הפרק היומי
הקטעים במשפחת בריידי היו טובים.אבל,כרגיל,בו והופ מאשימים את ג'ון,אבל לא חושבים בכלל על העובדה שהופ הייתה בתוך הבית בזמן שהתינוק בכה בחוץ.יש לשניים נטייה להאשים את כל הסביבה בדברים שהם אשמים,למשל מי שזוכר בעלילת ג'ינה,אחרי שמרלנה התחננה בפני בו לבטל את החתונה,וג'ינה השתגעה לה במהלך החתונה,את מי בו האשים?את מרלנה,בזה שלא סיפרה לו שהופ מטורפת.הסצינות של הופ עם דאג וג'ולי היו ממש יפות,והשיחה של בו וג'ון הייתה בסדר,למרות שבו כל השיחה היה נורא עצבני,ומעצבן..אהבתי איך שג'ון אמר לבו שאולי דברים שהופ תראה לא באמת קרו,מכוונה ברורה לחפות על עצמו.. אהבתי את ההערה של ג'ולי כשדאג אמר שהוא ילמד את התינוק לתקן דברים בבית..כשנותנים לדאג וג'ולי חומר טוב יותר מלפרוץ לבית של בופ בכדי לתקן דברים הם בהחלט משחקים אותו מעולה..בו ממש מעצבן,"אין לי רגשות לילד הזה"..כאילו מישהו שכח שהוא גם שכב עם מישהי אחרת וגם היא נכנסה להריון..אז בקיצור,בו
והופ,דאג וג'ולי
..הקטע האחרון עם התינוק היה ממש נחמד,עם ג'ון שסוגר את הדלת ומחליף אץ המנגינה הנעימה למנגינת מתח..והיה גדול הקטע שגו'ן אמר שכדאי לבו להתנהג לילד הזה כאילו הוא הבן שלו..
רולף וסטפנו..אני לא ממש סובל את רולף,אבל הקטעים שלו ושל סטפנו היו נחמדים היום..אהבתי כשרולף שאל את סטפנו מה הוא עשה וסטפנו אמר "מה אתה חושב שעשיתי,למדתי אפייה?!"..לסטפנו תמיד יש שורות טובות עם בארט ורולף..היה מצחיק כשרולף הציע שהוא יוודא שסלסט לבד,ואז הוא יתקוף אותה.. "אני מרגיש התוכנית הזו לא מוצאת חן בעיניך,סטפנו"..חח..באמת?לא שמנו לב..וכשרולף הציע לסטפנו פינה קולדה..סה"כ הקטעים של השניים היו די טובים ומשעשעים.."תגיד לי,כמה זמן בילית תחת השמש?זה הרעיון הכי מוטפש ששמעתי בחיים שלי" חחח.."רוצה לעזור?..לך למעלה ולך לישון".. וכרגיל רולף מתכנן להמרות את פיו של סטפנו..
הקטעים בתחנת המשטרה..משעממים..כל הקטעים עם פיי היו משעממים,זה כבר היה אלף פעם-פיי באה לבקר את אייב,בורחת לפני שהוא רואה אותה..חוץ מזה,שכחתי בכלל שפיי הזו חיה..אבל לפחות בסצינות הקצרות שלה רנה ג'ונס,לקסי,שיחקה מעולה,אני ממש שמח שנותנים לה חומר שהיא יכולה להראות בו את הכשרון שלה
קטעי הטינס..השיחה של פיליפ ושון על זה שפיליפ מאוהב בקלואי כבר חזרה על עצמה אלף פעם מאז הנשף,ראו שבל קינאה בקלואי כשהיא החליפה בגדים[והיא נראתה מעולה דרך אגב]...והקטעים שארבעתם ישבו ובל שאלה מי צמא ושון הלך איתה..וכמובן כל הקטעים שקלואי שיחקה אותה כזה "שיואו פיליפ,זה כזה מגניב,כאילו וואו.שיגעון"
הקטעים במשפחת בריידי היו טובים.אבל,כרגיל,בו והופ מאשימים את ג'ון,אבל לא חושבים בכלל על העובדה שהופ הייתה בתוך הבית בזמן שהתינוק בכה בחוץ.יש לשניים נטייה להאשים את כל הסביבה בדברים שהם אשמים,למשל מי שזוכר בעלילת ג'ינה,אחרי שמרלנה התחננה בפני בו לבטל את החתונה,וג'ינה השתגעה לה במהלך החתונה,את מי בו האשים?את מרלנה,בזה שלא סיפרה לו שהופ מטורפת.הסצינות של הופ עם דאג וג'ולי היו ממש יפות,והשיחה של בו וג'ון הייתה בסדר,למרות שבו כל השיחה היה נורא עצבני,ומעצבן..אהבתי איך שג'ון אמר לבו שאולי דברים שהופ תראה לא באמת קרו,מכוונה ברורה לחפות על עצמו.. אהבתי את ההערה של ג'ולי כשדאג אמר שהוא ילמד את התינוק לתקן דברים בבית..כשנותנים לדאג וג'ולי חומר טוב יותר מלפרוץ לבית של בופ בכדי לתקן דברים הם בהחלט משחקים אותו מעולה..בו ממש מעצבן,"אין לי רגשות לילד הזה"..כאילו מישהו שכח שהוא גם שכב עם מישהי אחרת וגם היא נכנסה להריון..אז בקיצור,בו