הפרק היומי

rebelde way net

New member
כולם להכנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כנסו עכשיו כל מי שרואה לצאט שלי http://cgi.macron.co.il/chat.cgi?room=omer-room

לא נכון!!!

ראו אותו בתחילת הפרק כשהוא התנשק עם מריצה, ראו אותו בכיתה ועוד... וגם בקליפ המדהרים של רסיסטירה שדרך אגב מזכיר את volar mejor

הפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה נשיקה ארוכה........... למה פבלו לא אומר את האמת שהוא חולה עליה
איזה קליפ יפה היה "אתגבר"
מה קרה לאנה (אימא של ניקו) יאאלה איזה עצבנית היא עליו.
איזה מכות היו ואיזה קסדה ותלבושת מיה לקחה לשם
איך מנסייה קטל את המורה שכחתי איך קוראים לו שיש לו אישה ולולו שמעה
לא הבנתי מה המורה (אותו אחד שמאוהב בלולו) על סנטיאגו מסייה
איך בשיחה של המנהל בלאס וסנטיאגו סנטיאגו אמר:"זהחלק מההתבגרות....."ואז בלאס אמר זה מה שאתה תמיד אומר.
ראיתם איזה אלימים בפרק קודם מיה ומריצה ואחר כך ההורים שלהן.
יש בפרק הבא כשישמעו על חואקין יש!!!!!!!
מה הילדה חולה?????????????

i love benjamin

New member
אני לא חושבת שהיא חולה../images/Emo184.gif

נראה לי שזה הסמים שחואקין מוכר....אולי לא בטוחה....או שאולי היא כן חולה....מילא מי יודע?!

i love benjamin

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifהפרק היומי../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

הפרק היום היה פשוט מ=ד=ה=י=ם (כמו כל שאר הפרקים חיחיחי) אני נותנת לו-
אוף חבל שפאבלו אמר שזה בגלל שהוא חשב שמישהו עובר-
לא נורא!!! איזה מתוקה מריצה דיי אני מתה!!! לא הראו היום את מרקוס
גם לא נורא
וכשמיה באה עם הבגדים של האגרוף התפוצצתי מצחוק
חח איזה מדהימה סוניה!!!!!!! היום שהם התעמלו בפארק היא הייתה מזה יפה! ופפה הזאת חמודה ממש!!! טוב, קיצ פרק יפה!!! נ.ב- הקליפ הזה של רסיסטירה ממש חמודון! ומריצה שם מתוקה עם האיפור ואיזה מעצבנת האמא של ניקו!!! איך היא אומרת שהוא לא הבן שלה יותר- דפוקה!!

charmedman

New member
ווווואאאאאאאאייייייייייי../images/Emo99.gifאיזה

נשיקה פראית ויפה ומלאת תשוקה היה למריצה (קמי ממי) ולפבלו, כמה הייתי רוצה להחליף את פבלו............ והיה פרק יפה ומזה אהבתי תקטע שהם הלכו מכות! ומי רואה היום דודו טופז עם נדיה וסבסטיאן?

ריילי

New member
וייי אוויי זה היה צפוי...

שפאבלו יעשה את זה ככה! אווף דווקא שמריצה חייכה והייתה שמחה כזה! אווף מבאס! אני שונאת את העורכת דין הזאת! ואאיי נאצ´ו חזר! איזה אושר מאמי קטן! חח איתן את השיער של מיה??? פחחחחח! וסך הכול היה פרק נחמד!

אוףףףףףףף לא ראיתי ת´פרק

טוב נו יש מוקלט במחשב רק שלא יהיה עם תקיעות הספקתי לראות כרגע את הנשיקה (טוב שהם לא בולעים אחד את השני) ואת מיה הסתומה עם הבגדים שלה לאיגרוף זה היה קורע אהההה והתיק של סוניה שפגע במריסה שלועסת מסטיק איך אהבתי ת´קטע הזה

פרק מדיהם

באמת פרק אחלה אהבתי את הנישקה אבל אחרי זה כלום לא קרה לא רואה אותם מדברים על זה הם בכלל לא היו ביחד אחרי זה הם אפילו לא חשבו על זה לבד וסוף סוף נאצ´ו חזר איך מיה שאולת מה לובשים שמרביצים ואיזה קליפ יפה אני הורדיתי אותו באיכות גרוע וזה לא היה משהו אבל אחרי שראיתי את זה באיכות מעולה זה קליפ מדים ומיה היתה שם קצת חמודה אני מרחימת על פפה מה סוניה עושה לא אבל עדין משתלים לעבוד בשביל סוניה הם קצת כמו חברות

jusmin88

New member
לא הבנתי כלום !!!!

חבל שפבלו הרס למריצה את ההתלהבות מהנשיקה ... אבל מה זה כל הריב של מריצה ומיה ? על מה הם רבו ? ואיזה חוצפן קולוצ´י !!! מה זה הוא רוצה לסלק את מריצה מבהס !! אני במרום אימא שלה הייתי שוברת לו את הצורה ...

rotemosh101

New member
עזרה !!!!

לא ראיתי תחמש דקות של הפרק תגידו לי מה היה אחר הנשיקה של פאבלו ומריצה ... בקשה!!!!

liron rebelde

New member
סלחו לי שאני אומרת את זה אבל אני לא

סובלת את חואקין
הוא פשוט מניאק ומהלואי ומנסייה יתפוס אותו

וואי פיספסתי את הפרק של אתמול..

וזה היה מה זה מעצבן כשפתאום מתחיל הפרק ואז מראים את מריצה ופאבלו מתנשקים.. מה היה אתמול?

למעלה