הפרק היומי

הפרק היומי

איזה חמוד קלסווווווווווווווו "כדי שהארנבת תוכל להטיל ביצים"
LOL נקרעתייייי מה היה הקטע עם הנשיקה של ג'קי בתחילת הפרק? פיספסתי משהו?
דונה היתה יפה היום לשם שינוי...
מממממ העוגיות של קיטי נראו נחמד
LOL בסוף שקלסו אמר להייד "hit the jackass" והייד הרביץ לו....... מגניששששש

איזה פרק ע---נ------קקקק!!!!!

יואו אניכל כך נהניתי!!!! ממש ממש יפההה!!! ומהסוף אני בכלל השתנתי מצחוקק!! שקלסו התגרה בהייד:"יאאהה יאהה הייד היט דה ג'קאסס" חחח ואז הוא התחיל להכניס לו מכות!!! חחחחחח יואו זה הפרק שאני הכי אוהב בכל העונה הזאת!

הקטע של הנשיקה

היה בגלל שג'קי נישקה את המוכר בחנות גבינות... והיה פרק ממש טובבבבבבבבבבבבב
איזה מצחיק ליו "ill cheer u up!" ואז הוא התחיל לעשות לו פרצופים כמו שעושים לתינוקות!!! חחחחחחחחחחחחח!!!!!! גאוניייייייייייי!!!!!!!!!!!

popit

New member
חח פרק יפה...

ליאו הצחיק, זה שהייד הרביץ לקלסו היה גם מאוד מצחיק (היו צריכים שקלסו יצעק 'my eye!!!' ואז זה היה יכול להיות ענק. מה עוד היה? פז נשי חחחח... ושרד אמר להייד שלא יספר לאריק כי הוא רוצה שהוא יעוף... פרק יפה!!!

מאוד חיבבתי ../images/Emo141.gif

את הפרק של היום....... את הפרק של אתמול פיספסתי בגלל סיבות שאינן בשליטתי.... אבל היום נשפכתי! גאד! מה הייתי עושה בלי הסדרה הזאת! איזה חמוד הייד כשהוא ענה לרד: 'פועל בתחנת דלק, בכלא, בכלא, מת, בכלא' הוא היה כל כך מסכן שהוא דיבר על אבא שלו! ובכלל נקרעתי מהקטע עם קלסו והארנבת..... להטיל ביצים XD ובקטע עם השלט והפס של החזייה של דונה כל מה שיכולתי לחשוב היה: גאד! תסתכלו עלינו היום! לאן שאתה הולך אתה רואה פס של חזיה (במקרה הטוב...)

popit

New member
וואלה שכחתי מהקטעים ש

הקטע עם הביצים היה קורעעעעעעעע וה"מת,כלא,כלא,מת" חחח... תאמרי את חדשה פה? לא ראיתי אותך מקודם...

אני עדי...../images/Emo141.gif

הצטרפתי בתור MK A O ואז בערך שבוע אחרי שהצטרפתי אולצתי לשנות שם ובינתיים התרגלתי לזה.....

יאיי! אהפתי!

פרק שאווה
הקטע שהכי אהבתי זה השיחה של קלסו ורד, עם הארנבת. צחקתי כל-כך חזק, שאבא שלי בא לבדוק אם התחפנתי או משהו. אחר-כך הוא הצטרף אליי לצפייה וצחק בעצמו לא מעט.

BiRd Of PrEy

New member
אוףףףף פיספסתייי!!

היתעוררתי רק לפני חצי שעה בערך.. אוף ברור שאף אחד לא טורח להעיר אותי להגיד לי שיש מופע שנות ה-70!בעעע! ממ.. מה המספר הפרק והשם בבקשה? אני יודעת שיש אתרים לזה אבל יש לי בעיה עם זה ואני לא מצליחה להיכנס כמעט לשום אתר ברשת..

popit

New member
423.

בהצלחה! וכן, ג'מיקס כל הזמן נופל האתר שלי גם יירד.. אפשר להכנס אליו רק בכתובת של נענע אבל אף אחד כמעט לא מכיר אותה, רק אני...

hadas 5

New member
היה פרק ../images/Emo59.gif ../images/Emo13.gif

אני היחדיה שפתאוםחשבה שהייד די חמוד

למעלה