הפרק היומי!

DAN1EL

New member
הפרק היומי!

אז מה אתם אומרים? לדעתי היה רק אחלה פרק! כל העניין עם ריקי ותומר ממש מותח! סוף סוף העיפו את ארז ! מגיע לו!! חבל שהוא ונירה לא נכנסו לכלא, אבל לא נורא, הם כבר יקבלו את העונש המגיע להם, אני בטוח
. איך נקרעתי כשריקי זרקה על רובי את העיתון! פחחח והוא אמר "שלום גם לך" חחחחחחחחחחחחח גדול גדול. וגם : קובי: איזה בוקר! ריקי: איזה? חחחחחח איזה זוג מצחיק. והדמות החדשה שחר עדן... עופר שכטר מגלה כישורי משחק... חשבתי שהוא סתם אידיוט כזה, חחח יאללה תגובות.

../images/Emo41.gif שחר עדן הזה ממש לדעתי......./images/Emo41.gif

לא כזה אליל
.. הוא לא משחק טוב, הוא לא כזה יפה כמו שאומרים ( לדעתי
) וזהו
חוץ מזה הפרק היום היה פשוט יפה בטירוף
אני מיום ליום מתחילה לחבב את ריקי יותר ויותר
היא נהיית יותר נחמדה אבל לא מלאכית כמו ליה..... היא פשוט מציאותית וזה מה שיפה בה
והקטע של שחר ושירן היה כזה דפוק
העיינים שלך אוקיינוס.... חחחחחחח

MiSs KreCer

New member
גם אני חושבת ככה.........

הוא ממש מכוער!האו כזה דומה לאבנר!!!!!!!והוא כזה סנוב!!!!!

היה פרק יפה!!!!

הסידרה הולכת ומשתפרת!!!!!!!! קובי וריקי ממש קורעים אבל גם לזיו ושירן יש טקסטים קורעים כמו שלפני שהם טסו להתחתן: שירן:"על מה אתה חושב?" זיו:"על כמה שאת יפה, על מה את חושבת?" שירן:"על המתנות שתקנה לי בדיוטיפרי" חחחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור היה פרק מאוד יפה היום.........

love amor

New member
איזה פרק יפה!!!

איזה חמודים קובי וריקי! חחחחחח איזה משפט קישטי: "בחורה היא כמו פרח שלא משקים אותה היא נובלת..." או משהו כזה חח איזה סתומה השירן הזאת...
לא אהבתי את השחר הזה..הוא לא חתיך כזה וגם לא משחק משהו מיוחד וברוך השם העיפו את ארז ושלא יחזור לתיאטרון אמן!

שרית 100

New member
שחר עדן יסולק לאלתר

איכס...... מה זה היצור הזה? "העיניים שלך כמו אוקיינוס" - אז לך תטביע את עצמך - יא מכוער !

Emily ©

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo26.gif../images/Emo23.gifש ו ו יי נ ג../images/Emo99.gif

זה מה שיש לי להגיד
*כ'כ שמחה שעופר הצטרף* חוץ מזה שהוא שאאאאאווה בטירוף, הוא משחק לא רע ב כ ל ל.
בטח בעיתון מצאו את הגופה של גנגנה.
יעל מעצבנת.*ונה. (( אותיות לבחירתכם- מ', ק', ש' או ז')) גם לשירן לא חסר ביצ'יות. (((חה, נשמע כמו "בייציות")))

y a ® d e n a

New member
ליאורוש למה שינית כינוי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא נוראאא
גם זה יאפפפה

Emily ©

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo14.gif כייי ../images/Emo7.gif

עשיתי משתמש חדש, ואני חושבת ש"לילוש המותק" נמחק לי. אני לא יודעת אך מחזירים. סה"כ רציתי להחליף כינוי
סעמקקקקק. יש לי אותך באייסי,לא
Talk To Me

לדעתי

עפר (בלי ו') משחק נהדר והוא גם חתיך בצורה לא נורמליתתתתתתת!!הוא משחק את הצפונסנוב! היה פרק מגניב! ליה מתחילה לעצבן אותי! וריקי-היא ממש מאמי אני מזה אוהבת אותה!!!

../images/Emo85.gifפרק מותח ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

הפרק היה מ-ע-ו-ל-ה
.... הכי אהבתי
את החלק שריקי הולכת לבתיה ומספרת לה על תומר. ושתומר הולך לבתיה ומספר לה על ריקי... וריקי וקובי...
באמת מצחיקים
אני ממש שונאת את נירה ואת ארז...

3rd watch

New member
../images/Emo23.gifשווינגגגגגג../images/Emo23.gif

וווואווו עפר שכטר שחקן מממממש טוב והוא חתיך הורס לכל אלה שאמרו שהוא משחק גרוע אז חכו לפרקים הבאים שלו כי זה הפרק הראשון שהוא משחק

זה רק אני או ששחר עדן מזכיר את...

אבנר מלחיי האהבה?!!? בשיער, מבחינה חיצונית, מבחינת האופי... לא אהבתי אותו
וכן- היה פרק ממש ממש יפה ומלא במתח

איכס איזה מגעיל

השחקן הזה הוא באמת מזכיר את אבנר מלחיי שניהם מכוערים ומגעיליםםםםםםםםםם בעעעעעעעעעע שונאת אותם מי חושבת שהוא חתיך ????? דומה לנעל!

למעלה