הפרק היום היה פשוט ענק! ברוק ואמבר פשוט מדהימות! (טוב,ברוק יותר../images/Emo8.gif). ועכשיו לקצת יותר תוכן: אהבתי כשת'ורן אמר לסטפני שהיא היתה אוהבת אם באותה ההיזדמנות ברוק וריג' היו ניפרדים, כי זה כל-כך נכון! ומה פתאום סטפני ניראתה כל-כך מופתעת כשהוא אמר לה זאת? וחוץ מזה, אני לא ממש מבינה למה כולם מצפים מברוק לשכנע את ריג', או להצביע נגדו. הרי אי-אפשר לשכנע את ריג'! האם למישהו זה לא ברור? ולהצביע נגדו? אני לא מבינה משהו-כשלסטפני ות'ורן מישתלם, ברוק צריכה לסכן את נישואיה בשבילהם, כי זה "למען מטרה צודקת שהיא מאמינה בה"? סליחה? איך בכלל לת'ורן יש את החוצפה לבקש זאת ממנה ולמה המצפון של ברוק חייב תמיד להיתעורר כשזה לחלוטין מנוגד לאינטרסים שלה? אם תשימו לב, אותו המצפון אף פעם לא מיתעורר אצלה כשזה יכול לתרום לה במשהו, אלא דווקא במיקרים כגון אלה שזה רק יכול להזיק. במשך שנים היא מנסה להשיג את ריג' וסוף-סוף כשהיא מצליחה, היא מוכנה לאבד אותו בשביל מה, "למען הצדק"? "למען מטרה טובה"? תיסלחו לי, אבל זה פשוט מגוחך! אני במקום ברוק לא הייתי מזיזה אצבע למען ת'ורן, וכן, אולי אני אנוכית, אבל אין כל רע בקצת אנוכיות מדיי פעם! ועד ללא מזמן, אם אני זוכרת נכון,גם ברוק היתה אנוכית, הלא כן? אז איפה כל האנוכיות שלה עכשיו כשהיא כל-כך צריכה אותה? ואם תחשבו על זה, האם מישהו מכם היה מוכן לוותר על הדבר שעליו חלם במשך כל חייו פשוט למען הצדק? זה הרי מגוחך! ואני לא אומרת שלא יתכן שהיא פשוט בצד של ת'ורן במיקרה הזה, אבל אז מה! מה זה קשור בכלל? היא קודם כל צריכה לחשוב על האינטרסים שלה, ובמיקרה הזה, העזרה לת'ורן לחלוטין מנוגדת להם! אז על מה כל הדילמה כאן בכלל? אני במקומה לא הייתי חושבת פעמיים. ועכשיו בקשר לאמבר-היא היתה מדהימה בפרק הזה! האמבר שפעם כה אהבתי! איך היא שיחקה יפה בסצנה עם קייטלין! פשוט אין עליה! כמובן שגם ברוק שיחקה ממש יפה. מאוד אהבתי. אבל בכלל כל הקטע של עימות הדעות בינה לבין ריג' מאוד מעניין אותי ובגלל זה כל הסצנה ביניהם היתה מרתקת ביותר בעיניי. בקיצור פרק פשוט מעולה.