הפרק היומי!

elirano

New member
this is my giiiiirl friend! ../images/Emo9.gif

אוי! זה היה הקטע הכי גדול בעולם!!!!!! איך שפז אמר this is my girl friend!!!

the cookie girl

New member
ווהוווווו

קלסו הייד ופז רולזזזז
"
" חיחיחי ג'קי ממש מותק, רק עכשיו היא מעריכה את פז. פטי זאת מרסי מגרוס פויינט. צרור של משפטים חסרי קשר..

MrJacKasS

New member
הפרק היומי!

ליאו פשוט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "רוצה להיות אבא שלי?"
שרשרו תגובותיכם על הפרק.

mor kutcher

New member
BURNNNNNN!../images/Emo6.gif

איזה גדול הוא!!!!!!!חולה עליו!!!!! וגם פזוש-this is my girrrrrrrlfriend!
חמוד!!!! ג'קי גם הייתה מתוקה(NOOOOOOOOOOOOOO
) והקטע של אריק ודונה עם וודי אלן היה גדול!!!אריק פשוט שחקן מוכשר!!!!איזה חיקוי מוצלח!!!
אהבתי את הפרק!!!!!היה ענקקקקקקקקקקק!!!!!

Kryptonite

New member
ענק ענק ענק ענק!../images/Emo168.gif

גדול גדול גדול גדול! מצחיק מצחיק מצחיק מצחיק!
"לללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" *דונה מסתכלת, ג'יקי מספיקה לצעוק* "ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" BIG LOL!

taltal girl

New member
זה רק אני או ש... ../images/Emo25.gif

לפרק הזה נפתחו ה-ר-ב-ה שרשורים
אגב, תגידו אם שמתם
לזה שהם תרגמו את השיר נכון, ולזה שלא היה סבב

איזה פרק ענק../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

This is my giiiiiiiiiiiiiirlfriend! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
LOOOOOOOOOOOL
ג'קי הזאת מצחיקה ממש ממש ממש....
הקטע עם וודי אלן, אריק, וקיטי היה ענק.
גם הקטע של אריק ודונה: So, Mam (מאמי?
) bought you a new underwear? Show me your underwear!!!

ענבר1

New member
חברה של פז ממש מוכרת לי היא שחקה

בסברינה? כי אם כן זה אומר שבעוד כמה פרקים מליסה גואן הארט תתארח בסדרה לכמה פרחים

Better Man

New member
החברה של פז

כבר שחקה בפרק אחד של "מופע שנות ה-70" יחד עם מליסה ג'ואן הארט, הפרק שודר לפני שבועיים בערך.

raspberry juice

New member
וואי איזה מצחיקקקקקקק

צחקתי איזה שעה מה"רוצה להיות אבא שלי?" שעעעעעה ועכשי אני שוב צוחקת איזה חמודה קיטי!:) הקטע עם הלסת...גדול... פרק לא רע אבל לא מדהים..חוצ מהקטעים עם הייד וליאו

aYaLoLy

New member
hey do u wanna be my dad?!

LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLll מיום ליום הסדרה נהיית יותר ויותר מצחיקה: I LIKE FEZ! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOםםם! you need some new underwear!!! *WHAT DID I DO?~ הסדרה גאוניתתתת כל כך צחקתי מהקטע עם ליאו והיידדדדדדדדד אוו אווו אוו- אימא שלי ראתה אתמול - החתונה של החבר שלי! דני משתתף שם בתור האח הקטן!!! שיבייי

Bohemian kid

New member
היה פרק ענק../images/Emo70.gif

היה איזה קטע שממש צחקתי בו
ושכחתי איזה
אבל הוא היה כזה טוב
זה אל היה הקטעעם הפז, שגם בו צקחתי ולא עם ג'קי.... אני אזכר.

Better Man

New member
טימי

הנער במסעדה שצעק "תראו פורמן יוצא עם אמא שלו" , יצא בעצמו עם אמא שלו באותו זמן, מי שהלקיט יכול לראות שהוא יושב איתה שם מאחור

shahar 6

New member
כן ההי פרק ממש יפה כמו

בהתחלה מי שכתב"רוצה להיות אבא שלי"?והוא כזה "אםםםם אוקי", או כמו ג'קי ודונה ציטוט(בערך ציטוט): נ.ב: הציטוט על אחרי שג'קי דיברה עם החברה של פז (שכחתי איך קוראים לה),ואז פז אמר ביי והוא לקח את החברה שלה וג'קי התעצבנה. ג'קי:"דונה אני כזה שונאת אותה גם את?" דונה:"לא אני דווקה מחבבת אותה!" ג'קי:מה?היא כזאת מעצבנת,וקרציה,ואך אני לא סובלת אותה!" דונה:"אוי דונה דונה אני לא אנחנו חיבות לשנוא אותה"(ואז דונה צוחקת) זה היה קורע לא.????

NuFiFiT

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

איזה צחוקים היה עם ליאו והי!! נקרעתי
!| גם עם המחשבות של קיטי ואריק בסרט חחחחחחחחחחח ע-נ-ק-

../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

לללללללללללאאאאאאאאאאאאאא
הפסדתי! הפסדתי... מופע שנות השבעים
אההההההההה
ודווקא פרק שכולם אומרים שהיה כל-כך טוב...
דרך אגב, הייתי ב"טעם העיר" והיה מזה סבבה... חוץ מזה שהפסדתי מש"ה! טוב, לפחות הספקתי לראות "24"... לא שזה פיצוי! אוף, מרוב קריזה אני מתחילה להתחרפן ולהגיד שטויות... נא להתעלם. בקיצר, מישהו יכול להגיד לי מה היו הקטעים הכל-כך מצחיקים עם הייד וליאו שכולם מדברים עליהם?? בתודה רבה מראש

למעלה