הפרק היומי!

ח ו ס ה

New member
מריצה הייתה גדולהההההההה

בקטע שפלי באה בלילה מריצה שלי שיחקה מעולה!!! והיא הייתה טובה כזאת! היא שיחקה טוב וביא גם הייתה מצחיקה אמיתית וטבעית!! אני מתה עליה!

ברקודית

New member
היה יפה!

חוץ מעבודה שפבלו לא היה (והוא מזה מענין דווקא בזמן האחרון).. איזה מתוקי מרכוסון היה!!!!!!!!!!!!!!!!!! שהוא הוריד את המשקפיים חשבתי שאני נמסה.. ומריצה היתה בסדר איתו.. הם נראו מזה מתאימים שם דווקא!! איזה יופי שאאוגוסטו חזר לפלי.. ומנואל היה מצחיק היום כשהוא האשים את מיה עם המורה לכלכלה זהו

Sweet SuGaR

New member
אמממממממ

היה היום פרק..... נחמד.... לא יותר מזה... הוא לא היה מדהים ביופיו... מריצההההההה גדווווווולה!!!!!!!! ופאבלו שלי
דקה וזהו

jusmin88

New member
היה פרק מהמם ...

אהבתי את הקטע שמריצה הישנונית השעירה לאגוסטו הודעה ... אני נקרעתי .. ואיזו סטומה פילר ... מפלילה אנשים שלא קשורים.. מסכן תומס.. ואהבתי איך שמיה עבדה על אבא שלה ... ושיטפה פעולה עם סונייה :)) פרק שהייתי נותנת לו
וחצי ... יכל היה להיות 5 אבל פבלו לא לקח הרבה בפרק אז זה לא זה ...

i love benjamin

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

הפרק היה היום ממש ממש יפה....מריצה כרגיל הייתה חמודה...בקושי הראו את בנחה
מסכן תומס איזה מניאק חואקין!!! מיה הייתה היום ממש מתוקה ו"דדי" היה סתם משעמם המרצדס הזאת מעצבנת (=אני חושבת שקוראים לה ככה בכל מקרה זאת החברה של פרנקו) מנואל היה היום נחמד וויקו סתם **** קיצר פרק חמוד ביותר-

sexy bomb

New member
היה פרק...

היה פרק נחמד אני נותנת לו
וחצי מה שהרס אותו שבפבלו היה מזה קצת אהבתי את הקטע של מריצה ופלי מריצה יודעת לשחק ישנונית מזה טוב מזה הצחיק אותי איך שמיה וסוניה מדברות בלי שמריצה תשים
איזה מנייקאים גם חוואקין וגם פילאר מה היא מאשימה את תומסיטו החמוד שלי מה הבעיות שלה?!!!!!!

הפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ניקו הלוואי שתגלה למנהל שחואקין הוא זה שעוסק בסמים, פילאר למה אמרת שחואקין חף מפשע ותומאס האשם
יוווווווו פרנקו חושב שמי שכתבה לא את ההודעה זאת סוניה חחחחחחח
איזה קטע היה בבר עם סוניה ומיה "את לא יודעת שזה לא יפה להסתכל על אנשים אחרים(בכעס)ניפגש עוד מעט (בלחש)" וההיא שמעה אותן וגם הקטע שהן העבירו את הפתק
מסכנה מיה כמה דברים היא צריכה להגיש מיליון עבודות
יאאלה אנה עולה לי על העצבים אנה תגידי לי רוצה לנהל לבן שלך את החיים וזהו? היא חושבת שהוא רובוט שיעשה מה שהיא אומרת ושלא יחליט החלטות לבד
איך מריצה גילתה שזה הפלאפון של פרנקו ("קניתי פלאפון חדש" סוניה.)
איך תומאס כזה מטומטם ולא שם לב שניקו מסתכל עליו כל הזמן
איזה קטע שפלי העירה את מריצה אז היא אמרה לא פלי אל תאכלי אותי אל תאכלי אותי ואז פלי אמרה אני לא אוכלת זבל ואיך מריצה השאירה לאגוסטו את ההודעה בעייפות כזו והיא נרדמת לה חחחחח

היה פרק חמודדד../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

אהבתי את הקטע שבו מרכוס צייר כזה פה עם לשון בחוץ בבוחן
כל הכבוד מרכוס
והקטע שפלי באה למריצה כשהיא ישנה היה כזה גדול
מריצה שיחקה שם מעולה
אהבתי
והכי אהבתי כשפלי (
) האשים את מיה בהתנהגותה ל"זרים"
ואיך שהוא אמר שהוא יפנה לשגרירות

../images/Emo6.gif אני רואה כפול ../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

פלי מספר 1 = פליסיטס פלי מספר 2 = פליפה זה כזה מרגיז שהקיצורים של שניהם אותו הדבר, אבל לא נורא נחיה עם זה

היה פרק בסדר

לא מיוחד נקרעתי שפלי העירה את מריסה קמילה שחקנית ענקית!!! ואהבתי גם את סוניה ומיה אמממ שונאת את חואקין ופילר המנייקים שמאשימים את תומס וזהההו

charmedman

New member
לא ראיתי תפרק בגלל מסיבת חנוכה

(כן עוד עושים את זה אצלנו בביה"ס) אז אבא שלי השתעמם והלך ואז בלית ברירה הלכתי איתו בדיוק בשמונה והיינו אמורים להישאר עד 10

s h a r o n 04

New member
למה לא הראו מה יהיה בפרק הבא?

גם אתמול וגם היום לא הראו, וגם לא היו פספוסים...

למעלה