דווקא פרק לא משו..
היי, לא הצגתי את עצמי פעם אחרונה כמו שצריך אני מימיל, אני בת 17, הפרק הראשון שראיתי של ימי חיינו זה היה כשקייט גילתה שאוסטין זה הבן שלה, מאז אני צופה, אבל לא באופן קבוע, בוא נגיד שלימי חיינו היו תקופות יובש נוראיות, אבל אחלה סדרה אחרי הכל. ובנוגע לפרק של היום, אני לא מבינה אותכם, אני לא יכולה לסבול את גרטה, היא משעממת בטירוף, המשחק שלה מעצבן וממש מרגיז, היא עם כל הפארנויות שלה "זה סימן מאמא שלי..בלה בלה בלה" אבל זו דעתי

, וניקול, אם כמה שהיא כלבה אני חושבת שהיא כזאת תופסת פלפל לסדרה, המחשק שלה ממש מושך צופים, העלילות איתה דוקא מעניינות, כאילו לא כל הקטע עם לוקאס ואריק והעבר שלה, פשוט..לא יודעת, כל סצינה שהיא משתתפת בה אז היא הופכת אותה להרבה יותר מהנה לצפייהה. אז עוד דברים..נממ, בוא נראה הזוג האהוב עליי הם בופ, אבל זה רק לפני שהחליפו את הבו הישן, כי הבו הזה אז אני שונאת אותו, סתם מציק. ואגב למי שיודע, סצינות הפלאשבקים שהיו להם בזמן שהופ הייתה קלואה בטירה, הם היו אמיתיים? כי ראו שהופ נראתה הרבה יותר צעירה וקצתיותר מלאה בכל הסצינות האלו, האם השחקן העכשוי של בו כבר שיחק לפני הבו הקודם או ששיחק מישהו שממש דומה לו? אממ, פעם אהבתי את מרלנה ועכשיו אני לא, היא מתחסדת מדיי. (אני מקווה שאני לא יותר מדיי ביקורתית

) וג'ון פעם גם הרבה יותר אהבתי אותו, קיצר מבחינת השחקנים, הרבה יותר אהבתי אותם בעבר. אני חושבת שהעלילה שהכי אהבתי הייתה עם ה"אישה בלבן" שבסוף הייתה אמא של פיטר וכריסטן, ו...טוב יש עוד הרבה אבל אני סתם מזיינת ת'שכל, אז נעים להכיר

. מימיל.