הפרק היומי

גויבה

New member
הפרק היומי

אני אתחיל עם התגובה שלי אבל אני מצפה ממכם גם אז יאללה אנשים האמתי פרק ממש חמוד אני ממש נהנתי בו ולא היה מישהו שיותר מדי עצבן אותי דמות אהובה גם קלי וגם נוח (כן בטח אתם בשוק שבחרתי בנו אבל הוא היה ממש חמוד היום והוא היה ממש כן אם דונה אז מגיע לו) וקלי טוב מגיע לה מתישהו דמות שנואה קשה קשה להחליט ואני לא יודע עם זה בסדר אבל אני נאלץ לבחור בפליס (אמא של דונה) פשוט אישה בהמה אין מה לעשות קודם עם דיויד אחר כך עם ריי וגם עם נוח היא לא הייתה משהו ועכשיו אם גינה אז יאללה חאלס נמאס ממנה עוד כמה הערות שלא קשורות דיויד היה היום ממש בסדר יחסית לכל הפרקים של העונה אז מגיע לו צל"ש ואבא של דונה (באמת איך קוראים לו ברח לי השם) הוא היה ממש מעצבן בפרק הזה ובכלל כל העונה וזה אחרי שדונה עושה ממנו מלאך למשך 9 עונות!!! קטע אהוב -לפי דעתי הקטע שקלי ומאט היו במיטה הם היו פשוט כלכך חמודים ביחד קטע שנוא - כל הקטעים עם דילן והילד הזה אוף זה היה ממש מעצבן ציטוט מגניב - לא זוכר משהו מיוחד אולי הקטע של הסטיב וההורים (צולע אבל מה לעשות) tommorow is christmas stop around any time, it's your last chance!!!

מיקי 666

New member
אני חושבת בדיוק אותו הדבר כמוך!!!

אני לא מאמינה שקלי ומאט יתחתנו!!! זה לא נראה לי יקרה בסוף.... אבל אני לא מבינה אותה היא הרי אמרה לדילן בפרק שעבר שהיא רוצה להתחתן איתו?? מה נסגר איתה?? כל פרק היא מתחתנת עם מישהו אחר??? ואמא של דונה...
היא כל כך מעצבנת!!! בכל העונות היא הייתה כזאת קרציה יאללה שתשחרר את דונה היא כבר ילדה גדולה!!! כאילו מה היא מחלטיה לה עם מי לצאת.. עם מי לעשות סקס וכאלו דברים.... נו באמת.... סטיב כזה חמוד!!!! איך הוא הלך על ההורים של ג'נט!!

crazy4tc

New member
אז ככה:

מסכן דילןןןןןןןןןןן היו לי דמעות בעיניים!!!! אני בדרך כלל אוהבת מאוד את קלי אבל... יא כלבה! תזרקי את מאט ולכי לדילנוש המאמיייייייייייייי הוא כמעט בכה היום הוא כזה חמווווווד!!!!!! אבל אני לא מבינה למה היא הסכימה?! היא הרי לא אוהבת את מאט!!! מה יש לה??????? היא לא הייתה צריכה להסכים!! ואני כבר לא שונאת את ג'ינה! סוף סוף מגלים בה צד טוב!! היא היתה כזאת מסכנה היום!!! אהבתי גם את איך שסטיב התייחס להורים של ג'נט...

shanyz

New member
טוב, על הפרק היום...

פרק מאוד מאוד יפה.. מאוד אהבתי את הבגרות של סטיב.. אפשר לראות שכל העניין עם ג'נט (חתונה, תינוקת) מאוד ביגר אותה. הוא חמוד ככה, ועדיין יש לו קצת שטויות מידי פעם
מאט היה משמ חמוד היום.. אבל התבאסתי שהוא הציע נישואים, כי אני ידועת שעכשיו יהיה סיבוך עם קלי ודילן וסתם הוא ייפגע
דילן היה ממש חמוד.. אני מזה לא מבינה אותו לפעמים.. כאילו מצד אחד הוא קשוח, לא הרבה אנשים מצליחים לחדור אליו, הוא מחוספס, קודר, מבואס, לא איש נעים כזה, ופתאום הוא משחק עם ילדים, מתנדב, עוזר, לא מתאים לו.. למרות שתמיד הוא היה איש שעוזר
כאילו, לא תמיד.. אבל לפעמים, כשצריכים אותו, הוא שם.. כמו שהוא היה במבחן והוא היה בנאי כזה (כאילו עבודות שירות) והיה שם איש אחד שלא התייחסו אליו יפה אז הוא רב עם האחראי בשבילו.. וסתם יש עוד דוגמאות אבל אני לא זוכרת כרגע... בקשר לדונה- היא ממש רעה!! כאילו, שיווווו אז הוא שיקר, איפה את חיה!? בעולם שבו אין שקרים!? תפתחי ת'עיניים המכוערות שלך ותראי מה קורה סביבך! כולם משקרים לפעמים..... וג'ינה הייתה ממש חמודה היום.. בדרך כלל אני שונאת אותה אבל היום היא הייתה ממש בסדר... ויפה מצדיה שהיא נתנה לדונה יד. אני שמנה שנוח נפרד מדונה, עכישו היא תוכל להיות עם דייויד
אני אוהבת אותם ביחד.. ממ.. מסכן דילן, כאילו הוא בא לקלי כזה ואומר לה שהוא מתכנן להשתנות וזה... ובום, הוא מגלה שהיא מאורסת.. מסכן
קלי הייתה ממש חמדוה היום
כמו תמיד
כשדילן נתן בוקס לאיש ההוא, מזה הבנתי אותו! הוא היה כזה רמגיז.. אבל איך ישר דילן אמר: "ראיתם מה שעשיתי עכשיו?? זה היה לא בסדר..לא הייתי צריך לעשות את זה".. איזה חמוד...
אמא של דונה ממש מעצבנת, גם אבא שלה! ו... זהו..

shanyz

New member
טוב, על הפרק היום...

פרק מאוד מאוד יפה.. מאוד אהבתי את הבגרות של סטיב.. אפשר לראות שכל העניין עם ג'נט (חתונה, תינוקת) מאוד ביגר אותה. הוא חמוד ככה, ועדיין יש לו קצת שטויות מידי פעם
מאט היה משמ חמוד היום.. אבל התבאסתי שהוא הציע נישואים, כי אני ידועת שעכשיו יהיה סיבוך עם קלי ודילן וסתם הוא ייפגע
דילן היה ממש חמוד.. אני מזה לא מבינה אותו לפעמים.. כאילו מצד אחד הוא קשוח, לא הרבה אנשים מצליחים לחדור אליו, הוא מחוספס, קודר, מבואס, לא איש נעים כזה, ופתאום הוא משחק עם ילדים, מתנדב, עוזר, לא מתאים לו.. למרות שתמיד הוא היה איש שעוזר
כאילו, לא תמיד.. אבל לפעמים, כשצריכים אותו, הוא שם.. כמו שהוא היה במבחן והוא היה בנאי כזה (כאילו עבודות שירות) והיה שם איש אחד שלא התייחסו אליו יפה אז הוא רב עם האחראי בשבילו.. וסתם יש עוד דוגמאות אבל אני לא זוכרת כרגע... בקשר לדונה- היא ממש רעה!! כאילו, שיווווו אז הוא שיקר, איפה את חיה!? בעולם שבו אין שקרים!? תפתחי ת'עיניים המכוערות שלך ותראי מה קורה סביבך! כולם משקרים לפעמים..... וג'ינה הייתה ממש חמודה היום.. בדרך כלל אני שונאת אותה אבל היום היא הייתה ממש בסדר... ויפה מצדיה שהיא נתנה לדונה יד. אני שמנה שנוח נפרד מדונה, עכישו היא תוכל להיות עם דייויד
אני אוהבת אותם ביחד.. ממ.. מסכן דילן, כאילו הוא בא לקלי כזה ואומר לה שהוא מתכנן להשתנות וזה... ובום, הוא מגלה שהיא מאורסת.. מסכן
קלי הייתה ממש חמדוה היום
כמו תמיד
כשדילן נתן בוקס לאיש ההוא, מזה הבנתי אותו! הוא היה כזה רמגיז.. אבל איך ישר דילן אמר: "ראיתם מה שעשיתי עכשיו?? זה היה לא בסדר..לא הייתי צריך לעשות את זה".. איזה חמוד...
אמא של דונה ממש מעצבנת, גם אבא שלה! ו... זהו..

גויבה

New member
ניצול"ש - שרשור תמונות

אני אתחיל ואני בהתחלה ישים כמה תמונות של טרייס (החברה של ברנדון שעזרה לו להגיש את החדשות) וגם עוד משהו כמה הצעות נישואים וחתונות היו בבורלי זה מה שאני זוכר: אנדריאה וגסי, אמא של קלי (אוף איך קוראים לה ומל, דילן וטוני, מאט וקלי, קלי וברנדון, טרייסי וברנדון, דילן וקלי (אם זה נקרה בכלל), וכמובן הזוג המלכותי שיתחתן בסוף העונה אם אתם זוכרים עוד אז תרשמו!!

גויבה

New member
אופס שכחתי שקודם נתתי

לכם את האתר הרשמי שלה שם תוכלו למצוא את כל התמונות אז קבלו בינתיים תמונה חמודה של כולם

shanyz

New member
אאההה

יש את מונץ שידוע שהוא התחתן גם (מונץ- חבר של סטיב). יש את האישה הזאת שברנדון פעם הביא הביתה שלו, והיא הייתה אמורה לפגוש את הארוס שלה אבל אז היא גילתה שהוא בוג בה.. נראה לי.. או שבסוף הם השלימו והתחתנו
לאמא של קלי קוראים ג'קי
זה מה שעולה לי כרגע בראש

פרק יפה../images/Emo96.gif

ההורים של ג'נט היו מעצבנים אבל הכי מעצבן היה מאט! למה להציא נישואים?? ולמה להסכים? הם לא מתאימים..

shanyz

New member
חחחחחחחחח

ממ...הם מתאימים, כאילו הם חמודים, אבל...היא צריכה את ברנדון.. ואם לא ברנדון, אז דילן...! זהו, דילן! (כי אין סיכוי שברנדון יחזור..) למה הוא מציע בכלל!? חוצפן!

למעלה