הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

קודם כל,רק בפרק הקודם אריק התבכיין שהז לא מוסרי והיום הוא שכב עם ניקול בפעם השנייה
ואז,יש לנו את קטעי ניקול,ואני אמור להאמין שכל החסכונות שלה הם 5 מיליון דולר שקייט שילמה לה?ומה עם קריירת הדוגמנות שהייתה לה?והשכר הדירה החודשי שגרטה משלמת לה בעבור הדירה?והמשרה שלה בטייטן?
אבל אם מדברים על ניקול,אהבתי את השיחה שלה עם ויקטור,וויקטור בכלל צוחק שם על כולם,וגם הקטע האחרון עם ניקול היה טוב,היא שיחקה בכלל טוב בפרק היומי לעומת זאת,הקטע של אריק ורומן
,למרות שאני בטוח שניסו לעשות את זה קטע דרמטי,אז לא יכולתי שלא לצחוק.החל מה"אבא של נוסע" "עם ניקול?!",אח"כ ה"וואט דהה הל!!" של רומן,והבוקס שאריק החטיף לרומן ..
..אלו היו קטעים די מצחיקים[במיוחד כשג'וש טיילור,רומן,צורח את מילות הגנאי על ניקול שגם לי בא להחטיף לו] אבל לפחות הסצינה האחרונה כשרומן בא להרביץ לאריק הייתה טובה קטעי ויקטור ולוקאס..מיותרים קריסטיאן אלפונסו..הקטעים שלהם היו מעניינים אבל [חוץ מהעובדה שקריסטיאן נראית קצת
[רק אני או שכל הפנים שלה פתאום הרזו בצורה נוראית?] קריסטיאן אלפונסו ממש לא הדהימה אותי בקטעים שלה היום,ראיתי משחק הרבה יותר טוב ממנה קטעי שון ובל היו משעשעים...קטעי אייב ולקסי היו טובים..אני נהנה מלקסי,אבל אייב ממש מחליש אותה לדעתי,הוא פשוט מעצבן מטבעו וקטעי בראמי היו נחמדים דווקא,אבל באמת הם צריכים להתקדם יותר

soapsfan

New member
תיקון

"אבא של נוסע" = אבא אני נוסע והתכוונתי לכתוב קריסטיאן אלפונסו ופיטר ראקל בקטע שהתייחסתי אליהם

Principessa 17

New member
שון הרג אותי היום

שהוא אמר לבל :"בעצם יכול להיות שזו אחת התסרוקות המשונות שלך" או משהו בסגנון חחחחח ואיך ג'ון צחק עליה...

CityGirl9

New member
סתם פרק...

רק עלילת התינוקות הצילה את המצב. נקווה שמחר ישתפר.

היה פרק חמוד

אהבתי במיוחד את קטעי שון-בל-ג'ון. ומה הקטע עם הבית האם הוא באמת רדוף רחות ומה קורה לאייב עם הבית?

שלזי1

New member
תשובה

זה הבית של המשפחה של פיי ברנדון ניקול טיילור ואבא שלה ואייב היה שוטר שם וראה דברים נוראיים (אין לי מושג מה)

PinkyRaSta

New member
חח אין לדעת

בימי חיינו הכול אפשרי... ככה שאם הוא אכן יהיה רדוף רוחות אני לא אתפלא... כבר היה שטן.. והיו עוד דברים מעולם. אבל לא נראה לי שיתקעו עכשו עלילת רוחות באמצע החיים...

../images/Emo187.gifהפרק - קריסטיאן ופיטר../images/Emo187.gif

שלא ניראו המון זמן יחד על מסכינו, הפתיעו עם תרומה מעניינת וחשובה לפרק של היום
קריסטיאן אכן ירדה במשקל וזה נראה בצורה מאוד מפחידה עליה... הפנים שלה מאוד רזות, ואו שזה הבגדים שלא התאימו לגוף או שהיא ניראתה בהם מאוד מאוד קטנה ורזה... אני אישית מאוד אהבתי אותה עם השמלה האדומה והסקסית שהיא לבשה בפרק בו סטפנו (השטן) דמירה בא לבקר בבית בריידי...
קריסטיאן
תחזרי ללבוש הסקסי שלך, אני כבר מתגעגעת לקריסטיאן המושכת והיפה...דיי עם מראה הדודה הטובה...
ו....אני אוהבת אותה יותר עם שיער מסולסל
או פזור...דיי לאסוף אותו ככה.. זה לא יפה...והיום שראו אותו מקרוב, אז ממש שמתי לב לזה
המשחק של קריסטיאן- בפרק הזה יכולת המשחק של קריסטיאן לא ממש באה ליידי ביטוי, והצורה בה היא החליפה את הבכי בדיבור לא ממש ניראתה משכנעת...ללא ספק דמעות היו מועילות ביותר בקטעים האלה, דמעות אמיתיות וזולגות, ולא רק דמעות בעיניים, ופיטר יכל לתרום בהחזקת הנפש... כלומר יותר תמיכה לקריסטיאן, ויותר לתת את ההרגשה של בעל תומך באישתו שמאשימה את עצמה... התינוק חולה בצהבת, וזה פרט שכמעט והיה ברור, היות ובפרק הקודם ג'ון הסתכל עליו כאילו הוא נראה כמו
רפאים קטנה... ו....זה רק אני או שאייזאק נראה כמו תינוק בין 4 חודשים כבר
החבר'ה בסאלם גודלים דיי מהר...בעוד שנה הוא כבר יקח את המקום של ויל
עלילת החלפת התינוקות הייתה הבסיס הכי טוב לפרק של היום.... ולנושאי משנה אחרים... סמנתה וברנדון- ממש חמודים...אני מחכה שהם יבינו שהם אוהבים אחד את השני, אני מקווה שזה יקרא
גם כי גרטה ממש מתאימה לאוסטין... וגם כי אריק יהיה פנוי לניקול
שמתי לב שהם דווקא זוג דיי מתאים
ניקול- ניראתה ממש טוב היום... הכי הצחיק אותי כשהיא אמרה לויקטור תודה על מה שהוא עשה למענה אתמול לייד הבריכה
אתמול
זה קרה לפני יובל לפחות....חחחח....שבועיים שלמים ועבר רק יום אחד
אחחח...
לוקאס- אוהב להיות סמרטוט ריצפה ולתת לכולם לדרוך עליו... אם ככה אז הוא וודאי לא ראוי ליחס מיצידי עכשיו....ונעבור הלאה... ויקטור|סדגש- ניראה לי שאני מתחילה לחבב אותו...ויש לו פוטנציאל להיות בן אדם טוב, אולי רק למי שלא מפריע לו... עד כאן להיום...ניפגש מחר...

i love gina

New member
../images/Emo122.gif פיוו.. הרבה כתבת היום.. ../images/Emo4.gif

היה פרק טוב.. נחמד... רומן הרג אותי כשהוא צרח: "WHOOOOOOOOOOOOOOOOORE!!!!!!!!!!" לא פלא שאריק הביא לו בוקס...
באמת קטעים מצחיקים... בקשר להופ- היא באמת נראית רע... נראה לי שזה הצורה שאספו לה את השיער, זה נורא מבליט לה את הפנים הרזות... היום דווקא סמי וברנדון היה ממש נחמד! אני מניח שהאישה ההיא בבר הייתה אנג'לה? את ויקטור אני אוהב מיום ליום... איך שהוא ירד על לוקאס הפתטי, וגרם לניקול להאמין שהיא תחייה בעושר ואושר לנצח... חח... מסכנה הטיפשה, מה מחכה לה.. ג'ון היה היום ממש מטומטם.. לא? טוף... נחכה למחר לראות מה יהיה... אגב, מה הסיפור עם השטח שהם רוצים לבנות שם את הבית? מה קרה שם שאייב הוציא את העיניים כמו שהוא עושה כשהוא בלחץ היסטרי?

קלואי היתה חסרה

תמיד עלילות קלואי, ננסי וקרייג מכניסות גוון מעניין יותר...

rex2

New member
הפרק היה../images/Emo13.gif

נחמד במיוחד הקטעים של שון בל ג'ון אני פשוט מטורפת על שניהם{שון ובל} אריק ממש מגיעל מה הוא מרביץ לאבא שלו? הוא עבר את הגבול!!!!!!!!!!!!

למעלה