הפרק היומי!

הפרק היומי!

אמממ מצחיק מידי פעם! אבל באמת נמאס לי מזה שמתמקדים או בדונה ואריק או רק בדונה או רק באריק! מה קרה לשאר הדמויות?? למה כבר לא מכניסים את ג'קי ליותר סצינות!! אררר אפשר כבר להכתיר את העונה הזאת לעונת הדונה-אריק!

SmallVille Girl

New member
../images/Emo46.gif שרשור הפרק היומי ../images/Emo46.gif

היה פרק נחמד מאוד !,הכי אהבתי את הקטע שהיה עם הייד ופז ! והקטע עם קלסו ( שהוא הולך כמו שחקן ...) פשוט שולט !!!. נורא שנאתי את הקטע עם ההורים של אריק : איזה מגעילה אמא שלו , מה היא מדברת עלו!?!?! עם דונה (המגעילה והזקנה ) ורד בכלל !

popit

New member
היה פרק נחמד מאוד!!!

פרק נחמד מאוד...אהבתי למשל שג'קי אמרה לדונה שהעוגיות שלה יישרפו, אבל היא לא הייתה מספיק בפרק שוב!!! קלסו הצחיק עם הג'ון טרבולטה שלו חחחחחח....והצחיק אותי שארי אמר:my daddy loves me!!! ופז קרע אותי עם התלבושת האדומה הזאתי של הפיג'מה חחחח...הייד בכלל לא הצחיק אותי!גם בו לא מתמקדים מספיק!!! רק באריק ודונה!יאללה כבר!אני חושבת שאם יפילו אותם לבור וישכחו אותם שם לעונה שלמה אף אחד לא ישים לב ובכלל שזה לא יפריע למישהו! ודונה הזאתי...איזו תסרוקת מגעילה... בקיצור-צריך להתמקד יותר בג'קי והייד!!!!!!!!ובהרבה!הזניחו אותם בגלל אריק ודונה המפגרים!

Nulit

New member
פאק לא ראיתי...../images/Emo12.gif

לא הייתי בבית..
מה היה
...

shiran™

New member
פרק נחמד מאוד... ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

אהבתי את כל הפרצופים המוזרים של אריק

פMפיטה

New member
פרק חמוד.........../images/Emo4.gifלא יותר....

איזה חמודים פז והייד שהלכו לשופינג עם ליו, והתוכי של פז
זה היה חמוד כשהוא אמר:but Fez... I said good bye. והדמיון של קלסו היה ממש מצחיק עם ה"סטוק בוי" או ווטאבר.... אבל ג'קי הייתה ממש חמודה עם זה שהיא איחלה לדונה שהעוגיות שלה ישרפו

חח דוקא אני ממש אהבתי

החלטתי שמעכשיו אני נותנת
כתר לשחקן של הפרק...או הדמות או וואטאבר...היום זה.....*תופים*
פזזז!!!
דפנטלי!! חח שהוא אמר קקדו...
...איי סד גוד ביי!!!! וסורי אם זה נשלח פעמיים..

Better Man

New member
תבינו

שאריק הוא הדמות הראשית, הדמות הכי עגולה, הסדרה סובבת סביבו(ההורים, החברים), זה לא "חברים" שכולם שווים, כאן יש דמות שהיא יותר מרכזית מהשאר, מה לעשות... אבל אני מסכים שבאמת נמאס מהקטעים עם דונה ואריק. ומחר יש פרק מקסים (שסובב גם סביב...אריק)

נכון...

כל הסדרה תכלס סובבת סביבו-ההורים של אריק החברים של אריק השכנים של אריק החיים של אריק...אבל הוא דוקא מצחיק לפעמים דונה בעיקר מעיקה...

popit

New member
זה נכון אבל...

זה סובב סביב אריק אבל רק בטיפה יותר!!!כל הדמוייות האחרות חשובות כמוהו, פשוט רצו מקום שיהיה להם להסתובב-אז הם מתנחלים אצל אחד במרתף, היו צריכים הורים מצחיקים-אמא מטורללת ואבא עצבן, אז מצאו את אריק שיהיה מקשר ביניהם, זה לא ממש אומר שהוא הדמות הכי מרכזית וזה בכלל לא תירוץ לשים את כל הפרק סביבו וסביב דונה!!! עונה 5 הוא גם דיי מצחיק, יש לו יציאות מצחיקות, אבל דונה תמיד נשארת משעממת והקשר שלו איתה תמיד משעמם!!! שימו לב-הם הזניחו בעונה החדשה הזאתי הרבה מאוד את הייד ואת ג'קי, היו פרקים שהם בקושי הופיעו, במיוחד ג'קי, ולהייד בקושי היו בדיחות!!! אני צודקת או לא???

Magi¢ Girl

New member
אני כ"כ איתך!! ../images/Emo2.gif

רק דונה ואריק כל הזמן... איזו גברית הייתה דונה היום. אייכ. ואריק היה תולעת כמו תמיד. "דאדי לובס מי".. יאיי
קלסו היההה גאוןן
וגם פז... "דרס נו מאני יו סאן אוף אה ביץ'"
ענקק!!

ענת פ.

New member
מה שהכי מרגיז אותי

שתמיד מבקרי טלויזיה טוענים שדונה היא הג'ינג'ית המקסימה ביותר בטלויזה (בולישיט- מירנדה מסקס והעיר, נקודה פול סטופ) ושהיא מחזירה לדמויות בשם דונה את השם הטוב שלהן (אחרי המפלצת טורי ספלינג) והיא כל כך....איכס! היא כזו סנובית מעצבנת...וכולם חושבים שהיא מקסימה ושג'קי היא פוסטמה... וג'קי היא אלילה אמיתית והיא אוכלת את דונה בלי מלח גם מבחינת יופי וגם מבחינת טוב לב ושנינות...דונה פשוט סתמית...פעם היה לי ריב על זה עם חברה והיא טענה שדונה מקסימה ואני ניסיתי להבין מה מקסים בה... אולי מישהו יכול להסביר לי את סוד הקסם של הר האדם האדמוני? והפרק היה ממש סבבה אבל למה לא נותנים להייד שורות??? מוות להם ליאו היה ממש ממש מצחיק וגם פז ולהייד היה פוטנציאל רציתי שיראו אותו עם בגדים מצחיקים אבל הוא נשאר נאמן לחולצה השחורה והג'ינס הכחול שלו... יאמממי...לאכל אותו עם כפית

פMפיטה

New member
הנושא הרבה יותר מועמק....

בסדר, אולי יהיו כאלה שיאמרו שדונה מקסימה והכל אבל מי שבאמת באמת מגניבה זו ג'קי! דונה היא בעצם אדם מלא סתמיות אבל יש בה איזה משהו מיוחד, זה ממש לא השיער הג'ינג'י שלה, כאילו הלו? מירנדה! יכול להיות שהשיער שלה הפך פשוט לסמל מסחרי אצלה אבל זה באמת לה הדבר הכי מיוחד בה. יש בה איזה קסם גס כזה. העובדה שהיא מתלבשת בצורה גברית, יש לה דעות פנימיסטיות נלהבות, זה תכל'ס מה שעושה אותה למעין.. דמות מלוכלכת כזו שאי אפשר שלא לאהוב.. נגיד, כשאוכלים ג'אנק פוד וזה ממש מלא שומן אבל זה ממש ממש טעים.... בגלל זה בארה"ב אוהבים אותה מאוד! ג'קי היא כמו יצירת אומנות. יפה, מדהימה, שיער מהמם, אופנתית, מצליחה לכרוך סביבה את כל זכרי המין האנושי, כמעט כולם... זה בעצם מה שלאמריקה נמאס! הם לא רוצים לראות יותר בחורות יפות וקצת מרושעות גוזלות את כל המהממים על המסך (קלסו, הייד ופז). הם מחפשים את הג'אנק פוד המלוכלך שלהם ולא את הסלט העדין והרענן שלהם שלו הם רגילים מאז ומתמיד. אבל בעיני זה הקסם היחיד של דונה. הגסות שבה. ג'קי היא כולה סימטרית ומושלמת ודונה היא כאילו גסה כזאת, גברית יותר.... איך שלו תקראו לזה. אילולא השיער הג'ינג'י החלק העדין והיפה שלה היא הייתה דמות כזאת גסה שלאף אחד לא היה ממש איכפת ממנה וגם לא היו מגדירים אותה בתור הדמות ה"קסומה" ביותר על המסך. זה כל ה"ניתוחים" שלי בנושא....

GrEeN AliEn

New member
גאאשששש

דונה ואריק האלה! לקחו את הטיפוסים הכי לא מצחיקים בסדרה והתמקדו בהם! שונאת אותםםםם!!! פשוט בעעעעעע חוצמזה.. הפרק היה נייסי בלבד. מינוס נייסי אולי.. לא יודעת לא היה משווו.. יודעים מה.. חביב אבל אם לא יפסיקו אם אריק ודונה הסדרה הזאת פשוט ת-מ-ו-ת-!

popit

New member
צודקת...

לקחו את הכי זבלה והתמקדו...והזניחו את האחרים!!! הייד כבר לא מצחיק ממש, ג'קי לא מופיעה... מצדי שיהרגו את דונה או משהו חחח....אף אחד לא ישים לב היא הדמות הכי לא משמעותית בסדרה!בוב יותר חשוב ממנה!

LadyLuvJess

New member
אבל................................

נכון דונה? אז היא הייתה פעם חמודה כי היא גם הייתה מצחיקה בכל הקטעים שהיא ניצחה את אריק בהכל וזה... ונכון עכשיו שהיא ואריק נפרדו? אז שינו אותה ועשו אותה מזה ביצ'ית!!! בעיקר לאריק אבל גם לשאר הדמויות... ואנ'לא מבינה למה!! כאילו.. אין לה שום זכות לכעוס עליו כי בגללה הם נפרדו.. אז למה היא לא ממשיכה להיות כמו פעם???

למעלה