הפרק היומי!

Sonia Culochi44

New member
נ"ש-כתבתי סוף דמיוני למשחק החיים!

הסוף שלי! מסתבר שליה היא הבת של נירה ושל אודי לאחר שנירה שכבה איתו לפני 25 שנה, כשהיתה עם שאול. כך שמסתבר שליה וקובי כל הזמן היו אחים בזמן הזה. עוד מסתבר שלפני שלוש שנים ליה וקובי איבדו את הזיכרון בתאונת דרכים. ולכן הם תמיד אומרים שהם נשואים שלוש שנים אבל בעצם הם נשואים כבר 10 שנים מאז שקובי היה בן 20 וליה בת 15. מה שעוד מסתבר שליה הולידה בן מקובי בגיל 12 והילד הזה מן הסתם נולד עם פיגור שכלי. קובי יום אחד זרק אותו לפח. מאז הוא חי באשפתות עד ששני אנשים אימצו אותו לאחר מכן ההורים המאמצים שלו נדרסו בתאונת דרכים ומתו וההמשך יודע. לילד שנולד לליה וקובי קראו אפי. מה שעוד מסתבר שירון הוא לא הבן לא של שאול ולא של מישל! יום אחד אודי הכניס להריון בגיל 45 (עכשיו הוא בן 70) בחורה בת 21 (גם אז הוא היה פדופיל!) וכמובן הוא לא רצה את הילד. החברה שלו שמרה על סיפור הילד בסוד ואחרי שהוא נולד היא שלחה אותו ישר לאימוץ כדי שאודי לא יבחין מחשש שתאבד את אודי אם תספר לו! יום אחד פגש אודי את נירה והתאהב בה וזרק את החברה שלו! בינתיים מישל אימצה את ירון! הבחורה שנזרקה גנבה לו את כל כספו אך לפני שהספיקה לחזור לקחת את בנה עצרה אותה המשטרה מחשש לגניבה! לאחר כמה זמן אודי ונירה שכבו (מאחורי הגב של שאול) והולידו את ליה. כך שמסתבר לבסוף שליה וירון אחים!!! חוץ מזה מסתבר שזיו היה מאוהב כל הזמן ששירן בגדה בו בשחר עדן ובעצם כעס על כך שבגדה איתו בו רק מכיוון שהוא כעצמו רצה להיות עם שחר. שחר מצדו גילה את אהבתו האמיתית!!!!!!!!!!!! הוא גילה שכל הזמן הוא היה מאוהב בעצמו! ושהוא עצמו היחיד שאהב במשך כל חייו! זיו שמע על הבשורה הקשה ששחר מאוהב בעצמו ולא בזיו והתאבד!!! בינתיים הגיעה רותם למקום וראתה את גופתו של זיו. בינתיים גם שירן הגיעה וחשבה שרותם רצחה את זיו! שירן החליטה לרצוח את רותם! בינתיים שחר עדן הגיע למקום כדי לבשר לזיו שהחליט בכל זאת להתחתן איתו למרות שהוא מאוהב בעצמו! אלא שהוא חשב ששירן רצחה את זיו ורותם! שחר איים של שירן שאם לא יוכל לנצל אותה מינית כמה שירצה הוא יספר למשטרה שהיא אשמה ברציחות! שירן הודיעה לו שהיא החליטה להישאר נאמנה לזיו (שכבר מת)! אך לבסוף נכנעת! כך יצא ששחר עדן ניצל את שירן ושכב איתה מתי שבא לו (כולל כמה פעמים ששכב במקביל עם שירן ועם יעל! חחח). לבסוף שירן רוצחת את שחר ומתאבדת בעצמה! מסתבר שקובי נהרג מהליטוף של ריקי עם המחבת! ריקי צועקת "דייי כבר!" ענבר מתחילה לצאת עם אפי! והם לבסוף מתחתנים! בתיה תחליטו בסוף להתחתן עם קובי! זהו!

SofyTofy

New member
נו באמת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

איך אפשר להגיב כשהפרק עוד לא שודר

Nורדת 14

New member
../images/Emo26.gifאולי פעם אחת תתן גם לי../images/Emo36.gif

לשרשר את הפרק היומי כי אני רואה שזה תחביב אצלך...

GrEeNwOmAn

New member
עוד מעט הפרק

מממממממממממקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפיייייייייייייצצצצצצצצצצצהההה

GrEeNwOmAn

New member
פרק מהמם../images/Emo23.gif

אהבתי לאלללללללה, היה טוב! מעניין, מה מיכל תגיד לא? ניחושים?

Nורדת 14

New member
../images/Emo26.gifנקרעתי../images/Emo70.gif יואו../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif

הפרק היה קורע בטירוף
הטקסטים פשוט מצחיקים
כל פרק הייתי על הרצפה
בעיקר עם ריקי וקובי יא אללה
הסדרה הכי ס22ית בעולם
שמתם
שהעין השמאלית של אפי יותר גדולה מהימנית
פחחחחח איזה חולצה הוא לבש
איזה מטומטמת יעל
לאודי יש לסת עקומה לאללה
נירה נראתה היום מכוערת מתמיד
ירון מתחיל להראות חתיך בעיני... המממ... ציון-

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifפרק 100מם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש אהבתי!
איזה חמודים ליה וירון
איזה מאמי ליה- איך היא צחקה
אני חולה עליהם
זוג מהשמיים
איזה מתוק אפי... איך הוא כזה נכנס לחדר של ירון ואומר לו: "איך החולצה החדשה שלי?" איזה מתוק הוא
אם להפקה יש תקציב גדול מאוד אז הם לא מראים את זה עם כמות הבד שהם שמים על שירן... אולי שתלך רק עם חזיה, או שתלך ערומה בכלל
anyway... לאפרת יש גוף פשוט 100מם
למה לעזאזל השוטרים פתאום נכנסו במריבה שהיה לריקי ובתיה אחרי שריקי דפקה לקובי מחבת בראש
וואי איך שאול צעק על נירה
ממש מלך, סוף סוף הוא מקבל קצת אופי ואומץ לצרוח על הכונפה הזאת
שאול כל הכבוד
קבל ח"ח
אני נקרעתי מצחוק כהשוטר נכנס כשריקי וקובי רבו, הוא כזה: "מה קרה?" בקיצר פרק פשוט פשוט עננננננק!
אהבתי ביותר!

HaDaRoSh

New member
תשובה לשאלה שלך

בקשר לשאלה שלך איך השוטרים הגיעו אז... הם שמו מכשיר ציטוט בכל הבית ככה שהם שמעו צעקות והשוטר נכנס לבדוק מה קרה

Ker 15

New member
שירן ויעל

ממש עצבן אותי כל הקטע שלהם!!! לדעתי שירן אפילו יותר חוצפנית מיעל למרות שיעל נישקה את זיו..כי זה היה מתוך מצוקה ולשירן אין בכלל על מה לדבר היא אומרת לזיו שהיא רוצה לשקם את הנישואים שלהם ואז מתעצבנת על יעל "שגנבה" לה את שחר עדן...

Sonia Culochi44

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמה יעל יכולה להיות זונה? בואו נעשה חישוב את מי היא לא נישקה עד עכשיו: שאול אפי כצנלסון (חחחחחח) ה"שוטרים" גנגנה ז"ל אלפסי וחוץ מזה אלוהים איזה קטעים מה שהלך סין קובי לריקי! קובי אמר את המילה 'חתיכת' לפחות מספר פעמים שיעל יצאה עם בחורים!

למעלה