הפרק היומי

popit

New member
הפרק היומי

לא ממש אהבתי...ככה ככה... לא היו יותר מדי בדיחות, וציפיתי ליותר... ומי זאת הילדה הזאת שהביאו לג'קי?!שתיהן, לא דומות לה בכלל...

Magi¢ Girl

New member
הפרק היומי!!!!! ../images/Emo88.gif

פרק ענק!!!! חסר לכם אם תגידו שלא!!!
קלסו היה עננננננקקק
וגם דונה שהיא הייתה קטנה...
וואי נראה לי הפרק הכי שולט בכל העונה

מה?!?!

היה פרק גאוני לחלוטין!!!!!!! זה שעושה את הייד כשהוא היה צעיר כזה כוסון!!! (למרות שהוא נראה קצת נשי
) איזה פרק שולטטטטטטטטטטט!!!!!!! כמעט בכיתי מרוב צחוק

לונכון!! אני ממש אוהב!!!

פרק ממש טוב ויפה!! למזכרת!:)) יודעים מה חבל?? שלא עשו את הסדרה באמת מאז שהם היו ילדים! זה היה הרבה יותר מצחיק ויכולות היו להיות הרבה יותר בדיחות! בעעעע

keNsel

New member
לא מסכים איתך..

היה פרק דיי חזק .. אני אהבתי מאודדדדד.. אחד הפרקים היותר טובים חחחחחחחחחחחח הקטע עם קלסו שנכנס לדונה לחדר פשוט ענננננק והסוף מפתיע חחחחחחח

פMפיטה

New member
אני דווקא אהבתי.....

היה פרק יפה והיו בדיחות יפות וגם נתנו יותר דקות מסך להייד ולפז.... הייתי בטוחה שזה כבר סוף העונה...... מסכן אריק תמיד הוא איכשהו נדפק בפרקים.

popit

New member
חח איך שבא לכם...

אין לי מושג למה אבל לא צחקתי כל כך הרבה... טוב הייתי דיי עייפה הייתי 3 שעות בחוץ אולי השפיע עליי החום חח... שטויות...

Candytuft faery

New member
ממש אהבתי את הפרק ../images/Emo99.gif

אהבתי את כל הקטעים. שמתם לב שרד פעם היה יותר נחמד? אהבתי איך שהם צחקו על קלסו ו''הפגישה הראשונה'' של קלסו וג'קי ובקיצור היה פרק יפםה. והייד היה מה זה נחמד לפז כשהם פגשו אותו לראשונה. איזה נחמנד הוא? לא? גם אהבתי איך הייד ואריק נפגשו לראשונה. בקיצור פרק ממש יפה

פרק מעולה../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

בלי ספק אחד הפרקים הטובים ביותר שהיו לאחרונה, ובכלל. כל הקטעים שבהם קלסו מעצבן את הייד, והייד מחטיף לו מכות ("My eye!"), שקלסו מנסה להיכנס "בטעות" לחדר של דונה כשהיא מחליפה בגדים, החבר של קלסו שמת כשהוא ניסה לפוצץ חצ'קון... פשוט ענק. אני מכתירה את קלסו למלך
הפרק, לפחות בעיניי. ואני גם מעלה אותו בכמה דרגות ברשימת "הדמויות האהובות עליי". באמת שמגיע לו.

למעלה