הפרק היומי

חחחחח....כנראה שלא עבד....

רעיון...|מנורה| תעשה העתק על המילה הזאת
| הדגש | ותדביק אותה בחתימה
אל תשכח לצמצם את הרווחים בין הקויים לאותיות! אני עשיתי אותם עכשיו כדי שתוכל לראות את המילה וזה לא ידגיש לי ת'אותיות...

אוי..זה כתב לי מנורה במקום ../images/Emo62.gif

שכחתי שצריך לכתוב | נורה | וכתבתי מנורה! איזה
-ית אני

דוגרי....חחח...פורים כל השנה../images/Emo148.gif

חזרת לחתימה הקודמת...(עם תוספת....)
יופי!!! למרות שעכשיו...אני שוב יתחיל לחשוב אם באמת את מתכוונת למה שאת אומרת לי...LOL
נדבקתי מסופספאן
חחח...

PinkyRaSta

New member
כל הקטע של הנשף

יפה והכול.... אבל אם הם ימשיכו למשוך את זה עוד כמה פרקים עד "ההפתעה" הזאתי כבייכול אז הם סתם יהרסו. היה פרק חביב. פחות מאתמול. וגמני לא הבנתי את הקטע שקלואי התנשפה כמו איזה כלב. חשבתי אולי ישלה אסטמה... מה אני יודעת. בלה קטעי לוקאס וקייט - מיותרים וסמי וברנדון... חח אני אוהבת אותם. אבל היה אפשר לראות שברנדון בעצם ייסע לפריז בשביל עצמו <אייב> ולאו דפקא בשביל סמי, מה שהוא אומר לה כבייכול.

הם לא ימשכו את ה-../images/Emo77.gif יותר מידי....

נראה את זה כבר ביום ראשון אם אני לא טועה...

i love gina

New member
האייקונים של פורים לא חדשים...

הם היו ככה בדיוק גם לפני שנה... מאכזב- חשבתי תפוז יביאו אותה באיקונים חדשים... טוב, נו... ואגב- אם כבר מתלהבים עם אייקונים...
|שושנה|
יאללה, אין לי כוח יותר...

CAMILABENJA

New member
נ"ש- תקצירים לשבוע הבא

הולך להיות מעניין :) ברנדון מסביר לסמי שאם היא רוצה לזכות שוב בבנה היא חייבת לנסוע איתו. שון אומר לבל שהגיע הזמן לגלות מה ג'ייסון וג'אן זוממים. קייט אומרת ללוקאס שסמי לא תרפה כעת, ומבטיחה לו שתהרוג את סמי לפני שתיתן לה להרוס את חייהם. ניקול מספרת לאוסטין כי עשתה כמה דברים שהיא אינה גאה בהם. היא הרוסה כאשר הרופאה מתקשרת ואומרת לה שעליה לעבור ביופסיה. שון מזהיר את ג'ייסון וג'אן שאם ינסו לעשות משהו לקלואי, יהיה להם עסק איתו. לוקאס מוצא את ניקול בוכה בהיסטריה, והיא מספרת לו שהיא גוססת. סמי נכנעת לברנדון ואומרת שתיסע איתו. פיליפ וקלואי מוכתרים כמלך והמלכה של הנשף. שון מרים את עיניו ומבין שמשהו עומד לקרות. קייט חוקרת את הנדרסון במטרה לברר מה בדיוק אמר לסמי. ניקול מספרת ללוקאס כי היא חוששת שיש לה סרטן. דלי מלא בדם תרנגולות עומד לנחות על קלואי, ושון ממהר אליה ודוחף אותה. תוכן הדלי נשפך על פיליפ ההמום. סטפנו מגיע לביתם של בו והופ עם מתנה, ומבקש לראות את התינוק. בו מתרגז, והוא מזכיר לו שבלעדיו התינוק לא היה שם. ויקטור אומר לרקס שיקבל את הבונוס רק לאחר שישיג את חמשת המיליונים. לוקאס מנסה לעודד את ניקול ולהרגיע אותה. קייט תוהה כיצד תזכה שוב בויקטור. פרקליטו של ויקטור מייעץ לו להישאר עם קייט. קייט קוראת את מכתבו של ניקולס ומגלה כי עזב. פיליפ הנסער מגלה שקלואי עזבה. שון, בל וקלואי עוקבים אחר מימי ומגלים שהיא ומשפחתה גרים באוהל. ויקטור קורא את מכתבו של ניקולס ומבין שקייט לא בגדה בו. אריק מספר לאביו כי ייתכן שניקול חולה מאוד וזקוקה לעזרה. רומן זועם כשהוא מספר שהלך למפיק סרטי הפורנו. גרטה אומרת לאוסטין שהקשר שלה עם אריק נגמר, כי הוא עדיין מאוהב בניקול. אריק מסביר לאביו שעליו לפרוץ למחסן ולקחת את הקלטות. ויקטור ממהר אל ניקול בזמן שהיא מועדת ונופלת לבריכה. סמי המומה לראות במועדון החשפנות את קנדי. היא אומרת לברנדון כי יש סיכוי שהיא מכירה את אנג'לה. ברנדון מצליח להוציא מקנדי את כתובתה של אנג'לה. כמה בריונים מוציאים אותו מהמועדון ומכים אותו. ניקול מאושרת כאשר הרופאה מתקשרת ומבשרת לה שתוצאות האיידס שליליות. היא חושפת את גופה העירום בפני ויקטור. אוסטין וגרטה פוגשים את סמי, שמגיעה הביתה מאופרת בכבדות, ואוסטין שואל מדוע היא נראית כמו זונה. ויקטור אומר לקייט כי הוא יודע שלא היה לה רומן עם ניקולס. היא מספרת לו שהיא בצרות בגלל סמי. סטפנו מגיע אל לקסי, והיא אומרת שהמוות של מרלו ירדוף אותם. ברנדון שואל את ניקול מה קורה איתה. גרטה ואריק מתפייסים. ויקטור מסביר לקייט שאילו סמי היתה יודעת משהו, היא כבר היתה שומעת מרומן. סמי מספרת לאוסטין שהיא נוסעת לכמה ימים. ניקול מתקשרת אל אריק כשגרטה איתו, ואומרת שהיא חייבת לדבר איתו. ברנדון אומר ללארי שיהיו ניצוצות אש כשיחזור מהטיול שלו עם סמי. סמי מטיחה באוסטין שהיא אינה מקבלת כל תמיכה ממנו, והוא המום כשהיא עוזבת בכעס.

ישששש....יופיייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אתה יודע אולי מה יהיה? (זוכר שדיברנו על זה שמאז שהיא חזרה לא היו להם סצנות מיטה בכלל, חוץ מזאת שהייתה בפרק 1717 על הפנצי פייס
) יהיו משהו כזה...

soapsfan

New member
לא,לא יהיה[ספויילר]

הם יקחו את התינוק לבית החולים כי הופ תבחין שהוא לא נושם[ביום שני הסצינה האחרונה של בו והופ תהיה כשהופ תצעק ותקרא לבו],אבל וא ינשום בדרך והרופאים ירגיעו אותם שהוא בסדר

למעלה