הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

חצי מהפרק ג'ון נסע במכונית שלו,וזה היה ממש משעמם.קטעי לקסי והופ[שנראתה היום
] היו משעממים גם כן.קטעי ניקול/אריק-משעמים הקטעים היותר טובים בפרק היו הקטעים של ברנדון וסמי על המטוס[נקרעתי מהצורה שהאיש שעקב אחריהם שפך על עצמו את המים],הקטעים על קרייג וננסי וכל העיתונאים שתקפו את מימי
וקטעי אוסטין וגרטה.

i love gina

New member
חחח... אהבתי את הסוף...

"אוי, זה הורג אותי.." "בדיוק אמרתי לעצמי אותו דבר..." איך אני אוהב בדייז שתופסים מישהו על חם!!! היה ממש טוב.. חוצמזה , לא היה היום משהו מיוחד.. היה נחמד להזכר שהופ קיימת, אחרי שבוע נטול בופ.. ג'ון היה משעמם... היה אכן משעשע שהתנפלו על מימי ומשפחתה.. וננסי מחייכת חיוך זדוני.. השאר היו די משעממים....

CityGirl9

New member
מסכימה עם אריה וsoapsfan ../images/Emo58.gif

הקטע הכי טוב היה בסוף עם גרטה ואריק. ולגבי הווסליס.... אל דאגה משפחת לוקארט תקבל בשמחה את ההצעה לחרדתה של קלואיל'ה.... מסכנה...(הפעם ננסי לא חזתה מדוייק את העתיד לקרות).

JTrulez

New member
לא יכלתי לראות היום.....

מישהו יכול לספר לי בבקשה מה היה??

CityGirl9

New member
להלן תקציר פנאי פלוס...

סמי וברנדון רואים את טימנס במטוס, ומחליטים לגלות מיהו. ננסי וקרייג מגלים שאליס שילמה על חדר במלון למשפחתה של מימי, ומחליטים להציע להם להתגורר בביתם, כשהם בטוחים שיקבלו סירוב. אוסטין וגרטה מרבים לבלות יחד. ניקול שואלת את אריק אם היה רוצה לחיות איתה, לו היתה פנויה ובריאה. מימי הרוסה כאשר אנשי תקשורת מגיעים עם ננסי וקרייג. גרטה רואה את ניקול ואריק יוצאים יחד מדירתו, ושומעת את גרטה אומרת לו שהיא מעולם לא הפסיקה לאהוב אותו. סמי דואגת לכך שטימנס יקום ממושבו במטוס, וברנדון מנצל זאת ובודק עם מי הוא שוחח בטלפון. גרטה נשברת כאשר היא שומעת את אריק אומר לניקול שהוא אוהב אותה. לאחר לכתה של ניקול, היא נעמדת מולו בדמעות.

jessie_chan

New member
מישהו יכול לפרט על קטעי אריק גרטה?

לא ראיתי ולא יהיה לי מתי לראות וזה נשמע מאוד מעניין... מה היא אמרה? היו דמעות? סטירות? והכי חשוב- איך הוא תירץ לה את זה?

אז ככה......./images/Emo26.gif

לא היו קטעי אריק-גרטה הפרק הזה...רק אחד, וגם הוא היה בסוף של הפרק
לא הייתה סטירה, אבל גרטה באה להיכנס לדירה של אריק אבל אז היא שמעה את אריק אומר לניקול שהוא אוהב אותה, וכשניקול הלכה הוא אמר משהו בנוסך אמממ...לא זוכרת... ואז גרטה אמרה: "זה גם מה שאני שואלת..." תוך כדי שיורדות לה דמעות... מסכנה
פויה אריק

santa barbara

New member
היה פרק נחמד...

אהבתי במיוחד את קטעי אוסטין-גרטה... אוסטין היה היום ממש חמוד לדעתי
...הוא נראה ממש טוב. אריק מעצבן כרגיל אבל לפחות הוא עשה היום משהו מועיל...סוף סוף הוא הודע שעדיין אוהב את ניקול...וטוב שגרטה שמעה את זה. חוץ מזה כל השאר לא היה משהו...

python 4

New member
הרגע ראיתי את הפרק וזה מה שהיה:

אריק בדיוק אמר לעצמו "אוי זה הורג אותי" ואז גרטה יצאה מהמחבוא ואמרה "זה בדיוק מה שגם אני אומרת. איך אתה יכול לאהוב זונה כזו כמו ניקול כשיש לך אותי, איך?" ואז הוא אמר לה "את צודקת, גרטה, אני לא מבין איך עשיתי את זה.. זו היתה טעות.. אנא תסלחי לי" ואז הוא נפל על ברכיו ונישק לה את כפות הרגלים והיא אמרה "היית ילד רע.. צריך להעניש אותך" והוא אמר "כן! כן! תעניש אותי פייטון, כן!" וזהו.

rex2

New member
הפרק היה

משעמם למרות ששון ובל היו. הקטעים של הופ ולקסי היו נחמים ג'ון וקטע הנסיעה משעמם גרטה ואוסטין חמודים ביחד אריק וניקול נמאס לראות אותם הקטעים במטוס היו דווקא נחמדים.חבל שברנדון לא הצליח להתקשר.

שלזי1

New member
פרק ברובו משעמם

הקטעים סמי וברנדון היו טובים גרטה ואוסטין-מיותר כ"כ ניקול ואריק- משעמם ביותר הופ לקסי וג'ון- גם מיותר ולא ראיתי את התחילת הפרק זה היו קרייג וננסי שהביאו את כל העיתונאים

PinkyRaSta

New member
אוף אוף

אנלא אוהבת את הקטעים עם משפחת מימי בע"מ. מה דחפו לי אותם לאמצע החיים פתאום? אותי אישית זה לא מעניין... זה סתם מעיק ומציק... כאילו ווואאהה? ועכשו בונים עלילה שלמה על זה.... סעמווווו מישו יכול להגיד לי עוד כמה זמן בערך זה ייגמר? אבל עד כאן. לא פרטים ושיט. טנקס.

למעלה