הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

לא ראיתי את כולו,ראיתי רק חלק,אבל ממה שראיתי הסצינות של מימי וננסי היו מעולות

Noopy

New member
היה נחמד...../images/Emo98.gif

אהבתי את הקטעים עם ננסי ומימי. גרטה ולוקאס די שיעממו.. לא הבנתי את הקטע עם אייב - הוא יעשה הכל כדי להתעכב?...למה הוא בכלל עצר בחנות פרחים?!.. כאילו שזה באמת יזיז לה..
ניקול ורקס - היה משעשע...
רקס "לא לקח בחשבון שיש לה אקדח ושהיא תגלה שהיא מרוששת"...חחחח

CityGirl9

New member
פרק חביב

אהבתי במיוחד את השיחה של ננסי ומימי.... סוף כל סוף לקלואי היה קצת אכפת אולי היא מקנאה והגיע הזמן שתיתן לננסי צ'אנס. אהבתי גם את השיחה של פיי ורומן לשם שינוי היו לשניהם קטעים טובים. הקטע של חטיפת התינוק היה כ"כ מטופש כמו גם הקטעים של אייב וסלסט. לוקאס וגרטה טוחנים מים כרגיל. ורקס וניקול גם צפויי למדי....

i love gina

New member
קטעי גרטה היו על הפנים..

פור גאד סייק.. את לא יכולה פשוט לומר לו שאישתו בוגדת בו??? שעה שלמה היא הולכת איתו מסביב: "מה שאני הולכת להגיד לך יהיה לך שוק" "החדשות האלה הולכות לגרום לך להתחרט על זה שהתתחתנת איתה" "עוד 5,4,3,2,1 לבשורות הרעות..." דיייייייי!!!!!! ננסי ומימי היה ממש טוב!!! אבל הכל היה מהיר מדי... שונאות, מדברות, פתאום חברות, צוחקות, והכל בפרק אחד... ניקול ורקס... אה, טוב, אז היא הוציאה אקדח, לא כל כך הרשים אותי, וגם למען האמת לא עניין אותי בגרוש... ולמה פיי מחייכת כשהיא בוכה?

Art Freak

New member
נכון!!

גרטה הייתה ממש מעצבנת.. או יותר נכון ההקדמה המייגעת שהיא עשתה ללוקאס.. מה הבעיה פשוט להגיד לו בלי הקדמות מיותרות?! בעעע מימי וננסי-מעולות! מגיע לקלואי, היא התחילה להיות סנובית בזמן האחרון.. ניקול ורקס- ב-ו-ר-י-נ-ג.. אז היא הוציאה אקדח- למי אכפת ממנה?! למה היא לא יכלה לעזוב את סיילם עם אריק? או יותר טוב- במקום אריק! (
) פיי ורומן- פשוט זוועה. משעמם מוות. רולף,סטפי וכו'- חחחח.. תינוק אומלל!

soapsfan

New member
ראיתי עכשיו את רוב הפרק

כפי שחשבתי,כל הקטעים של מימי וננסי היו מעולים.קלואי לעומת זאת די מתחילה לעלות לי על העצבים,מאז ששינו לה את המלתחה שינו לה גם את האופי
רנה ג'ונס שיחקה מעולה כשהיא הייתה בהיסטריה לגבי מיקומושל אייק.הקטעים של סלסט ואייב היו נמתחים,כאילו מה הקטע שהם עוצרים לקנות פרחים?אבל הכי קרע אותי הייתה סלסט "או,אני רואה חברה שלי מעבר לכביש,לונה!לונה!"
והקטעים של לוקאס וגרטה,ניקול ורקס ורומן ופיי היו פשוט משעממים

תגידו

מה יש לקלואי?! היא מתחילה ממש לעצבן... היא אומרת הרבה פעמים שהיא תתכנן לפיליפ נקמה ואיכשהו אני חושבת שהיא מתכננת על שון. היום שפיליפ אמר לקלואי יש משהו בין בל לשון היא אמרה "לא שמתי לב" בדיבור אנטיפטי, או אותו יום שהם תיכננו לצאת קלואי אמרה "אני לא רוצה לתת לשון לחכות". מה קלואי מתכננת? אני מבינה שהקשר בין שון לבל מתחיל בימים אלה לאט לאט, איזה זוג מהמם! הוא כזה חתיך ויפה והיא כזאת יפה ומהממת! אתמול היה פרק מהמם איתם. שיהיו כבר חברים!

CityGirl9

New member
תשובה../images/Emo58.gif

סתם היא מנסה לשגע את פיליפ. היא ושון יהיו רק ידידים להפך היא תפרגן לבל ולשון.... ואפילו תנסה לעזור להם לחזור (יחד עם מימי אגב ) שג'ן הכלבה תפריד בינהם. אגב אוטוטו היא תסלח לפיליפ (כרגיל) ותתחיל לפנטז עליו.... אגב נשיקה ראשונה מקסימה בהחלט תהייה בינהם בחודשיים הקרובים אם אני לא טועה.

../images/Emo58.gif

בין מי למי? בין שון לבל? או בין פיליפ לקלואי? מתי תהיה נשיקה בין שון ובל?

../images/Emo58.gif

מה?! רק עוד שנה?! מה יהיה בינתיים ביניהם? רנאה שיחסים ביניהם מתחילים, איך זה יהיה רק בעוד שנה?! מוזר

CityGirl9

New member
ספויילר

הנשיקה הקרובה תהייה בין פיליפ וקלואי. אגב יהיו המון קטעי נשיקות והתלהטות יצרים בין פיליפ וקלואי החל מהנשיקה הראשונה.

i love gina

New member
ספוילר, גם לי מוזר ש..

של יתחילו רשמית רק עוד שנה, אגב, זה יקרה בעלילת האי הבודד... בכל אופן, חבל כי רציתי כבר לראות אותם כזוג, והייתי בטוח שזה יקרה ממש מוקדם... אגב, שמתם לב כמה פעמים כבר תינוקות נחטפים בתוכנית בחודש האחרון? אז שאייב הלך לקנות גלידה וזאתי נלחצה, אח"כ גון והופ, עכשיו שוב עם רולף ולקסי... אגב, מעניין איך סטפנו יצא מכל הברוך הזה שרולף עשה לו....

למעלה