הפרק היומי

CityGirl9

New member
אולי פשוט יש לה../images/Emo184.gif

דלקת בתוספתן
.... מה שבטוח שיש לה דלקת ב
ל
הזאת. שונאת אותה.... וגם הפרק היה לא משהו.. מה קורה להם השבוע

santa barbara

New member
דלקת התוספתן...

זה לא יכול להיות, כי כאב לה בצד שמאל. או שאולי בעצם בימי חיינו זה כן יכול להיות... מה באמת יש לה? מישהו יודע?

soapsfan

New member
נצל"ש הפרק של היום

די משמעם.קטעי הטינס-משעממים,בו הולך להטריד את הרופאה,אריק רץ אחרי ניקול כמו כלבלב..רק קטעי סטפנו/לקסי/אייב/בארט/ורלף ובראמי היו טובים.

הפרק היומי.../images/Emo9.gif כדאי לקרוא מה כתבתי!

כדי שהוא יהיה מספיק טוב בשבילי, כמובן שהופ צריכה להיות! טוב, אז היא לא הייתה כבר יומיים- כבר עצוב! אבל בו היה וזה חצי נחמה! ואם יש משהו שאני אוהבת זה קטעים בהם משלבים בין עולם המבוגרים לעולם הצעירים באופן בילתי צפוי, או כמעט בילתי צפוי! דוגמא טובה לכך היה השילוב בין מרלו לקלואי לפני יומיים! מאוד התרגשתי לראות את זה! והיום, כשבו התעצבן על הטינס על הבלאגן, אהבתי את זה אבל הרגשתי גם קצת נפגעת, כי אני רגילה שבו הוא לא כזה והרגשתי כאילו עמדתי שם והוא צעק גם עליי ואז מין הסתם רציתי הסבר אז הלכתי אחרי שון לחדר של אבא ואמא והקשבתי מאחורי הדלת...(ראיתם איך אני לוקחת אישית...תלמדו מימני..חח..) לשיחה ביניהם! כל כך רציתי לחבק את בו! מסכן שלי! ממש אהבתי אותו בפרק הזה, זה רק מוכיח עד כמה שהוא בלי הופ, באמת חצי בן אדם! לכל השאר לא ממש שווה להתייחס! חוץ מזה היתה חסרה לי מרלנה עם בל ביום האמא-בת וקלואי! אני מאוד אוהבת להזדהות עם הדמויות ולפעמים אני הופכת את עצמי לחלק מהעלילה! גם אתם ככה?

santa barbara

New member
וואי, גם אני זה ככה.

לפעמים אני גם הופכת את עצמי לחלק מהעלילה...וזה יכול להיות מזה נחמד...

PinkyRaSta

New member
אינלה כלום

סתם רוצה שאריק ירדוף אחריה... והן יוכלו להיות לבד בלה בלה בלה...

למעלה