הפרק היומי היה דיי יפה, צחקתי דיי הרבה... פרק טוב.
פ פקה פקה פקה New member 22/7/03 #2 היה פרק טוווווווווווב אבל... כבר נהיה מעצבן כל הריבים של דונה ואריק הם רוצים, שיחזרו, לא רוצים שישתקו והקטע עם קלסו היה פשוט קורעעעעעעעעעעעעע
היה פרק טוווווווווווב אבל... כבר נהיה מעצבן כל הריבים של דונה ואריק הם רוצים, שיחזרו, לא רוצים שישתקו והקטע עם קלסו היה פשוט קורעעעעעעעעעעעעע
מ מתוקה777 New member 22/7/03 #3 הפרק של היום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אוייייייי סוף סוף הייד מאוהב (וברור שהוא מנסה להסתיר את זה!) ובקשר לפז ורונדה השמנה פשוט מצחיק וקלסו עם המסחרית היה פשוט חבל"זה במיוחד מתי שהגיעה ג'קי
הפרק של היום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אוייייייי סוף סוף הייד מאוהב (וברור שהוא מנסה להסתיר את זה!) ובקשר לפז ורונדה השמנה פשוט מצחיק וקלסו עם המסחרית היה פשוט חבל"זה במיוחד מתי שהגיעה ג'קי
פ פלפי New member 22/7/03 #4 פרק חמווווד....../images/Emo20.gif../images/Emo47.gif אבל...אני חייבת להגיד שאני מסכימה עם פקה פקה פקה אריק ודונה באמת מעיקים...
פרק חמווווד....../images/Emo20.gif../images/Emo47.gif אבל...אני חייבת להגיד שאני מסכימה עם פקה פקה פקה אריק ודונה באמת מעיקים...
ע ענ2ר New member 22/7/03 #12 שיואו נכון!!! ואני לא מבינה מאיפה אני מכירה אותו... ד"א - הפרק היה סבבה... בין 1-10 הייתי נותנת 8 היה מצחיק עם פז שהוא אמר לו- !I SAID GO
שיואו נכון!!! ואני לא מבינה מאיפה אני מכירה אותו... ד"א - הפרק היה סבבה... בין 1-10 הייתי נותנת 8 היה מצחיק עם פז שהוא אמר לו- !I SAID GO
S S P O C K New member 22/7/03 #15 אם אני לא טועה בשני הסדרות האלה זה אותם יוצרים חוץ מזה שלהייד יש טעם טוב: לפי דעתי מי שהוא נדלק עליה שחקה יפה. אפילו אם זה לא היה התפקיד של המאה גם אני חושבת שהפרק הזה גרם לי להדלק עליו...
אם אני לא טועה בשני הסדרות האלה זה אותם יוצרים חוץ מזה שלהייד יש טעם טוב: לפי דעתי מי שהוא נדלק עליה שחקה יפה. אפילו אם זה לא היה התפקיד של המאה גם אני חושבת שהפרק הזה גרם לי להדלק עליו...
L LuLiLoPiLaTo1 New member 22/7/03 #6 היה ממש נחמד..../images/Emo68.gif../images/Emo176.gif אבל אני מסכימה עם פקה פקה שיחזרו כבר וזהו (דונה ואריק) הם כבר מעצבנים ככה! סה"כ פרק נחמד ופז תמיד מצחיק..חיחיחי
היה ממש נחמד..../images/Emo68.gif../images/Emo176.gif אבל אני מסכימה עם פקה פקה שיחזרו כבר וזהו (דונה ואריק) הם כבר מעצבנים ככה! סה"כ פרק נחמד ופז תמיד מצחיק..חיחיחי
פ פMפיטה New member 22/7/03 #7 היה פרק ממש חמוד../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif פז היה כזה חמוד איך שהוא אמר להייד: "!I said get out" והכי יפה היה בסוף עם המשפט שפז אמר: "Fes love them big, Fes love them small,Fes love them all",
היה פרק ממש חמוד../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif פז היה כזה חמוד איך שהוא אמר להייד: "!I said get out" והכי יפה היה בסוף עם המשפט שפז אמר: "Fes love them big, Fes love them small,Fes love them all",
N Nulit New member 22/7/03 #14 פז, הוא התגשמותתתת... ובמשפט האחרון שהוא אמר כמעט קפצתי על הטלווזיהיהההההה.. *אובססיבית בשטח* אבל מתי הוא אמר i said go out? זה לא מתחבר לי לשום קטע בפרק!
פז, הוא התגשמותתתת... ובמשפט האחרון שהוא אמר כמעט קפצתי על הטלווזיהיהההההה.. *אובססיבית בשטח* אבל מתי הוא אמר i said go out? זה לא מתחבר לי לשום קטע בפרק!
B bubaale New member 22/7/03 #17 הסבר: ../images/Emo80.gif הוא אמר את זה אחרי שהוא סיפר להייד שהמסיבה לכבודו. הייד כעס, אז פז נעלב ודפק נאום קורע לב על זה שהוא תמיד נותן ונותן ולא מקבל כלום בתמורה... ואז הוא אמר לו לצאת. פז חמוד!
הסבר: ../images/Emo80.gif הוא אמר את זה אחרי שהוא סיפר להייד שהמסיבה לכבודו. הייד כעס, אז פז נעלב ודפק נאום קורע לב על זה שהוא תמיד נותן ונותן ולא מקבל כלום בתמורה... ואז הוא אמר לו לצאת. פז חמוד!
M MrJacKasS New member 22/7/03 #8 פרק נחמד... ../images/Emo104.gif *יופי אורי שנזכרת להגיב 3 שעות אחרי הפרק* הסטוריליין של קלסו היה ענק! למה אריק דחה את הכוווווווווווסית שהתחילה איתו? אז מי אם היא מטר ארבעים? רונדה השמנה לא מזכירה לכם בפנים קצת את דונה?
פרק נחמד... ../images/Emo104.gif *יופי אורי שנזכרת להגיב 3 שעות אחרי הפרק* הסטוריליין של קלסו היה ענק! למה אריק דחה את הכוווווווווווסית שהתחילה איתו? אז מי אם היא מטר ארבעים? רונדה השמנה לא מזכירה לכם בפנים קצת את דונה?
P popit New member 22/7/03 #10 כל כך צודק לגבי רונדה!!! בפרק שהמלאך לוקח את אריק לראות מה היה קורה אם...אז שאריק פגש את רונדה שהיא רזה חשבתי שהתחלה שזאת דונה עם פאה!
כל כך צודק לגבי רונדה!!! בפרק שהמלאך לוקח את אריק לראות מה היה קורה אם...אז שאריק פגש את רונדה שהיא רזה חשבתי שהתחלה שזאת דונה עם פאה!
פ פ י ח ו ש י ת New member 22/7/03 #11 מי מי מי נותן לי תקציר לפרק הזה שהפסדתי בגלל אנשים מרשעים?!?! פליייז!!!! ושיהיה מפורט..!!
פ פ י ח ו ש י ת New member 22/7/03 #20 מממ..לפרק של אתמול...אין לי תחושת זמן בגרוש...לא יודעת איזה יום היום בכלל.. הפסדתי אתמול!