הפרק היומי
רקס/ניקול/רומן
הקטעים של רומן והשוטרים היו ענקיים.פשוט התפוצצתי מצחוק.רומן כזה מעצבן,הוא חושב שהכל מגיע לו,שלא לדבר על הקול המעצבן שלו ועל זה שהוא נראה כמו חייזר,אבל זה כבר דיון אחר.הקטעים של רקס וניקול היו בסדר היה עוד מצחיק שרומן פרץ לשם ופשוט דרש תשובות.הוא ממש מתלהב! כאילו תשיג לעצמך חיים כבר!
חוץ מזה שכשהוא דיבר עם ניקול היה לו חיוך מרוצה מעצמו מרוח לו על כל הפרצוף,חבל באמת שניקול לא הצליחה להחטיף לו סטירה מצלצלת.איפה אריק והאגרופים שלו כשבאמת זקוקים להם?
מימי/קלואי/קרנסי/של/פיליפ
אהבתי את הקטעים פה.משום מה,קלואי לאט לאט הופכת להיות לדמות שאני פחות ופחות אוהב.יותר אהבתי אותה בימים שהיא לבשה שחור.במיוחד ראו את זה היום בקטעים שלה עם מימי שמימי פתאום הפכה להיות מיס אנג'ל..היה קורע הקטע שקרייג בא לבית ואז התחלק,ואז אמר שננסי בטח לא שומעת אותו כי היא גם נפלה מצעצועים ואיבדה את ההכרה
..רואים שבל מקנאת בשון ובקלואי..ועוד משהו,בל כזו קמצנית,לג'ון יש מלא כסף ואיפה היא קונה למימי חלקה?ברחוב ויטלירחוב חשוך,רחוב של עבריינים,רחוב שיש שמועות שיש שם רוחות.וואו,איזה חברה טובה,הלוואי עלינו! NOT! ..הריב של קרנסי היה טוב,פטריקה וקוין שיחקו נהדר,כמו תמיד
...אה,וקלואי עצבנה אותי כשהיא דחפה את מימי ומימי נפלה..
..אגב,אהבתי את מימי היום..אבל מה זה הקטע עם היד הזו?כאילו יש מחסור בתקציב בתוכנית שאין כסף להעסיק שחקנים?את בריידי משחקים זוג סדלים,ועכשיו סכין עוקבת אחרי הילדים
קטעי רולף
כל הפרק:"עכשיו אני יבצע את הבדיקה.האם סטפנו הוא האבא?"..בורינג!
אייב/לקסי/סטפנו
הקטעים האלה היו כאלה מטומטמים שאני לא יגיב עליהם,במיוחד הקטע של התירוץ של סטפנו."או,סתם ראיתי שאת ישנה ליד תינוק צורח,אז לא הערתי אותך ולקחתי אותו"..למרות שבסוף עם הקטעים שלקסי שאלה את אייב אם הוא מצטער שאימצו את התינוק היו טובים..אבל רנה ג'ונס שוב שיחקה טוב היום!ואיזה מבט סטפנו תקע באייב בסוף... וקטעי לוקאס וגרטה אפילו לא יקבלו בלון משלהם,הם היו מפגרים. ואני חיב לציין שהפרק נגמר בצורה ממש מותחת,עם רולף שמכריז שבקרוב נדע מי האבא! [או שלא]