הפרק היומי

הפרק היומי

קלסו היה קורעע היה פרק נורא חמוד סופסוף דונה מתחילה לשחק כמו שחקנית נורמלית מה זה החולצה הורודה של הייד???

mk a o

New member
OMG../images/Emo141.gif

באה על הייד קללת הורוד צומי!!!!!!! נוור מיינד... אהבתי את הקטע עם קיטי כשאריק סיפר לה שרד אמר לה שהוא אוהב אותו זה פשוט היה קורע איך שהיא התרגשה........ ופז כשהו גילה את השכבה השניה של השוקולדים.....

איזה פרק יפהה!!!!

אני ממש אוהב!! אני מת על קלסו! אני חושב שהוא הדמות הכי קורעת בסדרה הזאת! הוא וג'קי!!:)) אממ ופז! חחח בעעע ההילוך איתי עם העוגה.. אני כמעט השתנתי ממנו! באמתת!! זה היה הדבר הכי מצחיק שראיתי מהפרקים האחרונים!:)) חבל שלא הקלטתי!!!!!!

oO yUvAl Oo

New member
פרק ייפפפהההה!!!!!!!!!../images/Emo41.gif

הפרקים באמת מתחילים להשתפר! פז מצחיק!!!!!!! וגם קלסו!!!! שאלה קטנה: מה היה המקום הזה בסוף שאריק מצא בו את רד? המרתף?

S P O C K

New member
או שהפרקים משתפרים...

או שאתה מתחיל להתרגל אליהם. בעיני לפחות זה האפשרות השנייה..
[ואני מניחה שאת/ה בן בגלל שבניק רשום לך יובל..o_O]

S P O C K

New member
../images/Emo3.gif

מסכימה שלדונה יש חסרונות בתור שחקנית, אבל אחרי שמתרגלים אליה קולטים שבעצם האישיות האמיתית שלה במילא תואמת לדמות אותה היא משחקת [או שהיא כן שחקנית טובה...
] ומתחילים להנות ממנה בערך ברמה של שאר הדמויות
~_^. פז לשלטון!! הייד המדליק!!
ו
שאלה [ גם בהודעה הקודמת הייתה לי... אני פתאום מתחילה להזכר בדברים שהציקו לי..
]: עכשיו... קראתי באיזה מקום ש FEZ מבוסס על FES שזה ראשי תיבות ל:
Foreign Exchange Student​
[זר החלפה תלמיד
] האם התסריטאים המציאו לו את זה, או חברי הסדרה?? [לא ראיתי את כל הפרקים
]
.

פרק ע=נ=ק../images/Emo70.gif

אהבתי ממממש את הקטע שקלסו חזר והציע להם פופקורן והם אמרו כזה :לא...
" זה קרע אותי
לא הפסקתי לצחוק
זה היה קורעעעעע

popit

New member
פרק יפה!!!

אהבתי....זה היה לפני שנהרס לי היום כי אח שלי מצא את האתר שעשיתי על הסדרה התחיל להראות להורים שלי לללללאאאאאא!!!!!!!!זה היה אמור להיות סוד... קיצר, אהבתי, דונה השתפרה למרות שאני שונאת אותה עדיין, את פז לא הראו מספיק, אריק הצחיק אותי עם ההבעות שלו וג'קי וקלסו גם היו חמודים!

ענת פ.

New member
חחחח גם אני נבהלתי

כשראיתי את השווה בבחורי וויסקונסין מתהלך לו בפשע נגד האנושות הזה... אבל הוא חמוד נו מטר וואט...
הפרק לדעתי היה די חמוד חוץ מהסצינה של אריק קיטי ורד בהילוך האיטי שאני מצאתי די מייגעת... באמת הבנתי סוף סוף מה הבעיה של דונה- היא יכולה להיות עשר של בחורה כשהיא עם מישהו, אבל כשהיא לבד היא לא יודעת מה לעשות עם עצמה... מה שלא ממש משתלב עם הפמיניזם הנחרץ אבל שיהיה... אגב הפמיניזם הנחרץ של דונה, מישהו מוכן להגיד לי מאיפה הקטע הזה? (כאילו מאיזה פרק, למי נאמר ואיזה הקשר) __________________________________________________________ דונה- קלטתי אותך, תולעת, אני לא השפחה שלך, המלצרית שלך או ה...(לא קלטתי את המילה השלישית). אז אל תתנהג אלי כמו ארצ'י בנקר או שאני אבעט לך בתחת עד לירח! (אני יודעת שהתרגום שלי הורג שוחט דורס לחלוטין את כוונת התסריטאים אבל אני בטוחה שיש פה אנשים שיזהו את הקטע) __________________________________________________________ אוף לא נותנים להייד ולג'קי אלילתי מסםיק זמן מסך...אוף אני רוצה שתגיע כבר העונה החמישית...ועוד יותר אני רוצה גם את השידורים החוזרים של כל חמש העונות שיבואו לאחריה...

popit

New member
חח אני זוכרת את הקטע

היא אומרת בסוף so don't act like archey bunker or i'll kick your ass to the moon!!! זה היה קורע...אבל איזה פרק אני לא ממש זוכרת...אני רק זוכרת שהיא חשבה שהוא ישתלט עליה והיא תהיה נחותה כזאתי...הלוואי שגם אני הייתי זוכרת איזה פרק... ואת צודקת צריך לתת להייד ולג'קי יותר קטעים!!במיוחד להייד!! וגם אני מתה שתגיע עונה 5, יש בערך עוד 10 פרקים!!! עונה שווווווההההה!!!

למעלה