הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

יחסית לעובדה שאני לא סובל את פיליפ,הקטעים שלו ושל קלואי,במיוחד הריקוד היו נורא טובים היה מצחיק לראות איך החיים של לוקאס וקייט פשוט מתדרדרים להם פרק אחרי פרק LOL איך שקייט עברה להיות לפני הנדרסון אחרי שהוא אמר לה שהוא אמר משהו לסמי.. קטעי ג'ון ומרלנה היו משעממים,יאללה היא נוסעת לכמה שבועות,רילקס! קטעי בראמי היו נחמדים,ויתר קטעי הנשף,כולל קרנסי היו טובים

i love gina

New member
הפרק היומי...

יפה, אבל פחות מאתמול... לא הבנתי למה קלואי התנשמה בכבדות כשהיא יצאה אבל... או וול... שאר קטעי הנשף היו נחמדים... ננסי הגזימה באמת, קרייג מתחיל האמת קצת לעצבן אותי עם הגישה שלו לקלואי, הוא מדבר אליה כאילו היא בת 11 או משהו.... בחיי שכל פעם ככה זה נראה לי גובל בהטרדה מינית.. לא יודע למה... ברדנון, סמי אנד דה רסט- בורינג!!!!

shambi

New member
מה הקטע של המשגיחים בנשף??

זה בדיוק מה שקורה עכשיו בתשוקות ומה נסגר עם כל המשגיחים האלה?.. הם עושים יותר צרות מהתלמידים נראה לי שהתאהבתי בפיליפ...
הקטעים שלו עם קלואי, עם כמה שהם היו מלוקקים [והם היו!] זה היה יפה כרגיל.. ברנדון וסמי לא עיניינו בכללללללללל מה עוד היה?... קייט ולוקאס! קייט בלי ניקולאס לא מעניינת בכלל אם תשאלו אותי .. והחוצפנית הזאת עוד דוחה אותו.. עיוורת או לא עיוורת??? וזה אני או שקרייג נראה ממש טוב בזמן האחרון???

i love gina

New member
טוב מאד שניקולאס כבר לא עם קייט!!!

דווקא אני חושב בדיוק ההפך, איך שהוא הגיע, הדמות הביצ'ית החביבה עליי פתאום הפכה למושי-קושי לאבי-דאבי דול של ניקולאס, וזה ממש עצבן אותי- איתו היא היתה אחת הדמויות שהייתי יכול לוותר עליהן, אבל עכשיו , כשהוא כבר לא פה (ברוך השם..) העניינים מתחילים להתחמם, וקייט עוד תוציא כמה טריקים לא קטנים מהשרוול... חבל רק שאת רובם אני יפספס...

פיליפ כזה Baby פייס...../images/Emo9.gif

איזה חומד... וקרייג...אני חייבת להגיד שאם הזקן הוא ממש מושך...(כמעט כמו בו My love )

CityGirl9

New member
אההה אמרתי לכולכם...

איך אפשר לשנוא את המדהים הזה?? למרות שלפעמים הוא היה (וגם יהייה ) קצת קוץ ב..... הגומות... אחחח הגומות האלה... אי אפשר לעמוד בפניהן.. היה פרק חביב אבל פחות מעניין מאתמול... אהבתי מאוד את הקטעים של קרנסי.. אגב יש לי חתימה חדשה והלוואי והיא תתממש...

i love gina

New member
אגב- קשור לפרק של היום, ולשרשור

על האח של מימי מתחתי.... מוזר שהיום מימי דיברה על אחיה הקטן בשם, מה זה היה? נורי? לורי? כשלמעשה... ספויילר לאח המאד גדול שלה בארה"ב קוראים פטריק.... אמממ.. קצת חוסר תיאום... צק צק צק... עוד משהו שאני לא יכול לסבול באופרות האלה..

soapsfan

New member
ספויילר

פתרון פשוט-יש לה שני אחים [פשוט אחד לא מזכירים כרגע].אה,וזה היה קונור חחח

וייאי...מישהי פה החליפה חתימה?!?

דווקא אהבתי את הקודמת...
אבל גם זאת נכונה
(בתקווה שזה יקרה...) והגומות של פיליפ ממש עושות אותו מתוק! אולי עכשיו כשהוא יתייחס יותר יפה לקלואי, גם אני אוכל לאהוב אותו...

CityGirl9

New member
איזו שאלה... בטח שתאהבי...

וד"א... למען החתימות העתידיות שלי איך עושים הדגשה בחתימה?

i love gina

New member
מה שמזכיר לי... אני גם צריך לשנות

חתימה, שלי כבר כל כך ישנה, אני כבר לא זוכר למה שמתי אותה... אמממ... רעיונות?

אז ככה...../images/Emo9.gif

תורידי רגע את העיניים היפות שלך ללוח המקשים שבמקלדת... תיראי: בין האנטר לפסיק (וגם מרחאות יש שם) יש כפתור שיש עליו 2 סוגיו קוים : הראשו הוא זה: \ והשני: אם תלחצי על הכפתור בתוספת שיפט יצא לך | (זה הקו שמוכר לך מהמחוות שאת מצרפת להודעות בפורום...{אמוטיקונים}) אז את עושה קו כזה | ואז כותבת בצמוד אליו בלי רווח את המילה: הדגש ואז שוב סוגרת בקו | נוסף! ואז את כותבת את החתימה שלך! ואז....הפתעההההההה
היא מודגשת! ככה אני עושה גם כשאני כותבת הודעות בפורום! אני לא לוחצת על הוספת סמלים/סימנים להודעה! אני פשוט כותבת אותם בעצמי! יש מבין?

i love gina

New member
וואי שנים שאני מנסה להבין איך עושים

את זה!!! תודה!!! בואו ננסה...
נלחץ על שלח ונראה אם עבד... |מתרגש-או-שלזה-אין-אייקון?|

למעלה