא... נמאס. נקסטטטטט תחדשו קצת. אפילו הימים לא מתקדמים כבר איזה שבוע נחנו באותו יום של התוכנית רדיו של מרלנה... בלה
הקטע בערך הכי מעניין היה עם קלואי וג'ן. וואו בהתחלה לא ידעתי בעד מי להיות! משום מה הרגשתי שמגיע לקלואי וג'ן היתה גדולה. ונעבור לשתי דמויות שלא יודעות לשחק. או שאנג'לה לא יודעת שיט במשחק או שהקול שלה מצחיק בטירוף...! באמת יש לברנדון אגו ענק! וזה כבר סתם מיותר כל ה"את מתאהבת בי ואפילו לא יודעת" ראינו את זה כבר NEXT! אוסטין! חחח הוא לא יודע לשחק!! זה ככ מצחיק! כאילו הוא כוסום אבל הוא פשוט קלולס כנראה במשחק. לא היה כזה מעניין עם חולדה(לוקאס) וניקול...הלוואי והייתי יודעת מה היא זוממת ואז לא הייתי כועסת על איך שהיא לכלכה על אריק והיתה מוכנה לנשק את העכברוש ולומר לו שהוא חשוב לה. בל ומרלנה משעמם רצח! הדמעות של בל נראות מזוייפות יותר משל בובת טימי מתשוקות ונמאס כבר מהרצאות הקלישאה של מרלנה. פרק לא משהו אבל חביב! רוצה האטי האטי האטי!
ישנתי ישנתי ישנתי.ושמתי לי שעון מעורר!!! והוא לא העיר אותי!!! הוא בכלל לא עבד!! אווף!! טוב אתם יכולים לפרט לי בול מה היה בשיחת מרלנה-בל? הא אבל החלטתי שאני יראה בשיעור תקשורת,כי יש שם טלוויזיה. באיזה שעה הש.ח בבוקר?
אוסטין ניקול לעזעזל???? ממש נראה כמו נצח ומיותר.... האמת סוף כל סוף אמרתי לעצמי על התחלת הפרק "לוקאס סחתיין נהיית גבר"... אבל אחרי חמש דקות חזר להיות נמושה. ואם כבר נמושות אז אוסטין מספר אחד ... מאמין לכל שטות שסמי פולטת.. יאללה שילך כבר על גרטה ושיצאו להם ילדים קטנים יפים וסתומים. ברנדון וסמי + מרלנה ובל היה סתם. ג'ן הכלבה חזרה מגיע לה אמן ותמות.... וגם ג'ייסון.