הפרק היומי!!!!!!!!

הפרק היומי!!!!!!!!

איזה פרק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חבל על הזמן צחקתי כמו משוגעת לוקח ובגדול את תואר הפרק הכי טוב בעונה!!!!!!!!!

Magi¢ Girl

New member
חחח היה ט-ו-בבב!!! ../images/Emo6.gif

היה שולט!!! חחחחח איזה מעולה היה עם פני! לא ידעתי שהיא תעבוד עליו!
חחחח ג'קי ודונה איך שהן רבו... וייאקק הן נראו כמו עגבניות
אוי זה היה ענק שראו את קיטי "מהאקווריום"...

יודעים משהו!!

היה לי ממש דה ז'ה ווו כזה..לאדע!! כאילו ידעתי שפני לעגה לו!! וגם רמזו לזה קצת בהתחלה כשהחברה נזכרו מה הם היו עושים לה.. איך שהם ישבו על הספה במרתף והוא עם תחתונים כבר ידעתי!! אני נשבע לכם אני חושב שראיתי את זה!! אפילו עכשיו אני נזכר שאני זוכר את הסצינה שהם מצלמים אותו ומראים כזה פריים פריים.. בעעע אבל אני אוהב את הפרק הזה!!!

shiran™

New member
איך שהיא באה... ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

והתחילה איתו ידעתי שהיא רוצה לנקום
אבל היה פרק ממש מצחיק
לדעתי..

popit

New member
פרק שוווההההה!!!

פשוט היה מצחיק מאוד!!! הכל היה מעולה!!!חוץ מדונה...שווהה בקיצור!!!

מתוקה777

New member
הפרק היומי-אהבתי

מצחיק במיוחד מה שקרה לדונה ולג'קי אריק ובת הדודה שלו.....

mk a o

New member
זה היה ברור מההתחלה ../images/Emo141.gif

שהיא נוקמת....... מהרגע שדונא אמרה את הקטע הזה על הנשיכות זה היה ברור........ "little red riding beatch!"

ענת פ.

New member
אממממ

לא יודעת לא צחקתי כל כך... אני מתחילה לשנוא את דונה יותר ויותר, זה טוויסטד לחלוטין

הפרק של היוםםםם

היה ממשששששש מצחיקקקקק אבל של אתמול היה יותר טוב!!!!!! איזה חמודה קיטי בקטע עם הדג שרואים אותה מתוך האקווריום והקול והפרצוף שלה היו מעוותים!!!!!!1 ומהרגע שפני (ככה קוראים לה?) אמרה לו שהיא מאומצת זה היה קצת ברור שהיא מנסה לעבוד עליו חזרה
אבל היה פרק טובבב ואריק ממש שקסי בתחתונים
בקשר לדונה וג'קי- לא יודעת אם שמתם לב אבל בסוף הפרק כשהם התמסרו עם התמונות של אריק בתחתונים, ג'קי ודונה היה יותר כהות... בערך כמו פז

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifשאלה על הפרק:

זאת ששיחקה את פני הייתה אחת התאומות בסדרה "סוויט ואלי"?

נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משם היא מוכרת לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודהההה!!!!!!!! *סוגדת לך* זה כל כך עיצבן אותי שלא זכרתי מאיפה היא מוכרת לי

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifחחח אני מכיר ת'תחושה

שחייבים לדעת מאיפה המישהו הזה מוכר לך

Better Man

New member
אכן, קוראים לה בריטני דניאל

היא שחקה גם במופע שנות השמונים

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifמה?

יש דבר כזה מופע שנות השמונים? אני יודע שהיא גם שיחקה ב"דוסון קריק" בעונה השלישית למשך כמה פרקים, והיה לה שם שיער קצר...

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifלא יודע אם תזכרי, אבל

קראו לה שם איב (אווה, משהו כזה), היא לה שיער קצר בלונדיני, והיא שיחקה לכמה פרקים אחת שהיה לה רומן עם דוסון, והיא הייתה חשפנית, וגם בסוף התברר שהיא ביץ' שניסתה לסכסך בין פייסי לדוסון והם הלכו מכות בגללה. זה היה לכמה פרקים, די מזמן. לא יודע אם תזכרי...

למעלה