הפרק היומי.........

jenni17

New member
הפרק היומי.........

היה פרק יפה! חוץ מהאובססיה של נירה לגבי מישל חחחחחחח ערוץ הקניות הגרמני גוט גוט!!!!

פרק פצצצצצצצה!!!

ריקי שולטטטטת!!!
ארז חמרנצ'יק אבל עדיין אהוב ליבי
נ.ב פרסומת חדשה למשחק החיייייים!!!!!!!

על הפרק...

איך נירה פלטה בטעות "ירון הבן שלך..אממ שלה"
הקטע בסוף הזכיר לי את לחיי האהבה.. כשסמדר תפסה את דורון עם רונה, היא הלכה ליונתן..אותו עיקרון. סך הכל היה פרק טוב כמובן חוץ מהקטע של ליה וענבר המשעממות.

היה פרקקק ממש קורעעעעעעעעע!!!

אייכסס זה ממש הגעיל אותי הנשיקה של אודי ונירה בלעעעעע שני זקנים!!

כל החיבה שהייתה לי לארז...

ירדה היום לטמיון. מוות לארז
*לפני שתתנפלו עליי- זה רק ביטוי!*

jenn aniston

New member
היה פרק 100מם!

היה פשוט מגניב כל כך! איזה חמודה ליה איך היא דיברה על ירון...
נירה הרגה אותי עם הקטע שהיא אמרה לשאול: "הבן שלך אאאא שלה:... הארז הזה בנאדם שרוט לגמרי... איזה שיכור... בקיצור היה פרק ממש מצחיק... ויש לי הערה: לפי דעתי משחק החיים יותר שווה מלחיי האהבה כי בלחיי האהבה לא היו צחוקים... ובמשחק החיים יש כל הזמן!!!!!! אין אף פרק שאין צחוקים!!!!

Dafi the Mighty

New member
פרק מעולה!

איזה מעולה! היה הרבה רותם! חחח, איזו מסכנה! כמה טראומות ביום אחד! בהתחלה המטומטמות האלה מתנפלות עליה- שירן, חלאס עם התוקפנות! תססס, מה זה?!
לו הייתי שם...
והיא בסוף הספיקה לגזור לה שיער? ומי עוד אומר ששירן לקחה לרותם את השרשרת כמזכרת ולא כמשהו למכשפה? חחח, סתם. אז רותם הולכת להתנחם אצל זיו, שמתנהג נחמד ואז נזכר בהסכם שלו עם שירן ומסלק את רותם עוד לפני שהיא מספיקה להגיד לו שהשירן שלו רחוקה מלעמוד בהסכם שלו. מסכנה. ועוד אחרי כל זה ארז הזה! אררר, מה זה?! אבל העיפה אותו בגבורה! צל"ש! מתוקות ריקי ומישל! ריקי ומישל לשלטון! ויאללה, ששאול הזה כבר יעזוב את הנירה המעצבנת הזאת. נמאס ממנה, נמאס, יאללה, הטלנובלה כבר עברה חצי- שיתחיל להיות לה רע קצת.

MMM007

New member
אוף איזה מגעילות שירן ויעל../images/Emo46.gif

בהתחלה חיבבתי את יעל אבל היא נהייתה ממש מעצבנת... אוף איך שירן הדפוקה הזאת תפסה אותה וגזרה לה ת'שער... אם הייתי רואה אותה ברחוב הייתי עושה לה קרחת...

פרק מעולה חוץ מ...

מליה שממשיכה להגעיל אותי מפרק לפרק עם הדיבור שלה הכי אהבתי את הקטע של האמבוש על רותם...... אפרת שחקנית ענקית לדעתי!!!

MMM007

New member
I HAVE A QUESTION../images/Emo26.gif

איך עושים בחתימה שזה יהיה מודגש? אני רואה שיש רק אייקונים לחתימה ולא כתוב על הדגשים

דיתוּש

New member
אז ככה... ../images/Emo13.gif

את פשוט שמה אייקון, למשל | * | [בלי רווחים כמובן] ובמקום הכוכבית כותבת "הדגש" ובסוף הקטע שמה אותו שוב וכותבת "סדגש". תנסי... =)

למעלה