הפרק היומי

איזה פרק מהמםםםםם!

איזה חמודד אפי רקדד! אני חולה עליו!\ חח עלק ארז: "אני קצת משוגע" (עם הידיים) פחחחח הרג אותי! איזה קטע עם שחר עדן וזיו הרג אותיי! חבצלת עלקקקקק!!! יווווו סוניההההה! איזה שחקןן טוב ירון! היה פרק קורע חוץ מהקטע עם סוניה!

הקטע שהרג אותי היה ....

ששירן ובלונדה שכחתי איך קוראים לה רצו להזמין מכשפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

לפני שאני מתחילה אני רוצה להגיד שזה היה פרק עצובבבבב
אפי הוא כזה חמוד אני רוצה לעבוד כדי לעזור לסוניה ואיך הוא רקד חחחח הוא היה כזה חמודדדד
סוף סוף ירדו מירון המסכן...
איזה דפוק ארז אני משוגע הוא כזה דפוקקק
איזה מפגרות יעל ושירן רוצות ללכת למכשפה הם מכשפות מה הם צריכות מכשפה
שמתם
שבכול פרק קובי עצבני...
הלוואי שיתפסו את קובי וריקי...
סוניהההההההההההההה מסכנה

Dafi the Mighty

New member
איזה ממי האפי הזה!

איך הוא התחיל לרקוד! איזה חמוד!
ורותם- איך היא דואגת לארז! מסכן גם ארז. נירה המניאקית הזאת, שתיתקע כבר בכלא!!! אררר... מסכנה גם רותם, היו לה חיים קשים. אתם חושבים שיחפרו בזה פעם? שיגלו עליה פרטים? על העבר שלה? הלוואי. ואיך יעל ושירן מעיזות ללכת למכשפה ולקלל אותה?! מה...?! מה הן מטומטמות?! אררר, אם הן יגעו ברותם...
חחחח, איזה חמודים שחר וזיו. חבצלת שמצלת. פתאום זיו מתגלה כרכושני וקנאי. רק שבניגוד לאישתו, הוא לא ממציא דברים ולא פרנואיד. טוב נו, למרות שאני רוצה ששירן ושחר עדן ההוא יעשו איזה משהו שיגרום לזיו לקלוט בשלב מסוים מי זאת אישתו. אני גם רוצה עוד קטעים עם ריקי ותומר. די אני במתח! ושוב, איזה ממי אפי בחנות שוקולדים עם מישל!!! ושוב,
לסוניה שחורי ז"ל
מקווה שהמשפחה תהיה חזקה...

DAN1EL

New member
כן היה ממש מצחיק! (והשערה על רותם)

קובי וריקי השולטים! אין איזה זוג מצחיק! כאילו תחשבו, במקום לחיות כמו זוג רגיל, שאוהבים, מדברים על הדברים הרגילים ומתווכחים על הדברים הרגילים, הם מתווכחים על איך הם קברו את גנגנה...איזה קטעים , כזאת דרמה כזה בלאגן, וריקי "טוב אז כמה סנדויצ'ים אתה רוצה?" כאילו כלום לא קרה... ואיזה קטעים עם אפי! איך הוא רקד מצחיק! חחחחחח ושריקי לחצה לו את היד....חחחח והכי התפוצצתי מצחוק במאבק של ארז ונירה, זה היה כזה מצחיק...חחח איך הוא ירק... ודרך אגב!!! שמתם לב מה רותם אמרה? משהו שהיא מכירה מקרוב את הסיפור של אנשים שעושים לעצמם משהו (אולי התאבדות). והרי אנחנו לא יודעים כלום על ההורים של רותם, תמיד היא לא רוצה לדבר עליהם...אולי הם התאבדו?

jenn aniston

New member
אני דווקא חושבת ש...

שרותם ואפי אחים... רותם פעם אמרה לאודי שההורים שלה נהרגו בתאונת דרכים! אני לא יודעת אבל נראה לי שהם קשורים איכשהו אחד לשני... כי הרי בטלנובלה הזאת כמעט כולם מכירים את כולם...

DAN1EL

New member
לא נראה לי

כי ההורים של רותם בטח מתו מזמן, ושלא אפי מתו לא מזמן...

ארז הזה קצת דפוק...

עד לפני כמה פרקים כמעט עלו עליו, והוא יכל לשבת בכלא. אבל למזלו הפסיקו את החקריה ואין הוכחות, אז שיעזוב שימשיך לחיות, מה כ"כ חשוב לו שיהיה לו תפקיד בהצגה...עדיף לו להתרחק משם ולמצוא לו עניין אחר בחיים. הקטע עם אודי ויעל כבר נהיה משעמם כל הזמן היא באה אליו שיחזיר אותה לתפקיד וכל הזמן הוא אומר שזה יסתדר, נמאס כבר מזה...שיעברו הלאה..

חח איזה מצחיק!!!!

איך ריקי אמרה לקובי:"הגרביים שלך מפוזרות בבית כמו שביל לבית של עמי ותמי, ולמה אתה לא יכול לאכול סנדביץ בלי להשאיר פירורים בכל פינה בבית הקטן הזה?" קובי:"הפירורים הם לעמי ותמי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמתם לב-

שקודם כל, היום הם שמו (כנראה בטעות) את קליפ הסיום הישן (שרואים בו קטעים ממש ישנים של רם, של קובי וליה מתנשקים וכדומה), וגם שאת הפרק של היום כתבה התסריטאית הראשית- סיגל אבין! חוץ מזה היה פרק ממש מהמם! ארז מטורף לגמרי, חחחחח איך הוא ירק
מסכנה סוניה

MrJacKasS

New member
בקשר לקליפ הסיום...

הוא מתחלף כל פרק ופרק, שלא כמו לחיי האהבה ושאר הטלנובלות שקליפ הסיום השתנה כל איזה 40 פרקים. רק לפני פרקים ספורים ראיתי את קליפ הסיום הזה.

jenni17

New member
הפרק...

היה פרק דיי עצוב! וראסמי אני לא מבינה את קובי לא טוב לו עם אף אחת כל הזמן צועק ומקטר

SofyTofy

New member
אחלה פרק../images/Emo70.gif

זה היה ממש ממש ממש פרק יפה
אחלה אחלה אחלה פרק.. חבל על סוניה.. לא ציפיתי שיהרגו דמות ראשית (משנית אבל לא אורחת, מופיעה בשיר פתיחה בוא נאמר..)... זה היה באמת לא צפוי
אפי ממש מצחיק - אני מתפוצצת מצחוק ממנו

רונקי

New member
אוףף אתם לא יודעים!!

לקראת סוף הפרק העבירו לי באמצע! ככה שלא ראיתי את סוניה... אבל היה היום פרק מעולה: ארז חמודי!!! ואיך הם רקדו- ירון וסוניה ואפי -מתוק- והיה ברקע שיר מקסים ועוד משו--- מי שבא לקנות בחנות שוקולנד-- ששאל את מישל אם היא רוצה שיאכלו ביחד-- היה כל כך עלוב ולא ידע לשחק

SofyTofy

New member
למה לא שירשרת?

יכולת לשרשר לשירשור הפרק היומי... אהובי

איזה צחוקים זה הרג אותי הקטע ש...

כאילו לא הקטע שסוניה מתה אלא הקטע שירון בא ואמר סוניה שהוא הגיע והוא קנה והוא ראה שהיא לא מתעוורת והוא אומר לה סבתא הבטחת לי בלי'נצס תתעוררי פחחחחחחח

למעלה