הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

מרלנה:"ג'ן הצטערה שהיא הפסידה את החתונה של בו והופ" בו והופ התחתנו בסתר בבית החולים,ככה שמרלנה לא יכלה להתכוון לחתונה הזו.אז בהנחה שהיא התכונה לחתונה של בו והופ כשג'ינה התחזתה להופ,אני חושב שזה מוזר שהיא לא הזכירה שום דבר על זה,היא פשוט המשיכה שהיא הביאה לג'ן תמונות של ג'ון התינוק,וחוץ מזה,אם ג'ן שמעה על החתונה של בו והופ,אז היא הייתה אמורה גם לשמוע על המוות של הופ,אבל גם לזה מרלנה לא התייחסה בשיחה שלה ושל ג'ון עכשיו אז..המממ..טעות תסריטאית?

soapsfan

New member
הפרק היומי

אני מכתיר את בו והופ כהורים הגרועים בעולם."או בו,התינוק שלנו ישן,אני לא רוצה שהוא יקום ויפריע לי אז אני ישאיר אותו במרפסת בזמן שאני משוחחת איתך!..אופס,איפה התינוק שלי?!"..השיחה של בו והופ עם שון הייתה טובה,משחק טוב מפיטר,קריסטיאן וג'ייסון.וסתם שאלה-מנסים לבנות מתח בנוגע למי שלקח את התינוק,אבל ראו שלמי שלקח את התינוק הייתה חולצה ירוקה,ומי עוד לבש חולצה ירוקה במשך הפרק?.. הקטעים באחוזת קיריאקס היו טובים,אבל באמת הגיע הזמן שויקטור וקייט יגיעו לאיטליה!!ותחם את זה הרבה יותר מדי.ויקטור ממש מעצבן ביחס שלו לקייט,במיוחד כאשר היא בכלל לא בגדה בו ומשהוא חזר מבית ההבראה הוא מתייחס אליה כמו אל חתיכת מסטיק שדבוק לו לסוליית הנעל.אבל לפחות קייט מתחילה לחזור,לא קייט הרכרוכית והמשעממת בתק' ניקולס אהבתי את השיחה בין מרלנה לג'ון,אני שמח שמרלנה חזרה.הקטעים עם בריידי טובים אבל הם היו יכולים להיות הרבה יותר טובים עם היו ממש מראים אותו קרייג וננסי..אין מה לומר עליהם,כרגיל,הסצינות שלהם יחד מעולות.למרות שאני לא אוהב איך שהם משמיצים את אליס..וסוף סוף ננסי הפסיקה לבכות בנוגע לקלואי וגם הקטעים של קלואי ובל היו מעולים,אהבתי איך שקלואי הייתה עצבנית והכל ואחרי זה כל קטעי שון/בל/קלואי/פיליפ היו טובים

ברור כ-../images/Emo42.gif שג'ון לקח את גיי טי...

זה אפילו לא מותח... איזה טימטום... ברגע שהראו את החולצה ידעתי.. היה משהו מיוחד עם בו והופ לפני הפתיח ב-10 דקות הראשונות
כי הפסדתי והתחלתי לראות מהקטע שאליס מדברת עם לא יודעת מי ואז האנשים האלה מדברים עם קרייג וננסי... אההה..עוד משהו...פיליפ חמודייייי...
הנה תקציר של מה שהיה היום: [מתוך פנאי פלוס] ג'ון מספר למרלנה על מצב תינוקה של הופ, והוא נלחץ כאשר היא אומרת שצריך לגלות מיהו האב. בו מבטיח להופ שיעשו הכל כמשפחה לעזור לתינוק. אליס מתלוננת בפני חברי ההנהלה על יחסי האנוש הרעים של ננסי וקרייג, והם מתקשים לקבל זאת. קלואי רותחת מזעם על פיליפ שביטל את פגישתם. מרלנה אומרת לג'ון שמלבד בו וסטפנו, הוא היחיד שהיה קרוב להופ. פיליפ עושה נסיונות לשכנע את אביו שיתחתן עם קייט. ויקטור נוזף בה ואומר שהשתמשה בבנם כדי להתקרב אליו, ומודיע שהנסיעה מבוטלת. בל מופתעת כאשר קלואי מתקשרת לשון ומציעה שייפגש עם שתיהן. הוא מתקשר אל פיליפ. קייט מבהירה לוויקטור שהיא אוהבת אותו ותילחם עליו, ומנשקת אותו. תינוקה של הופ נחטף.

i love gina

New member
נו באמת, עוד כשראו את הנעליים היה

ברור שזה ג'ון.. מי זה עוד יכול להיות?? בכל אופן, בופ ללא ספק ההורים הכי גרועים!! מה הם משאירים את התינוק שלהם ככה בחוץ בהישג יד לכל אחד?? אחר כך היא מתפלאה שמישהו לקח לה את התינוק... קטעי קלואי היו טובים מאד, והשיחה עם קייט וויקטור הייתה טובה... דווקא פרק טוב היה היום לשם שינוי! נהניתי... אבל בטח קלואי הולכת לשחוט את פיליפ בפאב, אה?

CityGirl9

New member
דווקא לא נראה לי...

אני חושבת שהיא תסלח לו והם יהפכו את המפגש הזה לדייט במקום... הרי העלילה בינהם חייבת להתקדם. ונכון פיליפ היה באמת חמודי.... אבל לפני שני פרקים הוא ושון שחקו כדורסל והזיעו באותם בגדים אז לא הגיע הזמן להתקלח ולהחיליף בגדים הא??? אהבתי שהיו דיי הרבה עלילות היום בפרק והופיעו הרבה דמויות. סוף כל סוף ירדו מעלילות ברנדון וסמי באיטליה. גם ניקול לא חסרה לי במיוחד... אגב הגיע הזמן שהיא תדע על התאונה של אריק לא??

rex2

New member
הפרק לדעתי

היה מאוד נחמד הקטעים של בו הופ ושון היו מאוד יפים ובאמת המשחק של שלושתם היה מאוד יפה הקטעים של בל וקלואי היו יפים אבל קלואי צרחה יותר מדי. אהבתי את הקטע ששון היה עצוב ולמי הוא מתקשר? לבל גם אחרי שהוא חשב שאמא שלו מתה הוא התקשר אליה אני חושבת שזה נורא יפה שהוא מוצא נחמה אצלה. קטעי מרלנה ג'ון היו מעצבנים {לא יודעת למה} גם קטעי ויקטור קייט היו מעבנים אבל היה פרק נחמד

למעלה