הפרק היומי
קודם כל,רק בפרק הקודם אריק התבכיין שהז לא מוסרי והיום הוא שכב עם ניקול בפעם השנייה
ואז,יש לנו את קטעי ניקול,ואני אמור להאמין שכל החסכונות שלה הם 5 מיליון דולר שקייט שילמה לה?ומה עם קריירת הדוגמנות שהייתה לה?והשכר הדירה החודשי שגרטה משלמת לה בעבור הדירה?והמשרה שלה בטייטן?
אבל אם מדברים על ניקול,אהבתי את השיחה שלה עם ויקטור,וויקטור בכלל צוחק שם על כולם,וגם הקטע האחרון עם ניקול היה טוב,היא שיחקה בכלל טוב בפרק היומי לעומת זאת,הקטע של אריק ורומן
,למרות שאני בטוח שניסו לעשות את זה קטע דרמטי,אז לא יכולתי שלא לצחוק.החל מה"אבא של נוסע" "עם ניקול?!",אח"כ ה"וואט דהה הל!!" של רומן,והבוקס שאריק החטיף לרומן ..
..אלו היו קטעים די מצחיקים[במיוחד כשג'וש טיילור,רומן,צורח את מילות הגנאי על ניקול שגם לי בא להחטיף לו] אבל לפחות הסצינה האחרונה כשרומן בא להרביץ לאריק הייתה טובה קטעי ויקטור ולוקאס..מיותרים קריסטיאן אלפונסו..הקטעים שלהם היו מעניינים אבל [חוץ מהעובדה שקריסטיאן נראית קצת
[רק אני או שכל הפנים שלה פתאום הרזו בצורה נוראית?] קריסטיאן אלפונסו ממש לא הדהימה אותי בקטעים שלה היום,ראיתי משחק הרבה יותר טוב ממנה קטעי שון ובל היו משעשעים...קטעי אייב ולקסי היו טובים..אני נהנה מלקסי,אבל אייב ממש מחליש אותה לדעתי,הוא פשוט מעצבן מטבעו וקטעי בראמי היו נחמדים דווקא,אבל באמת הם צריכים להתקדם יותר
קודם כל,רק בפרק הקודם אריק התבכיין שהז לא מוסרי והיום הוא שכב עם ניקול בפעם השנייה