הפרק היומי!

מצטערת להגיד לך

אבל עפר שכטר ימשיך לשחק עד סוף הסידרה! והוא שחקן מעולהההההה! והוא חתיך והוא פצצות!

עופר שכטר הוא כוסון!

אבל ממש לא מתאים לו לשחק בטלנובולות! הוא משחק ממש לא רציני! למרות שאני חולה עליו ורואה אקזיט (בעיקר בגללו ובגלל מיכאל). והוא ממש לא הומו! עם תיראו אקזיט תראו איזה חרמן הוא!!! פחחחח

Emily ©

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo26.gif../images/Emo4.gif

בצ'אט של וואלה הוא היה כזה חמוד, הוא אמר שבמציאות הוא הרבה פחות חרמן- הוא עושה את זה רק בשביל התוכנית.

שחר עדן מעצבן...

הוא ממש לא חתיך לדעתי, הוא אפילו די מכוער. הוא גם שיחק בצורה גרועה. ראיתי אותו פעם אחת באקזיט, וגם שם לא סבלתי אותו... הוא מאוד מזכיר לי את ההוא ששיחק את אבנר בלחיי האהבה...איך שלא קוראים לו

שאלה..

למה שאול לא סיפר למישל שהוא בא לחנות כדי לראות את ריקי? ועופר שכטר הזה משחק ממש גרוע, רואים שהוא מקדלם.

DAN1EL

New member
הדמות של אבנר ושל שחר די דומות

יש להם בערך אותו תפקיד: שני בנים בלונדינים שמצטרפים לסדרה באמצע, ומפרידים בין אחד הזוגות. אבנר הפריד בין מאיה לגידי, וזה די ברור שזה הולך לקרות ששחר יערער את היחסים של זיו ושירן. גם שניהם לא היו לפני זה שחקנים. עופר שכטר הוא מנחה ודוגמן, ועומר ברנע היה דוגמן. חחחח ואיזה מצחיק שבסדרות יש את הדמויות האלה שאף אחד לא יגיד אף פעם רק את השם הפרטי שלהם, תמיד יגידו גם את השם הפרטי וגם את השם משפחה, כמו שחר עדן... חחח דמיינו למשל שמישהו יקרא לאלי מרקו רק "אלי". זה לא מסתדר... בתחילת הסדרה גם עשו את זה הרבה עם שאול ברגר.

שרית 100

New member
היה פרק נחמד

איך היה צפוי שסוניה תמות אחרי כל מה שאמרה לירון מתוך תובנה של סוף החיים. בקשר לבתיה: היא מעצבנת. בקשר לקובי וריקי: שקובי ילך למשטרה! והלואי שארז יפיל את נירה הדוחה. אני משום מה מזדהה עם הדפוקים: ארז, ריקי... מה דעתכם, יעל תחזור להיות יוליה?

Dafi the Mighty

New member
אני מקווה שיעל לא תחזור להיות

יוליה. אני לא חושבת שמגיע לה. וגם בעיקר שזה יבוא על חשבון רותם, מה שלא בא בחשבון!

למעלה