הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

רולף וכו'-היה מצחיק! חחח איך שסטפנו צרח כשרולף אמר שהוא הפיל את המבחנה..וטכן רולף,בטוח שסטפנו יעריך אותך עוד יותר אם תגרום לבת שלו להיפצע.NOT!! סמי ולארי היה דווקא נחמד עם הבדיחות שלו..ויאללה סמי תחטיפי כאפה לברנדה האחות הראשית מהגיהנום!! לקסי..ברנדון..שיחות מטופשות...נמאס לי..שיאמצו כבר,שתיכנס להריון,לא אכפת לי בו והופ היה חביב נהיתכן ונהניתי מסצינות שכללו תבוכם את אוסטין וגרטה? יתכן! אני דווקא מתחיל לחבב אותם יחד וסצינות ניקול ואריק לא היו כאלה גרועות סה"כ פרק נחמד.

Noopy

New member
../images/Emo6.gifחחח..

הקטע ההוא שרולף אמר שהוא לא שומע וסטפנו התחיל לצחוק היה מצחיייק!! האחות הראשית ההיא באמת מעצבנת... אוף!

PinkyRaSta

New member
חח אכן פרק חביב D:

שמתם לב שבקטעי ברנדון וסמי ולקסי.. נו בבית חולים וואי כל שנייייהההה צילצל הטלפון וזה שיגע אותי עשה לי פיפייייייי

נטלייי

New member
היה פרק נחמד

והבנתי שאריק וגרטה לא צריכים להיות ביחד!!! בעתיד הוא בטח ישבור לה את הלב, הוא עדיין מאוהב בניקול. גרטה צריכה להיות עם אוסטין, הם נראים טוב ביחד.

CAMILABENJA

New member
גרטה אכן מתאימה לאוסטינוש...

שניהם כאלה... תמימים ולא יודת... כאלה מתאימים! סטפי רולזז! ושמישו יזרוק לבנה על הראש של רולף!!!
לארי כזה חמודדדד
וסמי נראית מהמם בחליפה הלבנה הזאת שלה.. מדהימה! חוץ מזה.. לקסי בורינג.. בנרדון גם... בלה בלה בלה..

PinkyRaSta

New member
אנשים טובים באמצע הדרך..

חה אוסטין וגרטה 2הם טובים מדיי... ותמימים. ואתמול אוסטין היה יפה מתמיד D:

למעלה