הפרק היומי...

popit

New member
הפרק היומי...

היה חביב, נחמד כזה לא משהו מיוחד מדי פעם צחקתי...

m i c k o

New member
אני דווקא ממש אהבתי...[מאוהב]

אבל בעצם אני אוהבת כל פרק.....

LuLiLoPiLaTo1

New member
זהו היה ..נחמד...

לא משהו כי זה היה יותר דרמטי כנראהב כי אריק ודונה צריכים להיפרד.. שיהיה... קצת התאכזבתי מהפרק הבכלללללללל לאאאא משהוווו אבל שיהיה

GrEeN AliEn

New member
היה פרק חביב ביותר! אחלה פרק

ואהם...! לא כולם יודעים על הספוילר שכתבת ולא עשית סימן לספוילר!... למדי להבא

פרק נחמד...

אהבתי את הקטע עם טאד! לא טד! רק חבל שהפירוש לא היה משהו... כמו תמיד... ולא הייתי פה שבועיים, הייתי בקורס משצ"ים לכל המעוניינים, אז רציתי לדעת אם קרה משהו מיוחד בזמן הזה והתחלפה עונה? כי בשיר פתיחה יש שינוי... השיער של ג'קי, דונה ופז... מה קורה פה????

מתוקה777

New member
הפרק של היום!?!?!?!?../images/Emo73.gif

תאמת חשבתי שבפרק הזה הוא יעזוק אותה (אריק) בדיוק חשבתי ככה מתי שפז והייד הגיעו ושדונה סיפרה להם (לאריק היה פרצוף כזה מסכן). אבל הפרק היה מצחיק ויפה חוץ ממה שכתבתי למעלה זה ממש העציב אותי ומישהו יודע מתי הם יפרדו??

einzuc

New member
הפרק...../images/Emo80.gif

לא היה משהו... היו שם כמה יציאות טובות כמו "אתם הורסים את הקסם", אבל היה די מאכזב יחסית לפרקים הקודמים. ואני כבר רוצה שאריק ודונה יפרדו... אוף הם כל כך לא מתאימים!!! ומשהו קצת לא קשור, לצחי... אולי כבר תשלח לי הודעה באיי סי קיו?! גרררררר!!!
עינת

popit

New member
בדקתי בבבילון וזה...

זה כותב שזה כלי רכב כזה או משהו לא יודעת...

Kryptonite

New member
המממ...../images/Emo168.gif

זה כלי רכב (סיני אם אני לא טועה) ניראה כמו כרכרה, רק שבמקום סוס בן אדם מושך את העגלה...

AVRILL666

New member
אתם לאיודעים מזה ריקשה?!

זה כמו עגלה כזאתי יש את זה הרבה במזרח אתם אף פעם לא ראיתם על מה נוסעים ביפן סין וכל זה?! גאד אתם גרועים חחחחחח סתם צוחקים.....

ריקשה זה...

כלי תחבורה סיני למעשה שבנוי כמו אופנים רק שמחובר אל האופניים מקומות ישיבה כזו מאחורה וזה נחשב למין מונית בסין

למעלה