הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

הקטעים הטובים
ניקול מודיעה ללוקאס שהנישואים שלהם הסתיימו
קטעי קרייג וננסי,אליס,משפחתה של מימי והטינס הקטעים הפחות טובים:עדיין ברנדון וסמי במטוס ברנדון:"רגע,תתני לי להיזכר מה קרה ביום החתונה" סמי:"אבל לא היית עוד בסאלם!" רנדון:"בדיוק,אני בטוח שפרנקו וקייט נכנסו לויכוח!" סמי:"אתה גאון!" ראוי לציון גרטה מוריס,גרטה,ששיחקה היום די טוב,למרות שאריק היה כזה משעמם,היא כל רגע האשימה אותו והוא ניסה להגן על עצמו..או שבעצם לא.

CityGirl9

New member
הפרק היומי../images/Emo26.gif

סה"כ פרק לא רע בכלל... כולם האשימו האחד את השני... גרטה את אריק ,ניקול את לוקאס , ויקטור את סמי , קלואי את פיליפ... הקיצר כולם קיבלו על הראש. אריק חתיכת אדיוט... הרס את הכל ובשביל מי???? גרטה באמת נתנה משחק מצויין.. כמעט בכיתי איתה גם. קלואי יותר מידי ריגשי... ראבק give the guy a chance.... קרייג... חייב לשקול להעלות מופע סטנדאפ... האיש גדול.. גם אני הייתי רוצה לעבור לגור עם הרופא..
. מימי מעצבנת כהרגלה... הקול התינוקי שלה כבר ממש נמאס עלי. סמי וברנדון... יותר מידי זמן ב
מתחיל לשעמם אותי... ומה לכל ה
ות... הנדרסון קשור לתוכנית

i love gina

New member
דהה... שיעשה את העבודה המלוכלכת...

איך באמת הנדרסון קשור לפמליה?
באמת פרק חביב ביותר, מאד נהניתי... קטעי גרטה אריק היו מעולים, no thanx to eric... גרטה הייתה ממש טובה היום!!!
בהונות מעלה היום... קלואי באמת הייתה קצת לחוצה מדי.. קטעי קרנסי היו קורעים... "אוי, פאק- מימי עדיין לא פה.. טוב, תשכחו מכל העניין!" ואליס, "דיטקטיב-הורטון"... באמת מעצבנת הזקנה הזאת... "יש בעיות?" כן.. את! לכי תכיני דונאטס... ואגב סמי, לא חכם כל שנייה להסתכל על הבלש שם מאחורה, הוא ידע שעלית עליו... ואגב בלש, לא חכם לנעוץ מבטים בזוג שלך 40 דקות, במיוחד כשהם מסתכלים עליך כל שתי שניות... אתה לא חושב שהם עלו עליך???? אחח... טוב, כולם שם
ים...

silver girl

New member
הפרק היום!

אני חייבת להגיד שהפרק היה ב-ס-ד-ר לא יותר מזה... הקטעים עם סמי וברנדון היו קצת משעממים, הקטע עם גרטה ואריק היה נחמד אריק ממש אבל ממש מטומטם במה שהוא עשה, אבל לפחות הוא אמר לה את האמת ולא שיקר לה.. הקטע עם פיליפ וקלואי היה מאוד מעצבן היה להם קטעים מאוד קצרים וטוב שכך כי הם לא מתקדמים לשומקום! דרך אגב מישהו יודע מתי הם יהיו ביחד? עד שקלואי תהיה עם בריידי? כאילו מתי, בעוד כמה זמן? טוב זהו אין לי מה לכתוב יותר שיהיה לכם יום נחמד ביותר ביי ביי!

santa barbara

New member
היה פרק נחמד... ../images/Emo58.gif

אז עכשיו עוד כמה זמן יעבור עד שיתחיל להיות משהו בין גרטה לאוסטין??? הם הרבה יותר חמודים ביחד...ואריק שיתקע עם הזונה שלו!!!

python 4

New member
גם אני לא הבנתי את הקטע הזה...

למה שגרטה ואוסטין (גרוסטין) יפסיקו לקשקש ויתחילו לנשק אחד את השניה בלהט חסר מעצורים? גם ככה שניהם פנויים - גרטה זרקה את אריק שלי, וסמי בכלל מטיילת ברחבי העולם עם הגרופי התורן שלה. ואיך גרטה בדיוק יכלה לזרוק ככה את אריק.. OK, אז הוא ניצל אותך, השתמש בך, בגד בך עם הפוסטמה הבלונדינית, אבל בכל זאת, ראית אותו פעם בלי חולצה?

אגב אריק בלי חולצה..../images/Emo26.gif

מצאתי אתר שבוא יש תמונה של מיירב גברי הסידרה בלי חולצות... ואם מישהי/מישהו חיפש תמונות של ברנדון...יש שם אחת שכמעט גובלת ב פורנוגרפיה לשים פה
את מי קודם

python 4

New member
אחותייייייי!!!!!!!!!

כן, אני רושם: WWW מה? תעלי מהר את האתר לפה! בא לי עכשיו על תמונת ברנדון אהמממ...

אני לא רוצה להוציא לכם את החשק לעוד

אז אני יעלה תמונות...אני ישתדל להעלות את כולם
עכשיו ראיתי תמונות של אוסטין רק עם תחתונים ולא נעים לי להגיד לכן בנות...אבל מה שיש בתוך התחתונים...זה ללא ספק הדבר הכי עצוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שראיתי בחיים
אני מצרפת לכם עכשיו את התמונות.... אה...אגב...מי זה ג'יי

CityGirl9

New member
מי זה ג'יי???

זה כמו שישאלו מי זה פיטר ראקל...
ג'יי זה אהובי מחמדי פיליפ...ננסי..

או קיי..הנה זה בא...

אני בוחרת בתמונות מובחרות... מי שרוצה עוד יכול לבקש.... ו...סורי אחותי...אין של פיליפ... אבל אני ימשיך לחפש ואם אני ימצא את הראשונה שתדע

python 4

New member
לא לא, אני חושב שאת קצת טועה.

זה לא וואי וואי, אולי וואי.

למעלה