הפרק היומי!!!!

avivik

New member
בפרק של היום ... איך קוראים לשיר

שהיה... "love hurts , love scurs" ???

הפרק היומי!!!!

הפרק של היום......... הפרק הכי טוב שהיה מהתחלת הסידרה!!!!!!!!!!! עם כל השירים.. מוכשרים הם באמת חוץ מדונה היא נשמעת כמו מסור חלוד איזה יפה היה המיטה של הייד אריק ופז שהיה רשום למעלה את השמות ושהייד היה נמרח כזה עם החיבוקים והכל......... והשירים! הוא שר יפה, הוא רוקד יפה, הוא יפה הוא הייד!!!!!!

Kryptonite

New member
אני אהבתי../images/Emo70.gif^_^../images/Emo168.gif

התירגום די הרס את רוב השירים, אבל מי שלא יודע - אילו להיטים מפורסמים ממחזות זמר משנות השיבעים כמובן.
השיר של אריק, דונה, אריק וקלסו היה הכי טוב...^^ וגם "שייק יור בודי" (?)

joba

New member
השחקן ששיחק ת'אנגלי בפרק

שיחק בגולשים בזמן למי שראה...בתור הקולונל ריקמן שהרג את הפרופסור...

popit

New member
זה היה הוא?!

זה שירה בו?וואלה...לא היה לי מוכר בכלל, ולי כולם מוכרים!אני תמיד מזהה...מוזר...חח!

yonco

New member
אני חדש..

זה היה פרק גדול! כל השירים.. והחלומות המשוגעים של פז... והבית המכוסה בנייר טואלט של המורה המעצבן למוזיקה.. והכי מגניב היה עם השירים והקטע שפז דמיין איך זה יהיה אם הוא היה במשפחה של קיטי ורד.. עם המיטה... (כשרד אמר: אני אוהב אותך אפילו יותר!) נקרעתי מצחוק

hadas 5

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה השקעה סחטן עליהם!!!!!!! הכי מצחיק שהם פתאום באו לחצר ופתאום הבגדים שלהם נצצו
וגם כל הקטע עם הנייר טואלט שהם עשו מי ישים את הקקי וג'קי יצאה זה היה כזה מצחיק

Gal6

New member
זה היה פרק טוב

אבל ישמור אלוקינו שבשמיים איזה זיופים! והם גם שמו את המוזיקה ממש חזק כדי שלא ישמעו אותם וזה נהיה יותר גרוע. היה עדיף אם הם היו עושים עלילה אמיתי שלא קשורה למוזיקה ולעשות את זה עם שירים כמו מחזמר אמיתי, עשו את זה בהמון סדרות אב חוץ מזה באמת היה פרק ממש טוב נ.ב. נכון שהם ישבו סביב השולחן של המרתף ועשו את הריקוד עם הידיים הם עשו צלב קרס? _ _|_| | |_ ככה

popit

New member
לא...

זה לא נכון, זה היה בטעות...זה כנראה הקליפ ככה למה הראו הם סתם שיחקו עם הידיים... חוצמזה מילה קוניס לורה פרפון וטניה רוברטס יהודית, אז זה לא יכול להיות שהיוצרים ככה! וחוצמזה היו שמים לב בארה''ב ועושים בעיות, זה היה בטעות.לא לדאוג.

איזה פרק מקסים../images/Emo70.gif

כל-כך נהנתי! איזה שירים חמודים, ובכלל- אפשר היה לראות שהשקיעו בפרק הזה. מסקנותיי מהפרק:
וילמר (פז) יודע לרקוד!
דני הוא גם יפה וגם אופה- יודע לרקוד ויודע לשיר. מאמי.
לדונה יש קול יפה מאוד! לא בשיר שהיא צרחה כמו זמרת אופרה (אם זו בכלל הייתה היא), בשיר שבו קלסו, הייד, אריק והיא ישבו מסביב לשולחן. הופתעתי לטובה.
שמתם לב שג'קי לא שרה בכלל
אהמ... מעניין למה...

SmallVille Girl

New member
באיחור ...

היה פרק מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הקטעים עם השירים היו מעולים !!! והיייד פשוט חמוד
אין, הוא רקד הכי יפה מכולם !! הוא כזה מתוק

איזה פרק עלוב...

עד שמתעמקים בפז אז עשו ממנו זמר או קראפס.. וואטאוור.. במקום לעשות משהו עם האובססיה שלו לשוקולד וכאלה! איזה פרק דפוק עד מביך!!! חחח ממש התביישתי בשבילו!

נכון שזה היה פרק קורע?../images/Emo141.gif

חחחחחחחח אני יושבת פה וצוחקת..... הכי אהבתי איך בסוף המורה ישב איתם במרתף ואכל צ'יזבורגר....... פז שולט!!!!!!!

oO yUvAl Oo

New member
פרק יפהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

ממש פרק יפה, לא הכי מצחיק אבל הוא כל כך מושקע ו... מנצנץ!
איך הייד שר!!!!!
ורוקד!!!

The Mad Hatter

New member
ידעתי! ידעתי! ידעתי!

(הערה-לא הייתי פה שניםםם, אבל חזרתי. בעייתכם. ^_^) איך שראיתי את המורה למוזיקה חשבתי-זה רוג'ר דאלטרי? או שהפנים שלו צריכות להיות יותר ארוכות בשביל זה? אבל מסתבר שיש לי את זה. האהא. ובקשר לפרק-היה משעשע לעתים ו...עצוב לעתים. פרק בסדר. הוא היה יכול להיות יותר טוב, בכל מקרה. הקול של דונה (בהנחה שזה הקול שלה) היה מזעזע. או, והם היו יכולים להשתדל טיפה יותר להיראות כאילו הם באמת שרים...*_*

soapsfan

New member
הפרק

היה פרק חביב.כן-יכלו לעשות סיפור רקע הרבה יותר טוב ולהשקיע יותר...סה"כ לא משהו מיוחד בפרק הזה אלא הוא פשוט כמו פרק רגיל של מופע שנות ה-70 עם מס' שירים...

oO yUvAl Oo

New member
מי זה באמת???../images/Emo41.gif

איפה הוא שיחק? הוא נראה לי כל כך מוכר...

למעלה