הפרק היומי

Shiri from the block

Active member
הפרק היומי וואי איך אהבתי את ברוקי שלי היום../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif כל הכבוד לה על מה שהיא אמרה../images/Emo99.gif והיא גם נראתה כל כך טוב../images/Emo99.gif דיקן הזה, כבר ממש ממש מתחיל לעצבן אותי, הוא נודניק, והוא ניהיה רשע פתאום... ותומאס ואמבר היו לגמרי חמודים ביחד../images/Emo9.gif

morgold

New member
אני חושבת שה"רומן" הזה של תומאס ואמבר כבר די מיצה את עצמו...או שזאת רק אני שנמאס לה כבר לראות את הויכוחים האלה בין רידג'-אמבר-תומאס? והיה משעמם לראות את ג'קי משחקת אותה מאבדת זיכרון..ומאסימו הטיפש הזה "שקרן" חחחחחח אבל ברוק(../images/Emo99.gif)הייתה מצויינת! הופתעתי לראות שהיא מתחילה לעבור לצד של אמבר ולהבין שהיא עושה לה מה שסטפני עשתה לה בעצם...

לינה18

New member
גם לדעתי הרומן של אמבר ותומס די מיצה את עצמו, אבל זה לא אומר שנמאס לי לראות את הויכוחים בין ריג' לאמבר ותומס. ג'קי ודיקן נימאסו לגמרי. חבל מאוד שדיקן נהיה כזה רשע שוב פעם. ברוק היתה פשוט גדולה בפרק! איך נידהמתי כשהיא ממש אמרה לריג' שהיא מיזדהה עם אמבר! לא ציפיתי זאת ממנה. ואיך היזדהיתי עם מה שריג' אמר על תומס. בסכה"כ מיסכן, אבל די מגיע לו בעצם. אמבר ותומס היו חמודים, אבל מאוד משעממים. אין לי הרבה מה להגיד עליהם, חוץ מזה שדי שמחתי שסוף-סוף הם ממש יכולים להיות ביחד בלי שסטפני/ברוק/ריג' יתפרצו ויפרידו ביניהם. לא יכולתי שלא לשמוח בשמחתם.

girlontop

New member
אני דווקא אוהבת את דיקן רשע אבל שידבר פחות ויעשה יותר ../images/Emo3.gif אני חושבת שלברוק מאוד קשה להשלים עם זה שהיא לכאורה דומה לאמבר, ולכן פרק אחד היא נחמדה אליה ומבינה אותה ובפרק לאחר מכן היא שוכחת מכל מה שאמרה. אני, אגב, לא רואה את הדמיון בין שתיהן בשום אספקט, למרות שבראדלי מנסה בכוח לבנות את אמבר כברוק 2.

rachelMcfadden

New member
אמבר ותומאס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif כמה מתוקים הם יכולים להיות?? הם היו היחידים שעניינו אותי *למרות שאם זה היה כל זוג אחר בסדרה נראה לי שהייתי נרדמת* היה יפה... ברוק הייתה חביבה על מה שהיא אמרה על אמבר, רידג' מעצבן אותי ואת ג'קי-דיקן לא ראיתי הם משעממים אותי

girlontop

New member
פרק זוועתי אחד מהפרקים האלה שגורמים לי לתהות מדוע אני עדיין צופה בסדרה - כולם מדברים ומדברים על כלום ובסוף רידג' וברוק שוכבים. די!

למעלה