הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

כמה מוזר.בסאלם פלייס ובבית החולים עדיין יום,אבל בדרך לשדה התעופה ובסצינות של ויקטור קייט ולוקאס חושך.. סה"כ היה פרק די טוב,למרות שלא חידש הרבה[במיוחד השיחה בין ג'ון לסטפנו,שחוזרת על עצמה כבר מס' פעמים,חוץ מהקטעים שג'ון התעניין בנוגע למקור הריב בין משפחת בריידי למשפחת דימרה שהיה די מעניין]..הסצינות של מרלנה/רומן ומרלנה/ננסי היו טובות,הסצינות של קלואי וקרייג גם כן היו טובוץ..והשיחה הראשונית של קייט ולוקאס בפרק עם העקיצות ההדדיות והכמעט סטירה של קייט ללוקאס הייתה מעולה

i love gina

New member
היה היום פרק ממש יפה...

המפגש בין רומן לניקול- אני חייב לציין- היה ממש לא צפוי! באמת.. לא תארתי לעצמי שאיתו היא תכננה 'עסקים'... והכמעט סטירה באמת היה יפה, למרות שתוכן השיחה לא היה כל כך אמין... זה לא ההערות שאמא ובן זורקים אחד על השני בריב... קלואי נראיתה ממש טוב עם הפן, והקטעים עם מרלנה היו טובים.. בחיי אבל שאני עדיין...
מחכה שהיא פתאום תוציא סכין מהכיס בזמן שהיא מנחמת את ננסי ופתאום תתקע לה אותו עמוק בלב ואז תירה בכל העדים..

CityGirl9

New member
אני לא מבינה ת'קטע של קלואי

אתמול היא התקיפה את פיליפ היום את בל וננסי (שזה כבר רגיל). השינוי הזה גרם לה למהפך לא רק בחיצטניות מסתבר... מקווה שתירגע בהקדם ותחזור להיות חביבה יותר. סה"כ פרק לא רע... ראו איך שרומן מתגעגע למרלנה... הוא תמיד יאהב אותה לדעתי. מרובע ויקטור-קייט -לוקאס-ניקול היה משעשע כרגיל. אהבתי לראות את ניקול מתרפסת בפני רומן אחד האנשים שהכי מתעבים אותה. גם שיחות מרלנה וננסי היו בסדר למרות שכמו שקרייג אומר ננסי מגזימה יותר מידי עדיף שתתרחק מקלואי קצת. ג'ון וסטפנו - נמאס כבר מהפלשבקים של ג'ון... ולגבי שנאת הבריידי'ס של דימרה מישהוא מוכן לפרט בבקשה????

soapsfan

New member
אני ממש מסכים

בעניין קלואי,מאז השינוי בבגדים יש לה גם שינוי באישיות,למרות שעל ננסי היא כעסה גם לפני זה על כל דבר

MaryJane1

New member
א-נ-ש-י-ם

פיספסתי בזמן האחרון כמה פרקים ואני לגמרייי לא מבינה מה הולך שם מה נסגר עם קלואי ופיליפ? למה אתמול היא אמרה שהיא משחקת אותה נחמדה? מה היא גילתה על ההתערבות? ומה הקטע עם בל היום שהיא התחילה לצאת עליה "את עדיין חושבת שאני מפחידה" בלה בלה.... תסבירו

i love gina

New member
סתם לא נסגר שום דבר...

שיחות חולין שהתסריטאים חייבים לתקוע כדי שיהיה לדמויות מה להגיד... לא קורה עם זה שום דבר...

נטלייי

New member
פרק די משעמם, ושאלה - אולי ספוילר

למה כל פעם שמראים שג'ון נזכר במשהו, לא מראים את סטפנו? יכול להיות שזה לא סטפנו?

PRINCESS GINA

New member
זה כן...אני חושבת שזה גם דיי ברור!

חחח...ברור שזה הוא... אלה מי
הוא אחראי לכל זוועות העולם הזה

soapsfan

New member
הפלאשבקים המזוייפים האלה

ממש נוראיים סטפנו:"ג'ון,רוצה ברנדי?" ג'ון:"אני לא שותה ברנדי" סטפנו:"אתה בטוח?" [פלאשבק של ג'ון בחדר חשוך ומישהו שם עליו יד ומגיש לו כוס ברנדי]

למעלה