פרק שווווהה... אהבתי שהם היו מסוממים והייד כזה צחק ופתאום "לא!!!" חחח...וכזה דונה הייתה מסוממת התחילה לומר שטויות...ופז עם הסאן אוף אה ביץ' שלו חחח...אריק היה רשע לג'קי...אבל בסוף היא הייתה רשעית אליו יותר! ואיך הקטנצ'יק המוזר והאפס הזה כיסח את קלסו?!
- טוד הקטנצי'ק הוא... אח של דני מסטרסון! יאפ יאפ, קוראים לו כריס מסטרסון, והוא חבר של לורה פרפון. ואם תורידו ממנו את הפאה (אני חושבת שזו הייתה פאה) הבלונדינית המזעזעת שהוא חבש היום בפרק, תגלו בחור חמוד לאללה שטיפה מזכיר את דני.
פרק חמוד, מצחיק, אבל הוא עבר לי נורא מהר נורא מוזר לי באמת הקטע של כולם- קלסו שכב עם לורי במשך חודשים והם נטפלים לג'קי בגלל נשיקה מסכנה אפילו שקלסו התייחס עליה חרא חודש לפני זה... כולם היו חמודים
אבל איך זה יכול להיות!!! חיכיתי עד 21:55 והיתה תוכנית טלנובלה מזורגגת כזאת אז חשבתי שלא ישדרו היום!!! אוף אני שונא את ערוץ שלוש המגעילים האלה!! ובכלל את הכבלים! YES הכי טוב!!! YESSSS!!!)
צר לי לומר- יש סדרות שאורכות 45 דקות (כמו משחק החיים) ויש כאלה שאורכות 50 דקות... רוב הטלנובלות הן 50 דקות לפרק פשוט בארץ הפרקים יותר קצרים ומכיוון ש"קשרי משפחה" שתשודר לפני שנות השבעים בחודשים הקרובים היא ברזילאית, באופן טבעי הפרקים ארוכים יותר. יש לציין שגם המשחק טוב יותר, וגם שיר הפתיחה (המממ שירים ברזילאיים...יאמממי