הפרק היומי!!

Shiri from the block

Active member
הפרק היומי!! יאא הרבה זמן לא פתחתי אחד כזה../images/Emo3.gif אוקיי, אז כל ההודעה תתמקד רק בדבר אחד-ברוק../images/Emo99.gif סלחו לי אבל פשוט כל פעם מחדש היא מפליאה אותי עד כמה מושלמת היא כבר יכולה להיראות../images/Emo99.gif וגם השיחה שלה עם ריג', אחח איך שהיא מדברת, אני רשמית מאוהבת בה../images/Emo99.gif סטפני כלבע../images/Emo46.gif ות'ורן חמודדד../images/Emo9.gif זהו. :)

faery18

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo27.gifקודם כל, תודה לאל שקייטלין הורידה את הקרבולת (לא שעכשיו היא נראית יותר טוב..) ../images/Emo27.gifמיסכנה אמבר שצריכה ליסבול את קייטלין בתור "חברה" כדי לוודא שתומס יישאר איתה... ../images/Emo27.gifשקייטלין ותומס ירגיעו!! מיסכנה אמבר../images/Emo10.gif ../images/Emo27.gifזה די מעצבן שכולם תלויים בברוק...../images/Emo3.gif

הפרק היום.. :-די! כל פעם שרואים את רידג' וברוק יחד אז הם מתמזמזיםםםםםם או רומזים לזה לפחות.. נמאס כבר מהרידג' הדפוק הזה!!! ../images/Emo4.gif ואיזה שקסי תורן היה היום... יה זה כזה נחמד לכתוב מה שחשבתי על הפרק! מגניב פה../images/Emo13.gif סטפני מלכה../images/Emo47.gif

לינה18

New member
הפרק היום היה פשוט ענק! ברוק ואמבר פשוט מדהימות! (טוב,ברוק יותר../images/Emo8.gif). ועכשיו לקצת יותר תוכן: אהבתי כשת'ורן אמר לסטפני שהיא היתה אוהבת אם באותה ההיזדמנות ברוק וריג' היו ניפרדים, כי זה כל-כך נכון! ומה פתאום סטפני ניראתה כל-כך מופתעת כשהוא אמר לה זאת? וחוץ מזה, אני לא ממש מבינה למה כולם מצפים מברוק לשכנע את ריג', או להצביע נגדו. הרי אי-אפשר לשכנע את ריג'! האם למישהו זה לא ברור? ולהצביע נגדו? אני לא מבינה משהו-כשלסטפני ות'ורן מישתלם, ברוק צריכה לסכן את נישואיה בשבילהם, כי זה "למען מטרה צודקת שהיא מאמינה בה"? סליחה? איך בכלל לת'ורן יש את החוצפה לבקש זאת ממנה ולמה המצפון של ברוק חייב תמיד להיתעורר כשזה לחלוטין מנוגד לאינטרסים שלה? אם תשימו לב, אותו המצפון אף פעם לא מיתעורר אצלה כשזה יכול לתרום לה במשהו, אלא דווקא במיקרים כגון אלה שזה רק יכול להזיק. במשך שנים היא מנסה להשיג את ריג' וסוף-סוף כשהיא מצליחה, היא מוכנה לאבד אותו בשביל מה, "למען הצדק"? "למען מטרה טובה"? תיסלחו לי, אבל זה פשוט מגוחך! אני במקום ברוק לא הייתי מזיזה אצבע למען ת'ורן, וכן, אולי אני אנוכית, אבל אין כל רע בקצת אנוכיות מדיי פעם! ועד ללא מזמן, אם אני זוכרת נכון,גם ברוק היתה אנוכית, הלא כן? אז איפה כל האנוכיות שלה עכשיו כשהיא כל-כך צריכה אותה? ואם תחשבו על זה, האם מישהו מכם היה מוכן לוותר על הדבר שעליו חלם במשך כל חייו פשוט למען הצדק? זה הרי מגוחך! ואני לא אומרת שלא יתכן שהיא פשוט בצד של ת'ורן במיקרה הזה, אבל אז מה! מה זה קשור בכלל? היא קודם כל צריכה לחשוב על האינטרסים שלה, ובמיקרה הזה, העזרה לת'ורן לחלוטין מנוגדת להם! אז על מה כל הדילמה כאן בכלל? אני במקומה לא הייתי חושבת פעמיים. ועכשיו בקשר לאמבר-היא היתה מדהימה בפרק הזה! האמבר שפעם כה אהבתי! איך היא שיחקה יפה בסצנה עם קייטלין! פשוט אין עליה! כמובן שגם ברוק שיחקה ממש יפה. מאוד אהבתי. אבל בכלל כל הקטע של עימות הדעות בינה לבין ריג' מאוד מעניין אותי ובגלל זה כל הסצנה ביניהם היתה מרתקת ביותר בעיניי. בקיצור פרק פשוט מעולה.

238

New member
לא שראיתי את הפרק בס"ד אבל לינה-מה פרוש-"ברוק צריכה לסכן את נישואיה בשבילהם, כי זה "למען מטרה צודקת שהיא מאמינה בה"? " כן.ברוק לא התחתנה עם רידג' כדי להיות שפוטה שלו( היא עשתה את זה מספיק במשך השנים.),ואם יש לה דעה שהיא מאמינה בה,אז לא רידג' ולא אף אחד אחר יאמר לה מה לחשוב. אם ברוק באמת חושבת שרידג' מתנהג כמו אדיוט,היא צריכה להגיד לו את זה, בלי שום קשר לעובדה שזה עוזר/לא עוזר לת'ורן. גם רידג' רוצה להיות עם ברוק,אז למה את לא שואלת:"רידג' צריך לסכן את נישואיו בשביל דבר כזה?"(כי בתכל'ס ,זה רק למטרת נקמה.עטופה בכח מיני קישוים ונימוקים נחמדים,אבל חוץ מרידג',אף אחד לא משתכנע...) מספיק עם הסמרטוטיות של ברוק!!!

Shiri from the block

Active member
הסכמתי עם כל מילה שאמרת... עד המשפט האחרון שלך.. היית חייבת להרוס../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif ואני גם מאמינה שהיא עושה את זה בגלל שהיא חושבת כך, ולא בגלל שניסו לשכנע אותה, והיא צריכה להביע את דעתה מבלי לפחד שריג' יעזוב אותה, כי זה באמת היה כך, אז כל הנישואים האלה לא שווים אם היא לא יכולה להגיד את דעתה מבלי לחשוש שהוא יעזוב אותה.

faery18

New member
מסכימה בהחלט עם מה שכתבת על אמבר אבל אני חולקת עלייך בעניין של ברוק. ברוק לא עושה את זה רק בשביל תורן וסטפני אלא למען כל חברת ספקטרה ולמען המשפחה שלה. תורן דרלה ופלישיה הם גם חלק מהמשפחה שלה... והמשפחה שלה סומכת עלייה שהיא תעשה את הדבר הנכון. ואם ברוק מרגישה שהיא מיסתכנת בכך שהיא תעמוד נגד רידג' בעניין הזה אז זה ממש לא לעניין, כי אם רידג' אוהב אותה באמת הוא לא אמור לשלב בין ענייני עבודה לענייני נישואים...

לינה18

New member
וואו, אני לא מאמינה כמה תגובות עוררתי!../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif טוב, למרות שאתן לא מסכימות איתי, אני עדיין ממש שמחה על כך, כי זאת היתה המטרה.

SoldieRonit

New member
מה קרה לרידג'../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif שמצלמים אותו מקדימה זה נראה כבר שיער שיבה|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

rachelMcfadden

New member
אהבתי בפרק של היום את אמבר../images/Emo99.gif וכל כך שמים לב שקייטלין בכלל לא ברמת משחק של אמבר. כל הפרק היא רק עשתה פרצופים מסכנים כאלה של "מופתעת" אמבר פשוט מלכה ואני מתההה עליה!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ברוק הייתה אחלה בפרק../images/Emo9.gif ושירןןן! שמעתיייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif כבר שמעתי אותו איזה 10 פעמים רצופות והוא כל כך מדהיםםםםם../images/Emo99.gif כל כך תודהה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif יו אר דה בסט../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

morgold

New member
נמאס לי כבר לראות את רידג'... כל פעם שהוא מופיע משעמם לי מאוד..רק ברוק הייתה מהממת היום ושמחתי כל כך שהיא התנגדה לרידג' הקוף הזה (נכון שהוא דומה לקוף?../images/Emo6.gif)

faery18

New member
../images/Emo5.gif עם כל הכסף שיש לרידג' מה הבעיה שלו ליקנות צבע לשיער הלבן והדוחה שלו?? ואכן אין מה להשוות בין המשחק של אמבר המלכה לבין המשחק של קייטלין שיני הסוס...

S c a r l e t t

New member
לא פרק משהו... למרות שאני חייבת לציין שנחמד לראות איך כולם פתאום מתאגדים נגד רידג', אפילו עם זאת ברוק.. אני לא זוכרת פעמים רבות (אם בכלל) שברוק עמדה על דעותיה מול רידג' בדיוק סיימתי לראות את הפרק וגם אני וגם אמא שלי מאוד התפלאו לראות את ברוק פותחת פה ומשמיעה את מה שהיא חושבת מול רידג' it's about time!! קתרין הזאת כל כך מיותרת!! אולי שברו קתתחיל לטפל קצת בילידים ויתנו לקתרין למצוא לעצמה בעל בלי כל המשפטים המטומטמים שהם זורקים לה?!? אמבר וקייטלין סתם שיעממו אותי. ../images/Emo47.gifסטפני מלכה (בלי קשר לכלום). ותורן ודרלה עדיין חמודים ביחד, סורי אבל פשוט לא נמאס לי מהם../images/Emo99.gif

למעלה