הפרק היומי

מתוקה777

New member
הפרק היומי

יווווווו איזה פרק יפה... אהבתי בסוף איך שאיפרו את הייד
ששמו לא סומק...... ועם רונדה היא בסוף נראתה לא רע אחרי שג'קי איפרה אותה

popit

New member
פרק דיי טוב...

היה פרק דיי טוב... הייד אבל לא הופיע הרבה... אבל הייתה לו בדיחה טובה לא זוכרת מה היא הייתה בדיוק...ואת הגסה אני לא בטוחה שהבנתי... פז גם לא הופיע הרבה בכככלללל!!!! וג'קי הייתה ככה ככה לא עשו אותה טוב הפעם... וקלסו הרשע!מסכן הייד בסוף....חחחח....

BiRd Of PrEy

New member
פרק נחמד

ומישו יכול להסביר לי את הבדיחה הגסה? עם האחוזת פלייבוי..

shiran™

New member
אני לא אהבתי... ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

בכלל לא אהבתי את הפרק של היום, הפרקים מדרדרים מיום ליום. הוא לא היה כל כך מצחיק.

אממממ!!

דווקא היה לא הכי רע.. אני חושב שהסצינה עם אריקו דונה קלסו והייד פיצה על כל הפרק! קלסו הזה ממש מצחיק בזמן האחרון!! לפחות אותי.. אני מת על התגובות שלו!! וגם הקטע עם הייד והאיפור היה קורע:) אבל אנירוצה פרקים מצויינים כמו בעונה הראשונה!! והשנייה!! לדעתי אין לנו למה לצפות בעונות הבאות לפרקים ברמה הזאת.. לאדע..בגלל שמתמקדים יותר מידי בדמויות מסוימות (אריק ודונעעע) ומזניחים את השאר..

popit

New member
העונה הזאתי...

העונה הזאתי בינתיים מאוודדד מאכזבת! אבל אל תדאגו, עוד כמה זמן תגיע עונה 5 ותפצה על ה-כ-ל אני מאוד אהבתי אותה...ונקווה שהעונה הזאתי תשתפר...

popit

New member
תגובה+למנהל!

אמממ לא הורדתי עונה 4 שום פרק אז אולי זה ישתפר אני לא יודעת...אני רק יודעת שעונה 5 מפצה על הכככלל (לפי דעתי!) ולמנהל-בגלריה של היוצרים מהפורום-עשו עוד מלא רקעים ולא שמת!

Kryptonite

New member
424 זה הפרק המוזיקלי!../images/Emo168.gif

פרק מגניף... אני לא יכול לחכות שהוא יהיה בערוץ 3.

shiran™

New member
זה שהייד דיבר.. ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

זה כבר היה טוב
וגם אני אוהבת את התגובות של קלסו אבל הכי את הפרצופים של אריק, כמו בפרק של אתמול.

Kryptonite

New member
זה רק אני,../images/Emo168.gif

או שהשחקנית שמשחקת את רונדה היא בעצם דוגמנית יפה שכיערו אותה? אני בטוח שהיא תשתנה בעתיד...

aYaLoLy

New member
פרק טוףףף ../images/Emo15.gif

לא נשפכתי על הריצפה אבל היה פרק מצחיק
ג'קי קצת עיצבנה היום ותסרוקת קוקו בלוף (והיתושים
) של דונה מעצבנת..

shiran™

New member
מי זאת../images/Emo35.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

זאת שיושבת לידו ומחבקת אותו

oO yUvAl Oo

New member
רד שולת!!!../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

הוא היה כל כך מצחיק!!! והסוף בכלל...
פרק טוב

Nulit

New member
אוף נוו...

לא ראיתי כבר איזה יומיים ואתם לא מספרים אף פעם מה היה!!!!!

Better Man

New member
--------

אני משער שלא הרבה (אם בכלל) ראו פה את הסרט "טארפיק", מי שראה בטח שם לב שזאת ששחקה את סטייסי השתתפה בסרט, גם טופר גרייס(אריק) השתתף באותו סרט, בטח הוא הזמין אותה להופעת אורח. ולא הבנתי למה כולם מתבכיינים, היה פרק מצויין, נכון שקטעים עם ביג רונדה היו חלשים, אבל הסטוריליין של רד-סטייסי-אריק היה נהדר!.

popit

New member
נזכרתי בקטע יפה שהיה!

שפז אומר:good day וג'קי אומרת:but fez... ואז ביג רונדה אומרת:he said good day!!! חחחח

למעלה