הפרק היומי

Charmed Gal

New member
פרק טוב../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אהבתי את הפרק הזה! אהבתי את הקטע של פפה וסוניה בבית קפה עם נאצ´ו. אבל למה סוניה כל כך לא נחמדה לפפה תמיד? לא יפה! איייי וראיתם איזה מצחיק בסוף! אהבתי שסוניה אמרה שהיא תהרוג אותו והיא באה לתת לו מכות עם התיק אבל היא העיפה אותו על מריצה המסכנה...
אווו והקליפ "להתגבר" יפה!! מישהו הקליט אותו למחשב מפוקס קידס באיכות טובה? כי יש לי אותו כבר אבל באיכות לא משהו...

heart breaker

New member
אבל פאבלו מנייאק!

מזה ככה להעליב את מריצה!? אתה התחלת! ועוד אתה אומר שזה בגלל שמישהו עבר..

heart breaker

New member
ברצינות! אני ממש כועסת!

היא חייכה כזה ציפה לתגובה "טה קיירו" ובמקום זה מה הוא אמר לה? מישהו עבר והייתי צריך להתנשק!

heart breaker

New member
ברצינות! אני ממש כועסת!

היא חייכה כזה ציפה לתגובה "טה קיירו" ובמקום זה מה הוא אמר לה? מישהו עבר והייתי צריך להתנשק!

אנשים,

פאבליטו שלי בלחץ, אתם לא מבינים? *סניף* הוא מתבייש ברגשות שלו... (אווו זה נשמע כל כך טוב
)

אויש, כמה שהכל יהיה טוב

אם הוא היה מתחיל להודות בזה שהוא מאוהב בה קשות...
אבל אז כל הסדרה תתבזבז

אמממ...

כן. נראה לי פרק 116... אני לא בטוחה.
הם רבים ואז הוא מנשק אותה ואומר לה שהוא אוהב אותה... משהו כזה.

heart breaker

New member
מה!? רק אז?!?!?!?!?!?!?!

זה עוד איזה 60 פרקים! ומה עד אז הם יתעלמו זה מזה?!

מממ...

לא, לא 116... 123. אויש! אבל הם לא מתעלמים אחד מהשני עד אז... הם... כזה...
ממש קרוב ל-123 (ב-115 בערך) הם כזה חברים, אבל זה אחרי שפאבלו מעמיד פנים שהוא לא זוכר כלום (תאונת דרכים משהו?) אז הוא עושה כאילו הוא חושב שהוא ומריצה חברים ותומאס רואה שהם ממש חמודים ביחד (אתם לא שומעים את המילה "דה!" ברקע?) ואז פאבליטו שלי מודה ואז הם נהיים חברים, ואז היא מגלה שהוא עשה איזו התערבות בקשר לדיסק ואז הם רבים... אבל בטוח היו המון דברים באמצע... איזה זוג מושלם!

אויייששש!! ../images/Emo10.gif

איזה באסה שזה עוד כל כך הרבה זמן!!
לא ראיתי את ההתחלה של הפרק היום אבל לפי מה שסיפרתם פאבלו מעצבןןןן איך הוא מצפה שמריצה תאמין לו שהוא נישק אותה (ועוד ככה!!) רק כי מישהו עבר!! כאילו אם מישהו היה עובר הוא היה סתם מנשק אותה קצת אבל כזאת נשיקה?! איי דונט טינק סו..

gsh10

New member
וואאאאייי איזה צחוקים היה בסוף

איך סוניה רצתה להרביץ לו והיא העיפה את התיק על מריצה בטח כאב לה......

../images/Emo41.gifמהמם!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז ככה אהבתי אייך שמיה באה להילחם....נגד מריצה ואייך שהן נילחמו זה הרג אותי מצחוק!!!! וגם אייך שהיא אמרה שהיא לא יודעת מה ללבוש לקרב מכות אז זה בכלל רצח אותי מצחוק!!!!!! איזה מבכן ניקו אני ממש מרחמת עליו....
וגם מזה מזה מתתי על הסוף כי אני תמיד מתה על המפגשי שם סונייה ופרנקו.. ואיזה קליפ מהמם..(לא שלא ראיתי אותו קודם..)אבל פשוט לראות אותו באיכות טובה כל כך אז זה הרבה הרבה הרבה...יותר יפה ובקיצור קליפ מדהים ופרק מהמם!!!!!!!!

וגם שחכתי להוסיף ....

שמתתי על אייך שהם המשיכו את הנשיקה..(כמובן פאבלו ומריצה...אלא מי...) ואייך שפאבלו ניסה להתחמק ממה שהוא עשה...(נישק אותה כמובן..)

felipe colombo

New member
אממ.. פרק מעניין..

מי שלא ידעה שמיה ומריצה רבות היה יכול לחשוב שהן לסביות מלאות תשוקה
איזה זעזוע סוניה קיבלה ממה שעורכת הדין אמרה לה
חואקין הוא מנייאק וזה כבר ידוע
שמת לב שכל הפרק לא ראו פעם אחת את פבלו

למעלה