הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

רקס/ניקול/רומן
הקטעים של רומן והשוטרים היו ענקיים.פשוט התפוצצתי מצחוק.רומן כזה מעצבן,הוא חושב שהכל מגיע לו,שלא לדבר על הקול המעצבן שלו ועל זה שהוא נראה כמו חייזר,אבל זה כבר דיון אחר.הקטעים של רקס וניקול היו בסדר היה עוד מצחיק שרומן פרץ לשם ופשוט דרש תשובות.הוא ממש מתלהב! כאילו תשיג לעצמך חיים כבר!
חוץ מזה שכשהוא דיבר עם ניקול היה לו חיוך מרוצה מעצמו מרוח לו על כל הפרצוף,חבל באמת שניקול לא הצליחה להחטיף לו סטירה מצלצלת.איפה אריק והאגרופים שלו כשבאמת זקוקים להם?
מימי/קלואי/קרנסי/של/פיליפ
אהבתי את הקטעים פה.משום מה,קלואי לאט לאט הופכת להיות לדמות שאני פחות ופחות אוהב.יותר אהבתי אותה בימים שהיא לבשה שחור.במיוחד ראו את זה היום בקטעים שלה עם מימי שמימי פתאום הפכה להיות מיס אנג'ל..היה קורע הקטע שקרייג בא לבית ואז התחלק,ואז אמר שננסי בטח לא שומעת אותו כי היא גם נפלה מצעצועים ואיבדה את ההכרה
..רואים שבל מקנאת בשון ובקלואי..ועוד משהו,בל כזו קמצנית,לג'ון יש מלא כסף ואיפה היא קונה למימי חלקה?ברחוב ויטלירחוב חשוך,רחוב של עבריינים,רחוב שיש שמועות שיש שם רוחות.וואו,איזה חברה טובה,הלוואי עלינו! NOT! ..הריב של קרנסי היה טוב,פטריקה וקוין שיחקו נהדר,כמו תמיד
...אה,וקלואי עצבנה אותי כשהיא דחפה את מימי ומימי נפלה..
..אגב,אהבתי את מימי היום..אבל מה זה הקטע עם היד הזו?כאילו יש מחסור בתקציב בתוכנית שאין כסף להעסיק שחקנים?את בריידי משחקים זוג סדלים,ועכשיו סכין עוקבת אחרי הילדים
קטעי רולף
כל הפרק:"עכשיו אני יבצע את הבדיקה.האם סטפנו הוא האבא?"..בורינג!
אייב/לקסי/סטפנו
הקטעים האלה היו כאלה מטומטמים שאני לא יגיב עליהם,במיוחד הקטע של התירוץ של סטפנו."או,סתם ראיתי שאת ישנה ליד תינוק צורח,אז לא הערתי אותך ולקחתי אותו"..למרות שבסוף עם הקטעים שלקסי שאלה את אייב אם הוא מצטער שאימצו את התינוק היו טובים..אבל רנה ג'ונס שוב שיחקה טוב היום!ואיזה מבט סטפנו תקע באייב בסוף... וקטעי לוקאס וגרטה אפילו לא יקבלו בלון משלהם,הם היו מפגרים. ואני חיב לציין שהפרק נגמר בצורה ממש מותחת,עם רולף שמכריז שבקרוב נדע מי האבא! [או שלא]

CityGirl9

New member
החלק הכי משעשע היום היה

הנפילה של קרייג... ע-נ-ק.. כבר אמרתי בעבר שיש לו יכולות של סטנדאפיסט. כל הקטע של מימי ננסי וקלואי היה חביב... הביצ'יות של קלואי חייבת להיפסק זה ממש לא מתאים לה זה יותר סטייל מימי וג'ן. סטפנו הורס אותי עם השקרים שלו... ולקסי שיחקה אותה עם היציאה : "אייב לא העניק לי ילד ואתה כן.. " אאוצ'. ניקול רקס ורומן: משעמם... פקד בריידי אעלק.. נראה כמו אינספקטור גאדג'אט. גרטה ולוקאס... בלה בלה סתם קטעי מעבר. וטוב שרולף מחמיא לעצמו לפחות הוא.

CityGirl9

New member
איזה קטע soapsfan לא קיבלו בלון

גרטה ולוקאס חחחחח. והקטע לגבי בריידי באמת מעצבן... והקול של רומן קול של
וואלה.. חחח לא חשבתי על זה עד עכשיו. צודק.

באמת מסכימה איתך!

ארררר רומן הזה! כל כך הגיע לו! אני גם לא מבינה...הוא שם את היד על העורף של השוטר השני(נשבעת מבלי לעשות לו כלום!!!!!!!!!) והשוטר השני פשוט צעק "אההההההה!" מה ניסגר? מיותר ולא הגיוני. טוב זו כאמור התקופה שמימי ניהית כוסית עולם כמו שאולי שמתם לב...! כשקרייג נפל נפלתי מצחוק! זה היה אדיר! אני מאוד אוהבת את הדמות שלו הוא פשוט מדבר לעניין ומכניס נימה של בגיון לויכוחי הסרק שלו ושל הג'ינג'ית. קלואי זה איזה סיבוב של 180 מעלות! אני לא מבינה את זה ב כ ל ל! לא ניראה לי הגיוני...היתה איזה שורה שהיא אמרה היום וזה כל כך לא התאים לדמות שלפני חודש מקסימום הם ניסו ליצור...ניזכרתי בזה שהילדה גם שרה אופרה, ילדה תרבותית שיעני לא חלק מתרבות הפופ...וכיצד אנחנו מבינים שהיא כל כך מקובלת?! בכך שהיא מסתובבת עם אותם אנשים איתם היא הסתובבה קודם? אויש באמת... טוב לוקאס טיפש מידי כדי להבין שהוא טיפש...אני מקווה שניקול תעצור את גרטה למרות שגרטה שמה מחסומים יפה מאוד לעצמה "לוקאס אתה טועה לגמרי!" אוקיי היא אמרה את זה איזה 10 פעמים במהלך השיחה ועשתה לא עם הראש...מוזררררר רולף מצחיק אותי אני לא יכולה לומר עליו כלום הוא משעשע למדי. ולמה לעזאזל האיש מאחורי השיחים(שרובנו יודעים מי הוא) תוקע את הסכין שלו באדמה כל הזמן?! מה זהההה?!? פרק חביב.

PRINCESS GINA

New member
שניקול לא תעצור את גרטה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שגרטה תהרוס לה הכל...מגיע לה...|סמיילי שטן| בעצם...כשאני חושבת על זה, ניקול אמורה לעזור לסמי, ולשמח את אריק אם היא תצליח בתוכנית..אז אולי כדאי שהיא כן תעצור את גרטה...
לללהההה.... Go Girl...Go Greta
תהרסי לה את החיים|שטן מרוצה| הפרק היום היה ממש מעניין למרות שציפיתי לסיפור יותר טוב מסטפנו...זה היה צפוי...אני הייתי אומרת אותו הדבר אם הייתי צריכה לשקר על העיניין
הנפילה של קרייג הייתה הסצנה הכי טובה שהייתה היום [חוץ מהפריצה של רומן לחדר של ניקול ורקס]...תארתי לי שאיכשהו זה קשור לקונר...חשבתי שהוא החליק על קליפת בננה ואז הוא ילך לננסי ויגיד לה שאפשר לעשות את זה לאליס כי זה עובד...
גם הנפילה של מימי הייתה מצחיקה...ועוד יותר היה מצחיק שהיא קראה לעצמה גולם...בכלל...היא וקלואי עשו חילוף תפקידים
לא אהבתי...קלואי...תחזרי להיות ילדה טובההההה
לוקאס/גרטה, רקס/ניקול = משעמם

2DH

New member
אני דווקא השתעשתי ממשפט אחר... |ספו

אני הכי נקראתי כשבל אמרה :this is real life המשפט הזה הרג אותי סאלם והמציאות... משהו לא מסתדר במשוואה הזאת וחשוב לציין : האטי מגיעה שבוע הבא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2DH

New member
בהודעה הקודמתי שלי יש ספוילר

משום מה הסמל לא הופיע כמו שצריך

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

כן,האטי הייתה אמורה להגיע יום רביעי הבא,אני מניח אבל שעכשיו היא מגיעה יום חמישי בגלל שמבטלים השבוע פרק בגלל פסח

PRINCESS GINA

New member
מה מבטלים פרק....../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

למי יש זמן לביטולים שלהם לעזעזל
אנחנו מנסים להשלים פה 3 שנים ו-8 חודשים
הם חושבים שיש לנו זמן לביטולים עכשיו

PRINCESS GINA

New member
ספוילר-פרקי שבוע הבא[ראשון/שלישי]

איך זה יכול להיות שכל כך מהר יגלו שסטפנו לא האבא
כבר בפרק של יום ראשון [הפרק הבא] רולף מגלה... ואיך לעזעזל כתוב בתקצירים שביום שלישי רולף הולך להחליף את הדגימה שג'ון לקח לבדיקה במעבדה [גם הוא עשה בדיקת אבהות] ומתגלה שג'ון הוא האבא
איך
זה לא הגיוני

soapsfan

New member
פשוט ../images/Emo58.gif

פאשלה של התסריטאים,באותה תק' לא תכננו שבו יהיה האבא לכן זה הגיוני במבט על העלילה הנוכחית,במבט על העלילה המתקדמת זה אכן לא הגיוני

PRINCESS GINA

New member
אז מה התירוץ עכשיו../images/Emo35.gif

מה יגידו על זה עכשיו כשזה יתגלה
מה יעשו כשירצו לבטל את זה בעתיד

MaryJane1

New member
*ספוילר* (נראה לי)

מי זה האיש עם הסכין שעקב אחרי ה teens?

PRINCESS GINA

New member
זה לא ספוילר...זה בריידי....../images/Emo6.gif

הריי ראינו אותו עם הסכין בפארק באחד הפרקים הקודמים... אין לי מושג מאיזה הפרעה הוא סובל, אבל הייתי אומרת שיותר יהיה נחמד אם נשמע גם את הקול שלו, מלבד את שפת הגוף...

למעלה