הפרק היומי!! התחיל עכשיו!
S shirakl New member 25/6/03 #2 מעניין למה בזמן האחרון זה תמיד מתחיל בכמה דקות איחור ואח"כ יש גם קטע די ארוך של חזרות על הפרקים הקודמים זה יוצא שהפרק עצמו מתחיל יותר מ5 דקות באיחור
מעניין למה בזמן האחרון זה תמיד מתחיל בכמה דקות איחור ואח"כ יש גם קטע די ארוך של חזרות על הפרקים הקודמים זה יוצא שהפרק עצמו מתחיל יותר מ5 דקות באיחור
I indian New member 25/6/03 #4 אז אפי הוא כן ילד! אמרו שסוניה חטפה נער ואם הוא היה באמת משוגע כמו שאומרים שרותי הרווחה לא היו באים לקחת אותו.
אז אפי הוא כן ילד! אמרו שסוניה חטפה נער ואם הוא היה באמת משוגע כמו שאומרים שרותי הרווחה לא היו באים לקחת אותו.
L love amor New member 25/6/03 #5 באמת זה מבלבל... עד עכשיו הייתי בטוחה שאפי סתם אוטיסט בגלל זה הוא מתנהג ככה..אבל מז"א קטין? מוזר.....
באמת זה מבלבל... עד עכשיו הייתי בטוחה שאפי סתם אוטיסט בגלל זה הוא מתנהג ככה..אבל מז"א קטין? מוזר.....
D dor_ New member 25/6/03 #11 ממש לא מובן לי למה ריקי לא אמרה לו שהיא התכוונה לגנגנה?איך זה בדיוק יצביע שהיא הרגה אותו?=\
J jenn aniston New member 25/6/03 #16 ../images/Emo85.gifכי היא מרגישה אשמה אז היא פוחדת שיגלו אותה! זאת דעתי!
D dor_ New member 26/6/03 #23 אז מה אם היא מרגישה אשמה.. שתגיד שהיא התכוונה אליו והם ימשיכו הלאה במקום להראות שהיא מסתירה משהו...=\
אז מה אם היא מרגישה אשמה.. שתגיד שהיא התכוונה אליו והם ימשיכו הלאה במקום להראות שהיא מסתירה משהו...=\
נ נועוש 18 New member 25/6/03 #17 יכל להיות שהיא התכוונה על גנגנה! אבל איזה מעצבן החוקר הזה, והוא אמר לה יש חוקר יוסי והיא אמרה אבא שלי ועכשיו שיוסי זה אבא שלה.חחחחח
יכל להיות שהיא התכוונה על גנגנה! אבל איזה מעצבן החוקר הזה, והוא אמר לה יש חוקר יוסי והיא אמרה אבא שלי ועכשיו שיוסי זה אבא שלה.חחחחח
ג גבינה צצצהובה New member 26/6/03 #38 . ברור שהיעא מרגישה אשימה והיעא כמעט הפילה את עצמה כאן עם כל העסק של גנגנה..
C carmit4 New member 25/6/03 #8 חחחחחחחחחחחח שירן: אתה חושב שזה ילך לך ככה? לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה? זיו: לא יודע אני לא אוהב עוגות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחח שירן: אתה חושב שזה ילך לך ככה? לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה? זיו: לא יודע אני לא אוהב עוגות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח