הפרק היומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

charmedman

New member
הפרק היומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פתחתי את ההודעה לפני הפרק בשביל שיהיה איפה לשרשר ולא יהיה מאה שירשורים............... ומה יהיה בפרק בפוקס קידס? שדרך אגב הם זונות הפוקס זונה האלה

charmedman

New member
סורי...... ובמילה אחת הפרק היה

סופרביוטיפול! ואיזה זונה חואקין שמאשים את תומס! ומריצה מזה חמודה ברסיסטה ........................... טוב נו בי.........ייייייי.............

איזה דברים חשוביםהיו היום בפרק../images/Emo70.gif

ראיתם שבהתחלה שמו תמונות של כל מיני ילדים...קיצר ראיתם את מרי קייט ואשלי אולסן
תמונה כשהן קטנות...
איזה מצחיקה סונייה שהיא שרה את "סוויט ביבי"
מעכשיו מיה מתחילה לשנוא את מרסדס
ואיך מריצה התעצבנה שסונייה דברה איתה
אייייייייייזה מניאק החואקין הזה
מה הוא מאשים את תומי
חוץ מזה סונייה ופרנקו רבים כמו שתי תינוקות,הם כל כך מצחיקים

כן פרק יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif:-}

פרק יפה והחואקין ה***** הזה מאשים את תומס ויותר טוב שהוא יסולק אבל תומס בסוף לא יסולק כן
טוב לא נורא בקיצקיץ היה פרק [URL='http://'] "בואניסימו"[/URL]

Benja mi Vida

New member
הפרק........

ת´אמת אז ככה...... הכי אהבתי כש...... מריצה יחפשה את פבלו! וכשהיא אמרה ללוחאן ולונה שהיחיד שיש לו קשרים בביה"ס זה "החותן"(כאילו סרחיו בוסטמנטה1) שלה! כל השאר מזה לא מעניין! וגם אני מתה לראות כבר מחר במורדים עם הקטע של פבליטו שהוא קינא בחבר הזה שלו כי הוא יוצא עם מריצה ביום שבת! בקיצור היה קצת משעמם כי לא יראו את פבליטו שלי!

הערב ברדיו המורדים:קטעים ממסיבת..

העיתונאים של נדיה וסבסטיאן! שחף,שחוץ מזה שהוא משדר ברדיו הוא גם כתב של מעריב לילדים היה במסיבת העיתונאים וידווח לכם בלעדית!!! הכנסו עכשיו לרדיו המורדים, www.rebelderadio.kef.li לא להחמיץ!! עוד בתוכנית: שיר בלעדי: שיר הפתיחה של הסדרה קצ´ורה בכיכובה של נטליה אוריירו וגם.. למה דיאגו מסגליו לא עונה לאי-מיילים.

heart breaker

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!! ../images/Emo58.gif חלק

קודם כל פרק שלם ללא בנחה! זוועה! זוועה! ועוד פעם זוועה! חואקין הטארדו!!!!!! שונאת אותו! לא אהבתי את הפרק כ"כ!
מי זה הבלונדי שייצא עם מריצה ביום שבת!??!?!? איך בנחה הגיב!!! כזה החבר אמר לה "מריצה ממש מגניבה" אז פבליטו שלי אמר לו "כן, האמת שכן" ואז הוא הציע לו להיפגש ביום שבת והוא אמר לו שהוא ייצא איתה ואז הוא נדהם- מסכןןןןן

jusmin88

New member
תגובה ...

פבלו כאילו נפגש עם חבר שלו בבהס והחבר הזה הזמין אותו לשתות ופבלו אמר שהוא עסוק ורצה לדחות את הפגישה שלהם ליום שבת אז חבר שלו אמר לו (בשמחה כאזות) שיום שבת הוא יוצא עם מריצה ...

כן אבל זה מה שיהיה מחר זה לא היה..

היום בנחה לא בא ליום הצילומים שצילמו את הפרק הזה הוא בא ליום הצילומים שצילמו לפרק שיהיה מחר

heart breaker

New member
אף אחד עדיין לא ענה לי!

אני אהיה יותר ספציפית האם החבר הזה ישפיע על היחסים של מריצה ופבלו כאילו.. יהיה לו ולמריצה משהו?

jusmin88

New member
היה פרק קצת...

שיגרתי מידי... פבלו כמעט ולא נראה שם ואני שונאת את חואנקין הזבל שמלכלך על תומס ... מיסכן
ואהבתי מאוד איך שמיה הודתה בטעותה וביקשה סליחה .. איזו סכסכנית ויקו !!!!!!! ממש חוצפה שהיא מעשימה את מיה ..

למעלה