הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

הקטעים במשפחת בריידי היו טובים.אבל,כרגיל,בו והופ מאשימים את ג'ון,אבל לא חושבים בכלל על העובדה שהופ הייתה בתוך הבית בזמן שהתינוק בכה בחוץ.יש לשניים נטייה להאשים את כל הסביבה בדברים שהם אשמים,למשל מי שזוכר בעלילת ג'ינה,אחרי שמרלנה התחננה בפני בו לבטל את החתונה,וג'ינה השתגעה לה במהלך החתונה,את מי בו האשים?את מרלנה,בזה שלא סיפרה לו שהופ מטורפת.הסצינות של הופ עם דאג וג'ולי היו ממש יפות,והשיחה של בו וג'ון הייתה בסדר,למרות שבו כל השיחה היה נורא עצבני,ומעצבן..אהבתי איך שג'ון אמר לבו שאולי דברים שהופ תראה לא באמת קרו,מכוונה ברורה לחפות על עצמו.. אהבתי את ההערה של ג'ולי כשדאג אמר שהוא ילמד את התינוק לתקן דברים בבית..כשנותנים לדאג וג'ולי חומר טוב יותר מלפרוץ לבית של בופ בכדי לתקן דברים הם בהחלט משחקים אותו מעולה..בו ממש מעצבן,"אין לי רגשות לילד הזה"..כאילו מישהו שכח שהוא גם שכב עם מישהי אחרת וגם היא נכנסה להריון..אז בקיצור,בו
והופ,דאג וג'ולי
..הקטע האחרון עם התינוק היה ממש נחמד,עם ג'ון שסוגר את הדלת ומחליף אץ המנגינה הנעימה למנגינת מתח..והיה גדול הקטע שגו'ן אמר שכדאי לבו להתנהג לילד הזה כאילו הוא הבן שלו..
רולף וסטפנו..אני לא ממש סובל את רולף,אבל הקטעים שלו ושל סטפנו היו נחמדים היום..אהבתי כשרולף שאל את סטפנו מה הוא עשה וסטפנו אמר "מה אתה חושב שעשיתי,למדתי אפייה?!"..לסטפנו תמיד יש שורות טובות עם בארט ורולף..היה מצחיק כשרולף הציע שהוא יוודא שסלסט לבד,ואז הוא יתקוף אותה.. "אני מרגיש התוכנית הזו לא מוצאת חן בעיניך,סטפנו"..חח..באמת?לא שמנו לב..וכשרולף הציע לסטפנו פינה קולדה..סה"כ הקטעים של השניים היו די טובים ומשעשעים.."תגיד לי,כמה זמן בילית תחת השמש?זה הרעיון הכי מוטפש ששמעתי בחיים שלי" חחח.."רוצה לעזור?..לך למעלה ולך לישון".. וכרגיל רולף מתכנן להמרות את פיו של סטפנו..
הקטעים בתחנת המשטרה..משעממים..כל הקטעים עם פיי היו משעממים,זה כבר היה אלף פעם-פיי באה לבקר את אייב,בורחת לפני שהוא רואה אותה..חוץ מזה,שכחתי בכלל שפיי הזו חיה..אבל לפחות בסצינות הקצרות שלה רנה ג'ונס,לקסי,שיחקה מעולה,אני ממש שמח שנותנים לה חומר שהיא יכולה להראות בו את הכשרון שלה
קטעי הטינס..השיחה של פיליפ ושון על זה שפיליפ מאוהב בקלואי כבר חזרה על עצמה אלף פעם מאז הנשף,ראו שבל קינאה בקלואי כשהיא החליפה בגדים[והיא נראתה מעולה דרך אגב]...והקטעים שארבעתם ישבו ובל שאלה מי צמא ושון הלך איתה..וכמובן כל הקטעים שקלואי שיחקה אותה כזה "שיואו פיליפ,זה כזה מגניב,כאילו וואו.שיגעון"

shanyz

New member
לא הבנתי ת'קטע של קלואי..../images/Emo39.gif

היא שונאתע כישו את פיליפ? בגלל שהאו היה צריך לבטל בהתחלה!? מה היא מפגרת? לא הבנתי!

../images/Emo39.gif"....הוא מחייך...!!"../images/Emo151.gif

היה יום פרק מקסים וממש מעניין
ג'ון כזה דביל ואם הייתי עצבנית על דאג וג'ולי על שפרצו לבית של בופ אז עכשיו אני כל כך עצבנית...איזו חוצפה... איך הוא מעיז לקחת את הילד וללכת
והם עוד סלחו לו!!! זה משגע אותי
!!!! אני חושבת שאם הוא היה לוקח את הילד שלי הייתי הורגת אותו...פשוט הורגת אותו!!! ואיזה שקרן הוא..."התינוק בכה..." התינוק ישן חתיכת אידיוטטטטטט
!!!!! איפה מרלנה? שתרסם את האידיוט זה שלה לפני שאני יעשה את זה... הקטעים בבית של בופ עם הופ/דאג/ג'ולי היו ממש יפים ומרגשים... שניה לפני, ממש ניחשתי שהופ תתחיל לבכות... ומה שג'ולי אמרה לה אחרי שדאג שאל אותה איפה האמונה שלה... האישה הזאת ראויה להערצה, היא אמרה משפט כל כך יפה... אני חושבת שהחתימה שלי תהפוך להיות המשפט שלה עכשיו... כל כך ריגש אותי לשמוע את מה שהיא אמרה, שכבר התחילו לרדת לי דמעות
בהחלט מגיע לה מקום של כבוד אצלי בחתימה... כל הכבוד ג'ולי...אני ממש אוהבת אותך עכשיו מתוקה

soapsfan

New member
אם בו והופ היו הורים יותר טובים

הם לא היו הולכים ומשאירים את התינוק שלהם במרפסת.

PRINCESS GINA

New member
הדבר הכי נכון ומרגש ששמעתי...../images/Emo7.gif

הצלחה בחיים אינה נמדדת בכסף, כוח ובטח של במנת משכל. האדם ששואף להיות הכי טוב שיוכל להיות, זה האדם שהצליח בחיו. (ג'ולי מזכירה להופ את מהות החיים) מעכשיו...זאת גם החתימה שלי...

i love gina

New member
../images/Emo122.gif כתבת הרבה...

פרק יפה היה היום! בלי הרבה התקדמויות, אבל נחמד מאד!! סטפנו ולקסי נראו על מסכינו הרבה מאד זמן, וגם מגיע "ברוך השב" לרולף שחודש-חודשיים לא היה גם כן... קטעים טובים היו איתו ועם סטפנו... הקטעים בבריידי רזידנס היו טובים , וקטעי הטינז גם כן... קלואי ממש חמודה!!!

2DH

New member
אבל תהייה קטנה ...

פיי בתור מישהי שמצבה הכלכלי לא אמור להיות בשמיים ... האוטו היה די גדול ...

CityGirl9

New member
הפרק../images/Emo26.gif

אז ככה... ג'ון ממש מעצבן אותי מי הוא חושב שהוא בכלל במקום לחשוד כל הזמן... שיתפייסעם בריידי כבר או עם הסנדלים שלו לפחות
מסכן בייבי ג'ון כל פעם מישהוא אחר מנסה לדחוף לו מקל צמר גפן לפה... ממש רחמנות עליו
רולף וסטפנו היו גדולים כתמיד... במיוחד רולף סטייל תלבושת זיגי מרלו שלו... היה לו רק חסר איזה אגוז קוקוס ביד חחחחח. הקטעים של הטינס חביבים .... שון ופיליפ היו ממש חתיכים... טוב שפיליפ שמע להצתי והחליף בגדים הוא נראה מאאאמממם. בל ושון מקסימים יחד. קלואי יפייפיה.... פתאום המראה החיצוני נורא מעניין אותה... מעניין לא??
... הקטע של "הנקמה" בפיליפ סתם היה מיותר.... בטוח עוד שבוע המפיקים ישכחו מהקטע הזה. לקסי-אייב - פיי סתם קטעים משעממים ומיותרים במיוחד פיי כמה אפשר לטחון את העניין הזה הא???

i love gina

New member
גם אני תהיתי בקשר למכונית של פיי...

פתאום לאוטו כזה כן יש לה כסף? הו וול... ובקשר לחתימה של ננסי, כן עכשיו זכרתי במשפט, משפט יפה, רק בחתימה תורידי את החלק שאת מסבירה מאיפה זה... המשפט בפני עצמו יפה...

rockchick5

New member
הפיירק../images/Emo70.gif

אהבתי את הקטעים על רולף וסטפנו...איזו כוס ענקית של ניקה פוקלדה
(בטח לימונדה מהסט) אבל הוא שתה את זה מהר מאוד.. די מחשיד
הקטעים של הטינס היו יפים פיליפ חתיך וגם שון (אגב שון הוא לא קצת הרבה לא מחליף חולצה? גם מחשיד..) אבל עדיין הוא חתיךך
לא אהבתי תנקמה של קלואי... תהיי יפה ותשתקי
השאר היה גם יפה ...אין לי כוח לפרט..

PRINCESS GINA

New member
*פינה קולדה...המשקה האהוב עליי../images/Emo70.gif

פתאום כשקלואי נהייתה יפה היא מתחילה להרשות לעצמה יותר מידיי... אני היחידה ששמה לב לזה

למעלה